Lapin tähdet sen kertovat ! Mitä pahaa me suomalaiset olemme ihmiskunnalle tehneet ?

Suomen 200 kansanedustajaa ovat vellihousuja!! Uhrilampaat!

  • Suomen 200 kansanedustajaa ovat vellihousuja!! Uhrilampaat!
  • Suomen 200 kansanedustajaa ovat vellihousuja!! Uhrilampaat!

Suomen 200 kansanedustajasta yksikään ei näytä esittävän, että Suomen pitäisi sanoutua irti EU:n määräämistä pakotteista ja ajaa omaa kansallista hyväks havaittua itsenäistä ja sitoutumatonta linjaa.

Voiko tämä olla totta !

Suomen demokratian tilasta pitäisi tosiaan olla nyt huolissaan.

Neuvostoliiton aikanakaan ei oltu näin perusteellisesti rähmällään itään, kun nyt ollaan Euroopan Unioniin.

Perussuomalaisetkin -ihan hävettää.

Mitä ja ketä me Suomalaiset pelkäämme?

Missä on kansanedustajan itsenäinen ajattelu ja harkinta?

Vai onko Suomikin sodassa ja siksi tarvitaan yksituumaisuutta.

***

Todellisuudessa Suomi on EU:n pakotepolitiikan UHRILAMMAS, jonka laskut kaadetaan suomalaisille yrityksille ja niiden työntekijöille.

Vai onko sittenkin kansanedustajia, jotka haluavat toimia niin, että Suomi irtaantuu EU pakotepolitiikasta.

Kertokaa yksikin jos on!

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

10Suosittele

10 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (55 kommenttia)

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola

Toivottavasti äänestämäni kansanedustaja ei niin hullua ajatusta kannata, vaan puolestani saisi ajaa jopa muuta EU:ta kovempia pakotteita kuten itsenäisen maan, myös Suomen, on mahdollista tehdä.

Pakotteet olisi tullut asettaa jo Georgian ja Tsetsenian sotien aikana. Jos niin olisi tehty, voisi meilläkin vientiteollisuus olla nyt suuntautunut vähän vakaammille alueille. Mutta kun haluttiin pelata upporikasta ja rutiköyhää niin huonot kortit jäi kouraan.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Tomi
Hyvin on mennyt sota-manipulaatio perille. YLE:lle täydet pisteet vaikka se eduskunnan oma kanava onkin.

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola

Yle näyttää asiasta riippuen olevan joko vihervasemmiston viimeinen linnake tai sitten Bilderbergin ja Naton etäpesäke samassa paketissa, riippuen vähän käsiteltävästä asiasta.
Sille nyt laitetaan liikaa painoarvoa vaikka ohjelmatarjonta mielestäni voittaakin mainosrahotteiset tosi-tv:t.

En mä kuitenkaan mielipiteitäni sieltä ime, kyllä mediakriittisyys on ihan kotikasvatuksessa ja viimeistään koulussa opittua. Mielipiteeni muodostan itse. Niin varmaan sinäkin enkä väitä mielipiteitäsi minkään propagandakoneiston tuotteiksi, vaikka kiusausta olisikin.

Susanna Kaukinen Vastaus kommenttiin #5

No voin kyllä tyrmätä tuon väitteen, että YLE jotenkin vihervasemmistoa hellisi ihan omasta kokemuksesta.

Tapio Vehmaskoski

Niin Hemmo sinä tiedät, että Suomea hallitsevat puolueet eivät kansanedustajat. Viime vaalien jälkee Mustajärvi ja Yrttiaho erotettiin Vasemmistoliitosta, vaikka he vain yrittivät toimia äänestäjiensä valtuuttamina. Nyt he taas kelpaavat ääniä keräämään seuraavissa vaaleissa. http://www.kymensanomat.fi/Online/2014/08/20/Musta...

Näin on myös Kokoomuksessa, Sosiaalidemokraateissa jne.

"Vellihousuja" hyvä nimitys paitsi ei Mustajärvelle ja Yrttiaholle.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Tapio
kertomasi on totta ja sehän suomalaisessa demokratiassa huolettaakin.

Puolueet ovat niin samankaltaisia että hirvittää. Persutkin on saatu ruotuun ja väriläiskät nuijittua maanrakoon.

Käyttäjän ilkkavarsio kuva
Ilkka Varsio

Yksi väriläiskä, Jussi Halla-aho lähetettiin Brysseliin. Sinne se on jo hautautunut muiden maahanmuuttajien joukkoon.

Tavoite on saavutettu. Suomen maahanmuuttopolitiikasta ei ole enää huolta, koska siinä ei koskaan mitään huolta ole ollutkaan Brysselin vinkkelistä katsottuna.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi Vastaus kommenttiin #8

Ilkka
ja kaikki tapahtui 3-vuodessa.

Järjenääni muuttui oppurtunismiksi.

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari

Hemmo, Venäjän toiminta on saanut hyvääkin aikaan. Se on saanut EU:n tekemään yksimielisen päätöksen talouspakotteista. Se on myös muistuttanut EU-maita maanpuolustuksen tarpeellisuudesta vaikka NL hajoamisen jälkeen jo kuviteltiin, ettei väkivalloin enää rajoja siirretä Euroopassa. Se on vaikuttanut myös monen suomalaisen mielipiteeseen Natosta.

Pakotteet ovat saaneet Venäjän luopumaan separatistien aseistamisesta ja sotilasavusta. Tulokset näkyvät, separatistijohtajat ovat jättäneet joukkonsa ja paenneet Venäjälle. Muutaman viikon kuluttua koko kapina on ohi ja alkaa jälkiselvittely. Putin on jo selvästi ottanut etäisyyttä koko selkkaukseen ja kutsuu sitä Ukrainan sisäiseksi kriisiksi.

Miten tämä vaikuttaa Putinin kansansuosioon, joka on nyt n.80%? Kriittisesti Putiniin suhtautuvien tuntoja kuvaa hyvin Aleksandr Nevzorov Fontankan toimittajan Irina Tumakovan haastattelussa:

http://suomi.fontanka.fi/articles/344/

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Matti
EU on sitten saavuttanut lakipisteen niin kuin Neuvostoliitto aikanaan.

Putinilla on vain 80%:n kannatus mutta EU:lla 100%:a Suomen eduskunnassa.

Hah voiko tämä olla totta.

Susanna Kaukinen

Perkele vie, kyllä se on! Suomi on täysin leniniläinen diktatuuri. Usean puolueen järjestelmä on vain teatteria, jolla nyrkki tungetaan kansan kurkusta alas.

Käyttäjän mukitalo kuva
Veikko Mäkitalo

Hyvä linkki Matti, kannattaisi muutaman äänitorven lukaista haastattelu ja miettiä syntyjä syviä.

Mikko Vapa

Sulla on Matti kyllä tosi hauskat jutut. Jos Ukrainan TV kertoo, että Ukrainan armeija voittaa sodan, niin ei se sitä tarkoita, että Ukrainan armeija voittaa sodan. Ihmetellä voi myös sitä, että miten ihmiset jaksaa ottaa todesta aina niitä lausuntoja, joita Ukrainan hallinto pukkaa kuukaudesta toiseen, kun alunperin on ollut tiedossa, että ne lähtökohtaisesti valehtelee. Ei patologinen valehtelija muutu totuuden puhujaksi, se vaan jatkaa valehteluansa. Perehdy nyt hyvä mies oikeasti siihen miten Novorussia taistelee ja lyö Ukrainan armeijaa jatkuvasti motituksilla ym. tehokkailla sodankäyntistrategioilla ennenkuin tulet tänne huutelemaan ihmehöpötyksiä Ukrainan tilanteesta. Opiskelua voi tehdä esim. täällä: http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=11471

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

:D Huumorimiehiä olet, kun kehtaat suositella "verkkomediaa" samalla kun varoittelet patologisista valehtelijoista.

Mikko Vapa Vastaus kommenttiin #57

Mikäs Verkkomediassa on vikana? Siellähän on kommenttisektiokin, jonne voi omia mielipiteitä esittää, jos informaatio ei ole kunnossa.

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari

Verkkomedia tietää kovin tarkasti Ukrainan armeijan yksiköt ja niiden tappiot. En löytänyt sieltä vastaavia tietoja kapinallisten puolelta. Mikä on kapinallisten miesvahvuus? Onko tullut tappioita? Kohta kai saamme kuulla kapinallisten voitosta? Siihen ei kaiketi mene kauaa. Otin kommenttisi talteen niin, että voidaan palata siihen sitten kun tilanne ratkeaa.

Mikko Vapa Vastaus kommenttiin #61

Kapinallisten miesvahvuus on luokkaa 19000-23000 miestä Slavyangrad-blogin mukaan. http://slavyangrad.org/2014/08/21/novorossiya-mili... Verkkomedia on myös näistä välillä tiedotellut. Asymmetrisyydensä vuoksi miehistötappiot on luokkaa 1:10 tai enemmän kapinallisten eduksi. Asymmetrisyydellä tarkoitan, että Ukrainan armeija pommittaa väestöä kun kapinalliset kohdistavat operaationsa Ukrainan armeijaan. On myös hieman eri asia taistella omasta halusta kuin pakotettuna sotatantereelle. Yksi merkittävä tekijä on myös, että kotimaastossa on helpompi tapella kuin vieraalla maaperällä. Myös komentoketju on uusiutunut Novorussialla viimeisen viikon aikana, joten nähtävästi alkuvaiheen venäläistaustaiset upseerit on saaneet jo homman hoidettua.

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola

Kyllä tämä on ollut Suomen kannalta yksinomaan hyvä asia. Ilmeisesti EU:n tiukka yksimielisyys tuli yllätyksenä Venäjälle ja pakotepolitiikasta lipsumista vaativia pidän pelkästään isänmaanpettureista seuraavina.

Samoin Obaman kehotukset Naton jäsenmaille ottaa lisää vastuuta omasta puolustuksestaan ovat vakavaa asiaa. Voi kunpa Suomelakin olisi mahdollaista saada haltuunsa kaikki se tiedustelu- ja valvontatieto jota natomailla on käytössä maanpuolustuksensa suunnittelun perustana.

Susanna Kaukinen

U$A:n kätyrin puhetta. Haluat ilmeisesti tännekin samanlaisen meiningin kuin U$A:ssa, jossa poliisit uhkailee toimittajia rynnäkkökivääreillä.

Olavi Mansikka

Ihan hyvinhän noi pakoitteet on purreet. selkkaus on loppumassa. en tiedä miksi rosvovaltion pitäisi antaa vapaana huseerata.

Susanna Kaukinen

No eihän ne pure pätkääkään, 80% kansasta on Putinin takana. Tilanne on sama kuin jos Suomessa olisi Kekkosen aikana pantu talouspakotteita - kansa ois seissy maansa isän takana vaikka nälkään asti.

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari

Susanna, ei niillä talouspakotteilla ole tarkoituskaan vaikuttaa Putinin kansansuosioon. Ukrainan terroristien tukemisen lopettamiseen ne on tarkoitettu. Jos olet seurannut Ukrainan tilannetta, pakotteet todella ovat toimineet ja tilanne rauhoittuu lähiaikana.

Susanna Kaukinen Vastaus kommenttiin #21

Kumpaan osapuolueen viittaat terroristeilla? Niitä kun on sen mukaan yksi tai toinen puoli jos eri ihmisiltä kysyy.

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari Vastaus kommenttiin #22

Tarkoitan niitä muutamaa kymmentä venäläistä ammattisotilasta ja muutamaa sataa venäjämielistä itä-ukrainalaista, jotka terrorisoivat Ukrainan 45 miljoonaista kansaa pitäen siviileitä ihmiskilpinään.

Lainaus Aleksandr Nevzorovin haastattelusta: "Epäilen, ettemme tiedä koko totuutta. Mutta se, että Donetskin ja Luhanskin itsepuolustuksessa taistelevat ovat minun tuttujani, ei muuta sitä asiaa, että he ovat terroristeja — sanon sen heillekin suoraan. Niin ei saa sotia, kuin he sotivat. Ei saa suojautua terveyskeskuksissa, ei saa suojautua pelästyneiden naisten taakse — ja silti leikkiä kansallissankaria. Tämä ei ole sankaruutta vaan terrorismia. <…> Siellä on valittu tietynlainen sodan tyyli: ammutaan naisten selkien takaa, terveysasemien takaa… Tässä ei ole mitään epäselvää./Tästä ei kukaan voi olla mitään muuta mieltä. Siksi eräät tutut palkkasotilaat, joihin tutustuin Vuoristo-Karabahissa, Transnistriassa ja Jugoslaviassa, ovat lähteneet Donetskista. He eivät suostuneet terroristeiksi."

Susanna ja Hemmo, miksi vaikenitte kokonaan Helena Reposen kommentissa #9 kysymyksestä liittyen Aleksandr Nevzorovin haastatteluun?

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi Vastaus kommenttiin #24

Matti
nyt sinä kirjoitat puppua ja Tuomiojan jakamaa EU probakandaa.

Itä-Ukraissa tahtui kansannousu Kiovan mellakoiden jälkeen. Sitä ei tarvinnut operoida ulkoapäin.

Kansa ilmaisi tahtonsa kansanäänestyksessä ja kun kysytään paikallisilta asukkailta kutka sotatilan aiheutti niin osoite on selvä -Ukrainan nykyhallinto.

Ongelma on siinä, että Länsi ei halua tunnustaa tätä tosiasiaa.

Talvi puskee päälle ja rauhantahtokin siitä kirkastuu. Samoin Ukrainaa odottava talouskatasrofi.

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari Vastaus kommenttiin #27

Hemmo, jos mielestäsi Aleksandr Nevzorovin kertomus on puppua, se on tietenkin oma käsityksesi.

Et taidakaan muistaa sen kansannousun alkuvaiheita. Venäjämieliset kapinalliset valtasivat hallintorakennuksia ja nostivat salkoihin Venäjän lipun. Ilmeisenä tarkoituksena oli liittää alue Venäjään Krimin tapaan.

Ukrainan hallitus vältti väkivallan lietsomista eikä vastannut tähän mitenkään. Päinvastoin, sotilastukikohdat ja poliisit antautuivat jolloin kapinoitsijat saivat asevarastot haltuunsa. Kaiken lisäksi Venäjä lähetti miehiä ja aseita kapinallisille.

Tultuaan valituksi presidentti Poroshenko aloitti kapinallisten vastarinnan. Malesialaisen matkustajakoneen alas ampuminen oli käännekohta. Kun länsi vaati Venäjää lopettamaan sekaantumisen Ukrainan tilanteeseen asettamalla talouspakotteita, Putin on vetänyt tukensa pois. Nyt Ukrainan hallituksen joukot ovat saamassa alueen hallintaansa ja saavat terroristit riisuttua aseista, tai ainakin ne, jotka eivät ehdi pakenemaan Venäjälle.

"Kun kysytään paikallisilta asukkailta kutka sotatilan aiheutti niin osoite on selvä -Ukrainan nykyhallinto" Tämä se vasta puppua on. Itsehän totesit: "Itä-Ukraissa tahtui (aseellinen)kansannousu Kiovan mellakoiden jälkeen."

Aleksandr Nevzorov sanoo "emme tiedä asiasta koko totuutta". Itä-Ukrainan asukkaiden vapaa mielipide kuullaan vasta myöhemmin, kun aseet ovat vaienneet ja joukkohaudat paljastettu.

Et näköjään halua ottaa kantaa Aleksandr Nevzorovin kertomukseen, joka taatusti ei ole Tuomiojan jakamaa propagandaa.

Käyttäjän PerttiRampanen kuva
Pertti Rampanen Vastaus kommenttiin #22

Kaikenlaista rähinöitsijää ja aseen heiluttajaa on molemmilla Ukrainan konfliktin osapuolilla, mutta eikö ole järkeen käypää, että Ukrainan suvereenin valtion hallinto ja asevoimat tukahduttaessaan ulkovaltojen tukemaa separatistien aseellista KAPINAA ovat enemmän oikeassa asiassaan ja vähemmän terroristeja?

Tappaminen itsessään on aina brutaalia tappoi kuka tahansa, ja mistä syystä hyvänsä.

Mikko Vapa Vastaus kommenttiin #59

Eli Pertin tuplastandardilogiikalla on OK, että USA tukee Ukrainan vallankaappausta, mutta ei ole oikein, että Venäjä tukee separatistien vallankaappausta. Itse näkisin, että enemmän oikeassa on se osapuoli, joka voittaa sodan ja sehän on sotatilanteen perusteella Novorussia itäukrainassa.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Vai Kekkonen maan isä? Sinäkö se mainostat itseäsi suurena anarkistina?

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Suomalaisten enemistö kannattaa pakkotteita. Suomen linjanvetoja ei onneksi vedä ahkerimmat blogistit.

Susanna Kaukinen

Päivälehtiä kun raukat lukevat propagandasodan keskellä. Täällä kuollaan nälkään ennenkuin Venäjällä, jos tätä leikkiä aletaan pelaamaan.

Käyttäjän ilkkavarsio kuva
Ilkka Varsio

Meillähän on elintarvikkeita niin paljon, ettei niitä saada mihinkään vietyä.

Risto Koivula

Ainakin joku härski oppositioedustaja sinne pitäisi saada, joka saa suunsa auki.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Risto
Näin on sellaisia itsenäisiä ajattelevia kansanedustajia joilla on ymmärrystä lähimenneisyyttä kohtaan.

Kansallista poliittista lähimenneisyyttä häpeävät kansanedustajat ovat todella onnettomia vellihousuja.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Kaksisataa vellihousua. Voi kun olisit laittanut luvuksi 199 niin jokainen kansanedustaja olisi ajatellut itse tykönään etteihän se minua koske. On se niin pienestä kiinni!

On muuten Soinin nimipäivä ;)

https://www.youtube.com/watch?v=P00WuP2xidQ

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Tuure
tuossa on kyllä ideaa. Ongelma on vaan sinää, että silloin ei olisi omasta mielestä kukaan vellari.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Täällä olisivat tietysti porukat alkaneet kyselemään että kuka on mielestäsi eduskunnan "kovanaama". Minun mielestäni sellainen on kulloinkin työvuorossa oleva eduskunnan puhemies.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi Vastaus kommenttiin #33

Tuure,
minulla on blogin lopussa se mahdollisuus, että joku kansanedustajista ilmoittautuu kovanaamaksi. Jos sellainen löytyy, niin toki muutan tuota kokonaislukua 200.

Käyttäjän ilmari kuva
Ilmari Schepel

Hemmo, Matti Villikarin fontanka-linkki on hyvin kiinnostava (ks. kommentti 9). Luepas, mitä Aleksander Nevzorov kertoo:

"Mutta se, että Donetskin ja Luhanskin itsepuolustuksessa taistelevat ovat minun tuttujani, ei muuta sitä asiaa, että he ovat terroristeja — sanon sen heillekin suoraan. Niin ei saa sotia, kuin he sotivat. Ei saa suojautua terveyskeskuksissa, ei saa suojautua pelästyneiden naisten taakse — ja silti leikkiä kansallissankaria. Tämä ei ole sankaruutta vaan terrorismia. Siellä on valittu tietynlainen sodan tyyli: ammutaan naisten selkien takaa, terveysasemien takaa… Tässä ei ole mitään epäselvää. Tästä ei kukaan voi olla mitään muuta mieltä. Siksi eräät tutut palkkasotilaat, joihin tutustuin Vuoristo-Karabahissa, Transnistriassa ja Jugoslaviassa, ovat lähteneet Donetskista. He eivät suostuneet terroristeiksi".

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

iLMARI
ja sinä muodostat käsityksesi yhden henkilön kuvauksesta. Vastaavaa löytyy Ukrainan armeijasta ja kansalliskaartista sekä oikeasta sektorista, koska sotaa käydään siviliväestön seassa.

Itä-Ukrainan kansansnousu on aito ja tätä ei Länsi itselleen myönnä. Jos olisi myöntänyt, niin sotaa ei olisi koskaan Ukrainaan tullutkaan.

Käyttäjän ilmari kuva
Ilmari Schepel

Hemmo, tiedät varsin hyvin että puhun venäjää ja että minulla on paljon ystäviä ja tuttuja Venäjällä. Voin kertoa, että moni heistä on ollut viime ajat häpeissään. Muuten, tiesitkö, että Kreml vaatii Karjalan Tasavallan osallistumaan rahallisesti "Krimin jälleenrakentamiseen"? Siitäkin ollaan varsin käärmeissään.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi Vastaus kommenttiin #37

Ilmari
en epäile tuttaviesi vilpittömyyttä, mutta usein törmää henkilöihin jotka miellyttääkseen länsi-ihmisiä ovat heidän kansaa "samaa mieltä".

Käyttäjän ilmari kuva
Ilmari Schepel

Ja Matti, joka kannattaa Natoa, voisi vuorostaan lukea, mitä kenraali Gustav Hägglund tänään sanoo:

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014082118590322_u...

Vaikuttaa siltä, että Hägglund on tullut Keijo Korhosen linjalle (itse olen ollut iät ja ajat): puolueeton ja puolustahtoinen Suomi on paras turvamme.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

ilmari
Hägglund tunnusti Yhdysvaltain dominoivan NATO:a esitti Eurooppalaista NATO:a.

Euroopan historian tietäen Yhdysvallat tuskin suostuu tähän.

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari

Hemmo, päinvastoin. Yhdysvallat ovat nimenomaan esittänyt, että Eurooppa ottaisi enemmän vastuuta omasta puolustuksestaan. Euroopan maat tätä EUNATOa vastustavat koska valtaosan Naton kustannuksista maksaa USA. Tilanne muuttuu jos USA pistää raha-hanat kiinni.

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari

Ilmari, moni kenraaleista on toistakin mieltä, vaikka eivät tuo mielipiteitään esiin niin hanakasti kuin G. Hägglund kirjansa julkistamisen yhteydessä. Helkutin hyvä mainos!

Kenraalin suurin huoli on se, että Natoliittolaisuus ajaisi oman puolustuslaitoksemme alas. Hän kertoo, että näin on käynyt monissa eurooppalaisissa Natomaissa. On helppo uskoa, että Keski-Euroopassa ei ole välitöntä sodan uhkaa, joka meillä on paljon todellisempi.

Siitä, miten paljon panostamme puolustusvoimiin ja onko meillä asevelvollisuusarmeija, päättävät suomalaiset poliitikot, ei Nato. Tässä suhteessa, uskon, että kenraalin huoli on aiheeton.

Ei Hägglundkaan liittoutumista tyrmännyt: "Olisin valmis hyväksymään sellaisen Naton, jossa päätöksiä tekevät eurooppalaiset hallitukset".

Ilmari, "puolueeton ja puolustustahtoinen Suomi on paras turvamme". Olen samaa mieltä, paitsi, että puolueeton Suomi ei enää ole.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Siis kenelläkään ei ole tiedossa kansanedustajaa, joka vastustaisi EU:n määräämiä pakotteita.

Eikä yksikään edustaja on ilmoittautunut niitä vastustavan.

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

"Maailmaa ei johdeta demokraattisesti valitusta Yhdistyneistä Kansakunnista, vaan erilaisista rahamaailman salaseuroista, joihin on valittu oikeistolaisimmat poliitikot ja median mahtimiehet.
Robert Gaylon Ross on on kirjassaan “Who’s Who of the Elite” valottanut sen toimintaa ja julkistanut kaikki sen jäsenet. Bilderberg on täysin amerikkalaisten liikemiesten dominoima salaseura, joka ei toiminnastaan paljon lavertele.

Sinne ei anota vaan järjestö itse poimii jäseneksi ne, joista se katsoo hyötyvänsä. Järjestön johtajana toimi aikoinaan miljardööri David Rockefeller.

Järjettömät lait, joita Suomen puppettihallitus ulkoa tulevassa paineessa nöyränä säätää, ja jotka ajavat kansalaiset taloudellisesti yhä vain ahtaammalle, ovat yksi osa tätä show'ta, jossa ihmiset tehdään äärettömän riippuvaisiksi, vailla itsenäisyyttä.

Valtion itsenäisyys on jokseenkin olematon, ellei sillä ole omaa valuuttaa, jota vain se itse voi monistaa.

Valta on siirtynyt ajat sitten kansainvälisten suurpankkien suuromistajille.

He löytyvät taustalta kaikkien suurimpien kuplettien - kuten globalismi, EU - käsikirjoittajatiimistä. Yleensä mutkan kautta, kuten CFR:n, Trilateral Commissionin jne.."

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Ilona
asia on niin kuin kirjoitit. Varsinainen demokratiatiimi :)

Käyttäjän RaikoKarvonen kuva
Raiko Karvonen

Suomi tekee omia etujaan vahingoittavia päätöksi toimiessaan Eu:n pakoterintamassa.
Me emme kansakuntana yksin pysty vaikuttamaan mihinkään asiaan Eu:ssa ei edes talouspakotteisiin, joten olisi aika jo erota Eu: sta ja palauttaa päätösvalta omissa asioissa itselle eikä olla mukana talouspakotteissa muun Euroopan kanssa.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Edelleen odotan kansanedustajien nimiä, jotka vastustaa EU pakoitteita.

Käyttäjän ilkkavarsio kuva
Ilkka Varsio

Voihan tästä päätellä, että olemme oikealla asialla.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset