Lapin tähdet sen kertovat ! Mitä pahaa me suomalaiset olemme ihmiskunnalle tehneet ?

Euroopasta ihmiskaupan keskus -rikollisjärjestöt suojeluksessa?

Eurooppaan tuodaan valtava määrä pakolaisia, jotka kertovat, että he ovat maksaneet matkastaan. Samoin tietenkin ns. elintason perässä tänne muuttaneet maksavat suuria summia päästäkseen Eurooppaan.

Hämmästyttävintä koko ihmisvyöryssä on se, että siihen liittyvä ihmiskauppa tunnutaan hyväksyvän osana ns. pakolaisuutta. Euroopan ja kansallisvaltioiden poliisit ja tuomioistuimet, eivät pyri paljastamaan rikollisjärjestöjä ja niiden takana olevia ihmisiä.

Puhumattakaan, että heidät saatettaisin oikeuden eteen.

Euroopan parlamentti ja sen johtavat sosiaalidemokraatit ja konservatiivit eivät "näe" millaisiin mittasuhteisiin ihmiskauppa on laajentunut. Poliittiset tahot vaan kilpailevat siitä, kuka esittää "humanistisimman" ohjelman.

Suomessa presidentti Niinistö "sallii vapaan keskustelun" pakolaisuudesta, mutta ei puhu sanaakaan taustalla olevasta eurooppalaisesta ihmiskaupasta ja rikollisuudesta.

Herääkin kysymys, että onko kaiken takana esim. Italian ja Kreikan mafia ja ovatko ne luoneet lonkeronsa EU byrokraattiseen järjestelmään niin, että koko systeemi on niiden vallassa. Italian mafian tiedetään olleen monissa EU:n liittyvissä hankkeissa ja ei olisi ihme jos osan sen haaroista harjoittaisi ihmiskauppaa.

YLE:n lähettämässä uutisessa eräs Syyriasta paennut pakolainen kertoi, että hän ei aijo jäädä Unkariin,

- koska siellä on niin alkainen elintaso. Hän pyrkii Saksaan korkean elintason maahan.

Toinen syyrialainen taas kertoi Turkin asunnossaan, että hän ei enään pysty maksamaan vuokraa (150euroa/kk), mutta ei myöskään halua maksaa matkastaan pimeille järjestelijöille. Hän palaa kotimaahan vaikka tietää, että siellä on henki vaarassa.

Vai onko ihmiskaupan avulla sittenkin tarkoitus tuhota Euroopan pienten kansallisvaltioiden olemassaolo ja sekoittaa väestö Uuden Suur-Euroopan luomiseksi.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

Käyttäjän heikkihyotyniemi kuva
Heikki Hyötyniemi

"Vai onko ihmiskaupan avulla sittenkin tarkoitus tuhota Euroopan pienten kansallisvaltioiden olemassaolo ja sekoittaa väestö Uuden Suur-Euroopan luomiseksi"

Saatatpa olla oikeassa. Toinen tähän viittaava ihmejuttu on tämä talouskaaos Kreikkoineen.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Heikki, kuka taho Kreikkaa todella hallitsee onkin suuri kysymys?

Käyttäjän TimoTarus kuva
Timo Tarus

"Hämmästyttävintä koko ihmisvyöryssä on se, että siihen liittyvä ihmiskauppa tunnutaan hyväksyvän osana ns. pakolaisuutta. Euroopan ja kansallisvaltioiden poliisit ja tuomioistuimet, eivät pyri paljastamaan rikollisjärjestöjä ja niiden takana olevia ihmisiä."

Tismalleen!

Pyramidin huipulla voi olla jopa rikollinen joutumatta mihinkään edesvastuuseen..

Jos kytketään nämä konfliktit infran uudelleenrakentamiseen, asekauppaan ja mamubisnekseen niin joku kolmas taho tienaa rutosti!

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Italian mafia muutti strategiaansa ja lopetti murhat sekä samalla päätti soluttautua kirkon, paikallishallinnon ja valtion hallinnon päätöksentekoon.
EU antoi siihen oivan kanavan.

Käyttäjän salvator kuva
Elo Kemppainen

SSShallitus-nollatoleranssi tarkoittaa sitä, että olemme täysin välinpitämättömiä ympäristöllemme; emme näe jos tumma tulee kadulla vastaan, emme huomioi jos tumma muuttaa samaan rappuun, aivan kuin ketään ei olisi muuttanut, jos tumma istuu paikallisbussissa viereeni olen kuin ketään ei olisi istunut viereeni [tosin ei vielä ole istunut viereeni] mutta odotan innolla koska istuu ja voin olla välinpitämätön...

[Stubb kirjoittaa: "Maahanmuuttoon liittyviä ongelmia ovat myös esimerkiksi rasismi ja maahanmuuttajien kokema syrjintä työmarkkinoilla. Tätä ei pidä hyväksyä. Suvaitsevaisuus on ennen kaikkea sitä, että tunnustamme toisten ihmisten yleismaailmalliset ihmisoikeudet ja perusvapaudet.

On tärkeää ymmärtää, että maahanmuuttajat eivät ole yksi yhtenäinen ryhmä. Virolainen rakennusmies, intialainen IT-osaaja, suomalaiseen rakastunut saksalainen, brasilialainen tutkijatohtori, Pohjois-Afrikasta tuleva ns. kiintiöpakolainen tai Irakista vainoa paennut turvapaikanhakija ovat kaikki maahanmuuttajia, mutta heidän lähtökohtansa ja ongelmansa ovat täysin erilaisia. Tällöin myös ratkaisut ovat erilaisia.

Maahanmuuttoon liittyvät ongelmat eivät ratkea syyttelyllä tai vastakkainasettelulla. Tarvitaan tekoja epäkohtien korjaamiseksi, kuten turvapaikkahakemusten nopeaa ja oikeudenmukaista käsittelyä; uusia vastaanottokeskuksia turvapaikanhakijoiden määrän kasvaessa; nollatoleranssia syrjinnälle ja rasismille;"]

...ajoiko Saddam irakilaiset maanpakoon, ajoiko Gaddafi libyalaiset maanpakoon, ajoiko Putin ukrainalaiset maanpakoon... EI ajanut vaan Stubbin aate- ja aseveli US ja A:n hallitus ajoi ja tappoi ja tapatti ihmiset ja ajoi maanpakoon... nykykolonialismia on rahdata ihmisiä Telluksemme toiselta puolelta, tekemään paska- ja vähempiarvoiset työt; siis ORJAKAUPPAA harjoittaa Euroopan päättäjät...

Käyttäjän TimoTarus kuva
Timo Tarus

"ORJAKAUPPAA harjoittaa Euroopan päättäjät..."

Kenellä rahat, sillä valta. Kansalliset valtiot eivät edes yritä vastustaa bankstereiden ylivaltaa koska heidät kyykytettäisi totaalisesti.

Jos ei tätä nykytilannetta voi viel tulkita kolmanneksi maailmansodaksi niin kohta voi!

Valitettavasti; sanoi eräs nobelisti...

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Rikollisjärjestöjen organisoimat maahan muuttajat tulevat niihin maihin, joissa tulli ja rajavartiolaitos on korruptoitunut.

Käyttäjän eiltanen kuva
Eero Iltanen

Vielä vähemmällä huomiolle jää, se miksi tämä kaaos jatkuu ja jatkuu. Ja jos joku maa vähänkin pääsee jaloilleen, sinne viedään vallankumouksia ja lopulta koko roska pommitetaan matalaksi ja jätetään sille tielleen.

Venäjä ja USA siellä ovat sählänneet vuosikymmeniä jo ja tulokset puhuvat puolestaan. =)

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Lännen pommitusten ja demokratia maailmanvallankumouksen alueelta nähämä ihmiset tulevat. Länsi osallistuu Syyrian sisällisotaan.

Lauri Wirén

Tällainen ihmisvyöry oli EU:n tilauksessa jo vuonna 2010, kun komissio julkaisi raportin maahanmuuttajien tasaisemmasta jakamisesta EU:n alueella.

http://ec.europa.eu/dgs/home-affairs/e-library/doc...

EU-komissio on se rikollisjärjestö, joka on koko kriisin taustalla.

Käyttäjän AkiTernt kuva
Aki Terentjeff

No mutta, parasta on tässä että se tutuus pyrkii kyllä tulemaan esille, toivotaan nyt että ei ihan hirveää "kalasinkov showta " tule ja satu ihan kohdalle, ja jos ei osu ekalla kerralla kohdalle niin sitten taas lisää "pakolaisia" ja uusiksi jospa sitten liippaisi jo läheltä. Sen jälkeen onkin sitten jo pakko alkaa tekemään asioille jotain ihan itse, ja sekin voi vaatia kalasnikovia avuksi. Heh heh ei paljon naurata ekan paukun jälkeen.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset