Lapin tähdet sen kertovat ! Mitä pahaa me suomalaiset olemme ihmiskunnalle tehneet ?

Klas Lund: "Kansallissosialismi ja eläinoikeudet"

  • Klas Lund: "Kansallissosialismi ja eläinoikeudet"

Tutuistuin hieman tarkemmin Vastarintaliikkeen sivuihin ja huomioni kiintyi Klas Lund nimiseen herraan, joka näyttää olevan eräänlainen filosofi ja ajattelija. Pitää mm. luentoja kansallisosialistien Pohjoismaisissa tapaamisissa.

Pohdinnoissaan eläintenoikeuksista Lund on lähellä ns. kettutyttöjä ja hän väittää, että Saksassa kansallisialismin aikaan ryhdyttiin ensimmäisen kerran pohtimaan asioita eläinten oikeuksien näkökulmasta ja säätämään lakeja.

En pysty sanomaan pitääkö tämä paikkansa, mutta minulle uusi väite.

Ennenkuin tuomitaan tämäkin liike niin olisiko syytä sittenkin perehtyä guruihin ja heidän ajattelutapaan, jolloin Jyväskylänkin tapahtumat saadaan johonkin "järjelliseen" mittasuhteeseen.

http://www.patriootti.com/kansallissosialismi-ja-elainoikeudet-2/

Lund jatkaa:

" Ajatus ihmisestä luonnon osana oli monille kansallissosialismin vastustajille vaarallinen, sillä eläinten arvostus johti välttämättä ihmisen aliarvostamiseen luonnon osana, mikä pohjusti kriitikoiden mukaan tietä väitetylle juutalaisten kansanmurhalle. Tämä on ainakin kansallissosialistista eläinoikeuspolitiikkaa kritisoivien usein käytetty argumentti. Samankaltaista argumenttia käytetään joskus ”ympäristöfanaatikkoja” vastaan, sillä ajatus ihmisen liikakansoituksesta ja ekosysteemin tuhoamisesta johtaa (järkiperäisissä ihmisissä) myös siihen päätelmään, että ihmisiä on liikaa ja että lukumääräämme on karsittava jollakin tapaa, jotta elämä maapallolla voidaan pelastaa.

Kristityt ja länsimaiset ei-kristityt, jotka ovat omaksuneet ihmiskeskeisen maailmankuvan, näkevät ihmiselämän ”pyhänä” – sille annetaan enemmän arvoa kuin muiden eläinten elämille. Tälle ei tietenkään ole mitään objektiivista perustaa, vaan se pohjautuu ainoastaan subjektiiviseen näkemykseemme ihmisinä. Vaadimme vain erityisoikeuksia omalle lajillemme, jonka katsomme olevan ”valitussa” asemassa ".

Itseäni kiehtoo Lundin ajatuksen juoksu, jossa hän toteaa:

"  Meidän tulisi estää nykyinen kehitys, jossa maata viljellään yhä laajemmalti. Kansallissosialistisen valtion täytyisi pyrkiä pienviljelyyn ja suurempaan omavaraisuuteen. Eläinten olosuhteita ja teurastamoita tulisi valvoa tarkasti, ja suurten teurastamoiden sijaan meidän täytyisi kehittää paikallista tuotantoa ja kulutusta. Meidän tulisi pyrkiä siihen, ettei eläimiä kuljetettaisi pois siitä ympäristöstä, jossa ne ovat eläneet ja jossa ne tuntevat itsensä turvalliseksi. Teurastus tulisi toisin sanoen suorittaa paikallisesti maatiloilla. Yleensäkin meidän tulisi vastustaa maanviljelyn ja eläinten pidon teollistumista, mikä merkitsee myös geenimuuntelun, kemiallisten lannoitteiden ja kemiallisten torjunta-aineiden kieltämistä".

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Matti Jalagin

Siis sinua kiehtoo ajatus siitä, että "valtion tulisi pyrkiä..."?

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Matti,
nyt menit lankaan.
Minä kun toimin jo juuri noin, enkä tarvitse valtiota oman elämäntapani muuttamiseen.

Lundin olisi varmaan pitänyt kirjoittaa:
"Ihmisten tulisi pyrkiä".

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Neuvostoliitossa kehitettiin ns. tieteellistekninen vallankumousteria, jonka avulla ihminen muuttuu luonnon herraksi.

Käänettiin jokien virtaumia, rakennettiin maailman suurimpia voimaloita yms. lennettiin avaruuteen, rakennettiin ydinvoimaloita jne. joilla todistettiin teoria oikeaksi.

Tapio Ahti

Onkohan jo mietitty juutalaishäkin minimikoko? Auswitchissä kun kävin, huomasin, että jotkut juutalaisloukot olivat niin pieniä, että niissä ei mahtunut sen paremmin istumaa kuin seisomaankaan. Joutui siis kyyristelemään viikkojakin, kunnes kuolema korjasi.

Toisaalta voisi ajatella niinkin, että ihmisiä ei kuulu alunperinkään kohdella kuin eläimiä. Joo, tiedän, että tämä on outo ajatus, mutta, oikeasti, mitä hyötyä on tappaa juutalaiset ja mustalaiset? Saippuaa ja lampunvarjostamia saa halvemmallakin. Ja tietysti ihmisten hakkaaminen veriseksi mössöksi on joidenkin mielestä kivaa, mutta toisaalta toisista se ei ole oikein.

No, olen varma, että Lund on muuten ihan hieno tyyppi, vaikka tästä ihmisten kiduttamisesta ja joukkomurhaamisesta olenkin eri mieltä.

Nyt, sori vaan, pitää mennä oksentamaan.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Tapio,
totta kirjoitat. Minäkin olen käynyt Puolassa yhdessä keskitysleirin kaasutuspunkkerissa ja pahalta tuntui ja se haju, joka vieläkin seinistä lähti.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Tiedotan vain Hemmolle, että tuo Klas Lund ei sitten ole mikään eilisen teeren poika, ennenkuin alat fanittamaan, että rikoshistoriassa löytyy:

http://sv.wikipedia.org/wiki/Klas_Lund

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Taru,
eipä näytä tosiaan olevan mikään Pepsodentti poika. Yritin vain löytää jotain älyllistä ja välittää sen lukijoilla ja kommentoijille. Vähän näyttää kommentoijia olevan.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Onhan se mielenkiintoista. Eläimillä on sitten suojelijoita vähän siellä sun täällä mikä ei sinänsä ole paha.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset