Lapin tähdet sen kertovat ! Mitä pahaa me suomalaiset olemme ihmiskunnalle tehneet ?

Klas Lund Vihreä fasisti vai kansallissosialisti ....

  • Jos kaikki suomalaiset hylkäisivät lasikuituveneet ja kävisivät ostamassa Vienan karjalasta puuveneen elpyisi kylät
    Jos kaikki suomalaiset hylkäisivät lasikuituveneet ja kävisivät ostamassa Vienan karjalasta puuveneen elpyisi kylät

Kirjoitin vuonna 2013 Vastarintaliikkeestä blogin aiheena http://hemmokoskiniemi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/131631-klas-lund-kansallissosialistit-elainoikeuksista

Tuolloin kirjoitukseni ei herättänyt juurikaan mielenkiintoa. Nyt kun ruotsalaiset natsi veijarit ovat menneet rähinöimään Jyväskylään yhdessä suomalaisten aateveljien kanssa ollaan niin kovasti huolestuneita. 

Lundilla näyttää olleen vankilassa aikaa miettiä "uutta yhteiskuntamallia", joka itse asiassa on hyvin pitkälti se minkä suomalaiset ja ruotsalaiset elivät ennen ns. Hyvinvointivaltion tuloa ja teollistamista.

Hitleri oli kasvissyöjä eikä pistänyt lihaa suuhunsa, mutta teki hirmutekoja ainoan oikean rodun puolesta. Suomalaisille oli luvassa Suur-Suomi Äänisjärvet-Laatokat-Vienanmeret mukaan lukien.

Nyt tuo Suur-Suomi ajatus on muuttunut EU:n liittovaltion laajentumisen ideaan, josta syystä suomipoika muiden äärioikeistolaisten mukana on sotimassa Ukrainassa.

Fasimi on meitä lähempänä, kuin arvaammekaan ja laajemmassa muodossa kuin tajuammekaan.

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Toisin kuin Loka Laitinen ja monet muut luulevat, ei Hitlerin vegetarismi kerro yhtään mitään muista kasvissyöjistä.
Ai miksei? Koska kasvissyöjiä on satoja miljoonia, ehkä yli miljardikin, kaikensorttisia ihmisiä. Viisaita, tyhmiä, ilkeitä, ihan ok-tyyppejä, huippu-urheilijoita ja ylipainoisia jne. Suurin osa on aasialaisia tavallisia tattiaisia.

Ja koska lihansyöntikään ei selitä kaikkea lihansyöjistä.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Esa eipä tietenkään kaikki kasvisyöjät ole natseja, mutta suomalaiset kasvissyöjät ovat moralisteja ja pitävät itseään maapallon pelastajina. Hitler pyrki pelastamaan arjalaisen rodun puhtauden. Linkola taas ajattelee, että maapallolla on liikaa ihmisiä ja tarvitaan sotia ja tappamisia jotta ihmis laji puhdistautuisi ja pelastuisi.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Vankila näyttää olevankin monelle rauhallinen ja motivoima paikka opiskeluun
Perussuomalaistenkin johtava lakimies opiskeli siellä.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi Vastaus kommenttiin #4

Monesta vankilassa istuneesta on tullut suurmies ja moni suurmies on pistetty telkkien taa. Vallassaoleva määrää mikä on laillista ja mikä ei.

Suomalainen jos tappaa Ukrainen sodassa jonku, niin ei häntä Suomessa tuomita mistään. Saattaapa palata juhlittuna sotasankarina.

Timolla on monenlaisia juristikonsultteja ;)

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Se nyt vaan on typerää väittää, että 'kasvissyöjät ovat sitä tai tätä'. Tunnetko riittävän otoksen suomalaisia kasvissyöjiä, että voit väittää tuollaista? Minun tuntemani kasvissyöjät eivät moralistisesti ruokavaliollaan muille mekkaloi.

Vai onko kyse nyt siitä, että et siedä sitä kiusallista faktaa, että kasvissyönti on vastuullinen vaihtoehto monellakin tapaa verrattuna runsaaseen lihansyöntiin ja sen tarvitsemaan eläintuotteiden teolliseen tuotantoon? Ja sen sanomista pidät moralismina? Ehkä kyse on sitä, että nämä ruoka-asiat ja siihen liittyvät kiusalliset faktat tulevat liian lähelle omia elämäntapapinttymiä, niissähän muutokset tuntuvat vaikeimmilta. Tiedon ja tottumuksen ristiriita.

(En ole itse kasvissyöjä, mielestäni on monin tavoin pragmaattisempaa tavoitella sitä, että suuri joukko ihmisiä vähentää eläintuotteista vaikkapa 80% ja sieltä huonoimmasta päästä, kuin että joku mitätön prosentti tekee sen 110%:sti.)

Puhe Linkolasta on muuten aika jälkijättöistä. Hän ei ole mikään ajankohtainen ja aktiivisesti seurattu ajattelija nykyihmisille. Yritys ymmärtää tai väheksyä 2010-luvun ympäristöajatteluja (monikko!) Linkolan avulla on yhtä hassua kuin koettaa tajuta jotain nykypolitiikasta Kekkosen ajan tiedoilla.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Sinun ja Klaus Lindin ajatukset näyttävät kulkevat samaa rataa. Lind kirjoittaa:
"" Meidän tulisi estää nykyinen kehitys, jossa maata viljellään yhä laajemmalti. Kansallissosialistisen valtion täytyisi pyrkiä pienviljelyyn ja suurempaan omavaraisuuteen. Eläinten olosuhteita ja teurastamoita tulisi valvoa tarkasti, ja suurten teurastamoiden sijaan meidän täytyisi kehittää paikallista tuotantoa ja kulutusta. Meidän tulisi pyrkiä siihen, ettei eläimiä kuljetettaisi pois siitä ympäristöstä, jossa ne ovat eläneet ja jossa ne tuntevat itsensä turvalliseksi. Teurastus tulisi toisin sanoen suorittaa paikallisesti maatiloilla. Yleensäkin meidän tulisi vastustaa maanviljelyn ja eläinten pidon teollistumista, mikä merkitsee myös geenimuuntelun, kemiallisten lannoitteiden ja kemiallisten torjunta-aineiden kieltämistä".

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Pyh, kirjoitin vain metaa huonosta, ennakkoluuloisesta kasvissyöjien arvostelusta ja lopuksi yhden mielipiteen yhdestä asiasta, en mitään esim. gmo:sta tai lannotteista. Oletko perätiselvännäkijä, kun näet samoja ratoja?

Eikämikään noista muuten ole Lindin keksintöä.
Lähiruokaa kannattavat ovat siis natseja sinun kirjoissasi?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset