Lapin kultaa ja itsenäisyyttä janoava lapinÄSSÄ POHJOISIA AJANKUVIA JA AATOKSIA VUODENAIKOJEN VIRRASSA

Ukrainaan keskitysleirejä?!

  • Oikea sektori natsiliike, joka vaatii venäläisten, juutalaisten (oligarkien) sekä kommunistien eliminoimista
    Oikea sektori natsiliike, joka vaatii venäläisten, juutalaisten (oligarkien) sekä kommunistien eliminoimista
  • Ukrainan suurin "Alueiden puolue" vaaditaan lakkautettavaksi
    Ukrainan suurin "Alueiden puolue" vaaditaan lakkautettavaksi

Valkoinen Europpa äärioikeistolaiset vaativat Ukrainassa politiikan puhdistamista ja venäjämyönteisten ja juutalaistaustaisten liikemiesten eliminoimista yhteiskunnasta. Mikäli nämän ääriainekset pääsevät yhteistyöhön uuden vallan miliisi ja armeijan kanssa ja saavat niissä tahtonsa läpi on hyvin todennäköistä, että Ukrainaan syntyy keskitysleirejä toisen maailmansodan malliin.

"Oikean sektorin" joukot hyökkäsivät aseellisesti viikonloppuna Harkovaan ja tarjoavat aseellista apua Krimin Ukrainan armeijalle, Sektorin johtaja on luvannut koko maahan sissisodan, jonka avulla puhdistetaan yhteiskunta, jos uudet vallanpitäjät eivät siihen kykene.

"Vallankumous viedään loppuun" kuuluu iskulause ja se tietää liikkeen ideologian mukaista kansalaisten telkemistä ja eristämistä yhteiskunnasta.

Valkoisen Euroopan lipunkantajat Ukrainassa saattavat hyvinkin palauttaa keskitysleirit Euroopppaan. 

Ukrainan prosessin myötä on käynyt ilmi, että Saksan ja Euroopan johtajat tukevat kansallismielisiä liikkeitä ja media jättää analysoimatta liikkeet, jotka Ukrainan katumellakkoita johtaa.

Tämä on Euroopalle hyvin arka asia ja siksi se halutaan pimittää.

Suomen Ulkoministeri Erkki Tuomiojan myötäkarvainen aseellisten ryhmien tukeminen ihmetyttää. Suomella ei näytä olevan enään omaa turvallisuus- ja ulkopolitiikkaa. 

Juttua aseellisten Kiovalaisryhmien toiminnasta Harkovassa.

http://gazeta.ua/articles/politics/_boyi-za-harkiv-taktichni-peremogi-j-...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (27 kommenttia)

Käyttäjän JouniM kuva
Jouni Minkkinen
Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Jouni,
Suomen media on aseellisten joukkojen ja Kiovan torikokouksen puolella. Euroopasta on käynyt mieltä osoittamassa useita ministereitä ja kansanedustajia.

Käyttäjän JouniM kuva
Jouni Minkkinen

Heh, se että laitoin linkin iltasanomien kautta ei muuta alkuperäistä kuvamateriaalia mitenkään rakas punasilmäinen Hemmoseni...

Käyttäjän JouniM kuva
Jouni Minkkinen

Kerropas Hemmo miksi Putin pidätyttää Moskovassa sotaa vastustavat, tilanteen rauhoittamista ajavat mielenosoittajat ja samaan aikaan poliisi raivaa reittejä sotakiihkoileville mielenosoittajille.

Sampo Haarlaa Vastaus kommenttiin #4

Yle tietää myös kertoa että voimankäyttöä puoltaviin mielenosoituksiin Venäjällä pakotetaan julkisen sektorin työntekijöitä (http://areena.yle.fi/tv/2194474?start=1m33s)

Saapa nähdä milloin Bäckman laittaa oman tuuttauksensa asiasta ilmoille, vaikka onhan hän jo kunnostautunut "Ukraina ei edes ole oikea valtio" kommenteillaan.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi Vastaus kommenttiin #11

Sampo,
mikä valtio se sellainen on jossa päätökset tekee 50 miljoonan väestön puolesta aseelliset joukot ja pääkaupungin Kiovan torikokous. Parlamentti hyväksyy maan hallituksen ja aseistetut miehet varmistaa että parlamentti päättää niin kuin torikokous vaatii.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio Vastaus kommenttiin #18

Ja mikähän torikokous se tuossa videoklinkissä olikaan? Nuoria nöösipoikia rökitettiin aikamiesten joukkohivutuksella ja taisipa mukana olla muutama nainenkin nyrkit pystyssä.

Käyttäjän RikuReinikka kuva
Riku Reinikka Vastaus kommenttiin #18

Entäpä semmonen, missä kourallinen ihmisiä pitelee ohjaksia taustalla ja sitä kutsutaan demokratiaksi?

http://timotarus.puheenvuoro.uusisuomi.fi/161375-o...

"Mitä miehiä?

Juutalainen Viktor Pinchuk on Ukrainan entisen presidentin Leonid Kuchmanin vävy. Kuchman itse on ollut "oligargien isän" Georg Sorosin konttorimiehiä. Pinchukilla on omistuksia Ukrainan öljy-, kaasu- ja energian tuonti/vienti yrityksissä. Hänellä on vahvat kontaktit erilaisiin juutalaisjärjestöihin niin Ukrainassa, Yhdysvalloissa kuin Israelissakin. Ollut mukana Ukrainan politiikassa Labor-puolueen riveissä.

Juutalainen Vadim Rabinovich on Israelin kansalainen. 1980 Rabinovichia syytettiin valtion omaisuuden varastamisesta, josta joutui 9 kk lusimaan.

Vuonna 1984 hänet pidätettiin ja tuomittiin 14 vuodeksi vankilaan harjoittamastaan "Mustan pörssin" kaupasta.

Rabinovich vapautui 1990

1993 Rabinovichista tulee Itävaltalaisyhtiö Nordexin edustaja Ukrainassa. Yhtiö sai yksinoikeuden myydä Venäläistä öljyä Ukrainassa.

Vuonna 1997 mies valitaan All-Ukranian Jewish Congress presidentiksi.

Edelleen vuonna 1999 United Jewish Community of Ukraine johtajaksi. Samana vuonna hän perusti järjestön The Jewish Confederation of Ukraine, jonka yksi pääasiallinen tehtävä on palauttaa juutalaisilta valtiolle takavarikoitua omaisuutta EU:n myötävaikutuksella.

Rabinovich omistaa Central Europe Media Enterprises mediayhtiön, joka "uutisoi" seitsemässä Itä-Euroopan maassa.

Juutalainen Victor Medvedchuk toimi presidentti Kuchmanin kansliapäällikkönä.

Medvedchuk-Surkis

team ohjasi Ukrainan energiatuotantoa sisältäen kahdeksan sähköyhtiötä, öljy- ja kaasumarkkinat, alkoholin ja sokerin tuotanto, laivanrakennus ja urheilujärjestöt.

Juutalainen Gregory Surkis omistaa jalkapallojoukkue Kiovan Dynamon ja on ollut Professional Soccer Leaguen presidentti.

Hän on ollut toimitusjohtajana yhtiössä nimeltä Slavutichin, joka ohjaa paikallisia sähköyhtiöitä kuten; Kirovograd Energo, Poltav Energo jne.

Kolme mainituista henkilöistä, Pinchuk, Medvedtsukin ja Surkis ovat kaikki olleet mukana Ukrainan puoluepolitiikassa."

Ylen mukaan kaverukset vaihtaneet leiriä, mutta ote säilyy..

http://yle.fi/uutiset/oligarkit_pitavat_otteensa_u...

Maailma ei ole mustavalkoinen Hemmoseni..

Käyttäjän seppokalevi kuva
Seppo Turunen

Toivotaan, että tavalliset ukranalaiset eivät tule sortumaan samantyyppiseen "joukkolynkkaukseen" missään vaiheessa. Järkyttävä video.

Käyttäjän AriTero kuva
Ari Tero

Video todellakin järkyttävä, ilmeisesti tuota toimintaa esiyntyy molemmisa leireissä.

Ukrain on jaettu niin kansallisesti kuin henkisesti, kahteen leiriin. kaikki mitä olemme tähänasti nähneet on ilmeisesti alkulämmittelyä.

Käyttäjän perttikostiainen1 kuva
Pertti Kostiainen

Asiat eivät ole niinkuin meidän halutaan uskovan. Minua ihmetyttää etenkin tuon Ukrainan pääministerin todella agressiivinen uhoominen, kun mies on kuitenkin itse itsensä tuohon asemaan nimittänyt, toki kavereidensa avulla.

Käyttäjän JouniM kuva
Jouni Minkkinen

Sovittelevampi linja voisi olla toimivampi, mutta venäjä toimii väärin kun ei odota kansan äänestystä, vaan haluaa nostaa koiransa takaisin vallankahvaan välittömästi.

Käyttäjän perttikostiainen1 kuva
Pertti Kostiainen

Se vallankaappaus oli kyllä järjestetty ne "mielenosoittajat" olivat hyvin aseistautuneita, näki jo televisiosta että kyse ei ollut mistään mielenilmauksesta. No jokatapauksessa Krimillä asukkaat ainakin olivat peloissaan tästä uudesta hallituksesta ja siellä olevat miliisit ja asukkaat ovat siirtyneet venäjän taakse.

Käyttäjän JouniM kuva
Jouni Minkkinen

Kuinkas muuten Hemmo tuo ensimmäinen kuva? EU:n tukemia joukkoja Simferopolissa Krimillä? Ja vielä venäläistyyppinen raitapaita maastopuvun alla?

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Jouni,
onko se niin vaikeaa ymmärtää järjestön fasistinen luonne, kun ne itsekkin sitä julistaa?

Miksi ei suomalaiset voi tuoda asiat sellaisena kuin ne on ?

Käyttäjän JouniM kuva
Jouni Minkkinen

Niin, minä yritän ymmärtää molempia puolia vaikka välillä se vaikeaa onkin Venäjän suunnattoman painolastin vuoksi. Venäjä on hieno maa ja venäläiset hienoa kansaa mutta jokin siinä vain ei istu makuuni.

Suomalaisten tulee tuoda asiat julki niin kuin ne on mutta mielellään oikein viittein ja kuvin. Jos kuvitat juttusi kuvin jotka on merkitty eri paikkaan ja kuvan henkilön pukeutuminenkin viittaa mitallin kääntöpuoleen putoaa sanomaltasi pohja pois.

Luonnollisesti Ukrainan venäläisillä on oikeutensa joita pitää kunnioittaa mutta niin on myös ukrainalaisilla ja heidän tahdollaa. On hyvin mahdollista että länsipuolelta on tullut avustusta oppositiolle mutta niin tuli valtiotaan ryöstäneelle Janukovitsillekin tukea Moskovasta. Luvattiin ihan miljardikaupalla josta osa olisi valunut varmasti suoraan Janun taskuun. Tekikö talvi tepposet Putinin suunnitelmille Ukrainassa, en tiedä miten tämän talven lämpötilat ovat menneet Ukrainassa mutta Putinin ja Janun kansanohjailu kaasun jakelulla oli pöyristyttävää. Tuossa on myös syy siihen miksi Suomi ei saa olla energia riippuvainen mistään maasta.

Käyttäjän AriTero kuva
Ari Tero

Näyttäis olevan erikoisjoukkojen Spetsnazin sotilas.

Käyttäjän lkkiiski kuva
Lauri Kiiski

Euraasian kansanrintama tositoimissa. Etkös Hemmokin ole rintaman kannattajia tavoitteena Suomen liittäminen Venäjään ja Euraasian unioniin ?

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Lauri,
Suomen taloudelliset edut ovat tulevaisuudessa Euroaasiassa ja Aasiassa. Euroopan sisämerkkinoilla ei ole suomalaisille tuotteille juuri minkäänlaisia kasvun mahdollisuuksia. Suomen suhtautuminen Ukrainan tapahtumiin on noteerattu Idänmarkkinoilla.

Käyttäjän seppokalevi kuva
Seppo Turunen

Euroaasia on hyvä sanonta, koska eurothan ne pelittävät mm. Venäjällä.

Reijo Tossavainen

Krimillä on yksi venäläinen nainen kuollut mielenosoituksessa. Sydänkohtaus oli syynä.

Tämän vuoksi Putin tukijoineen aikoo hyökätä Krimin lisäksi muualle Ukrainaan...

Käyttäjän AriTero kuva
Ari Tero

Lainaus IS/New York Times

" Lehden mukaan Merkel kertoi puhelimessa sunnuntaina Obamalle, ettei hän ollut täysin varma, oliko Putin kosketuksissa todellisuuteen.

- Kuin toisesta maailmasta, Merkel oli luonnehtinut Venäjän presidenttiä New York Timesin lähteiden mukaan. "

Tällaiset johtajat ovat vaarallisia jos ovat menettäneet kosketuksen nykyhetkeen.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Näin sanoi:

Chancellor Angela Merkel of Germany told Mr. Obama by telephone on Sunday that after speaking with Mr. Putin she was not sure he was in touch with reality, people briefed on the call said. (NYT)

Keijo Räävi

Jos Venäjä vaatii Janukovitsin takaisin Ukrainan johtoon niin siinä täyttyy kirjaimellisesti tuo "not in touch with reality".

Janukovits on ukrainalaisten silmissä maanpetturi.

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

Tero väittää todellisuudentajun menettäneitä johtajia vaarallisiksi. Olen samaa mieltä, että Merkel on tässä tilanteessa vaarallinen. Eikö hänellä ole sen verran todellisuudentajua, että ihmisiä joiden kanssa pitäisi sopia asioista ja joita pitäisi taivutella sopuratkaisuun, ei kannata lähteä julkisesti nimittelemään.

Lisäksi Merkelillä näyttää olevan muistikin mennyt sillä hän ei muista Saksan hallinnon omia toimia Ukrainassa vallankapanneiden yllyttämisessä, kouluttamisessa ja kannustamisessa.

Lisäksi myös ylenmääräinen hurskastelu ja tekopyhyys on myös vaarallista. Sitä on osoittanut m.m. Obama. Jonka on pakko olla tietoinen USAn ulkopoliittisen johdon, m.m. Nulund, toimet Ukrainassa ja rahoitus kapinallisille.

Käyttäjän JouniM kuva
Jouni Minkkinen

No, toivotaan nyt joka tapauksessa että järki ja maltti palaavat niin Ukrainan väliaikaishallituksen kuin Putininkin päähän sillä jos tuosta lähtee suurempi savotta käyntiin niin Euroopan on vaikea olla sivussa jolloin jenkkien on myös melkein pakosta lähdettävä mukaan. Jos mennään sitten leikkimään nukeilla niin koko tellus on kakkana, mutta jos ilman nukeja selvitään niin Kiina kerää potin.

Käyttäjän TuomasKoskiniemi kuva
Tuomas Koskiniemi

Todellakin putinilla on outo mailman katsomus, jos Se epelli huomaa että venäläiset ovat vähemistö muuallakin kun Ukrainassa, ja tilanne jonka venäjä on itse aiheuttanut puutumalla sotilaallisesti itsenäisen valtion sisäisiin asiohin (muka puolustamalla siellä olevaa venäläis vähemistöä). Niin kyllä uhka on että venäjä tulee laajentamaan ns" vähemistö puolustusta muuallakin. En jaksa uskoa että meistä kukaan hyväksyisi vastaavanlaisia toimia esim: suomen tai norjan raja alueella.ja kyllähä kysymys kuuluu, kuka tai mikä saa tilanteen rauhoittumaan, ennenkö tilanne leviää käsiin.. Se että lietsotaan kauhukuvia edellisen koko maailmaa koskevan konfliktin tapahtumista nyky hetkeen en koe järkevänä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset