Lapin tähdet sen kertovat ! Mitä pahaa me suomalaiset olemme ihmiskunnalle tehneet ?

Eurooppa ei yhdy, vaan hajoaa!

Ihmisvyöry Afrikasta ja Arabimaista on lähtenyt liikkeelle Eurooppaan. Median haastattelemat pakolaiset ja parempaa elämää tavoittelevat ihmiset ovat ottaneet suunnakseen Saksan ja Ruotsi. Muut maat EU maat kuten esim. Unkari, Puola, Tsekki, Viro ... ei heitä kiinnosta, koska niiden elintaso on alhainen.

Saksaan pyritään koska siellä on työtä ja toimeliaisuutta ja Ruotsiin siksi, että koska ruotsalainen yhteiskunta ymmärtää kansallisuuksia ja haluaa ottaa niitä vastaan.

Median raporteista saa sellaisen käsityksen, että kymmenet tuhannet ihmiset ovat yllättyneitä siitä, kun heidän ei anneta vapaasti liikkua Euroopassa ja mennä sinne minne haluavat. He ovat myöskin yllättyneitä siitä, kuinka heikosti korkean elintason Eurooppa heitä kohtelee. Ei löydy omaa asuntoa, ruokaa, terveyspalveluja jne. vaan tarjolla on rautatieasemia, parkkihalleja, lakkautettuja kouluja,vankiloita, sairaaloita jne.

Tie Saksaan ja Ruotsiin piti olla avoin ja vapaa!

Herääkin kysymys kuka tämän ihmisvyöryn takana on? Kuka on jakanut katteettomia lupauksia miljoonille ihmisille Euroopasta ja sen mahdollisuuksista? Kuka organisoi tätä prosessia vastuuttomasti ja häikäilemöttämästi? Miksi vapaassa Euroopassa ei ihmisten anneta vapaasti liikkua? Eikö Saksan pidä kantaa vastuu kun se on kuorinut kermat EU:ssa? Onko koko EU järjestelmä rikollisten jodettavissa? jne..

Euroopan etninen hallinnollinen rakenne on perustunut pienien kansallisvaltioiden mosaiikkiin, joilla jokaisella on selkeästi omat rajat, hallinto, oikeuskäsitys ja puolustus. EU:n ideologia on vapaa pääomien, ihmisten,työn ja palvelujen liikkuvuus ja raja-aitojen kaatuminen. Pienet kansallisvaltiot sulautetaan monikansalliseksi suureksi Euroopan liittovaltioksi.

Eurooppa ei yhdy vaan hajoaa.

Kaikki ainekset fasismin nousulle on nyt keitetty  -Saksassa - Ruotsissa?

Lenin taisi aikanaan sanoa, että "otetaan kaksi askelta taakse, jotta voidaan otta yksi eteen".

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän Lokari kuva
Pekka Pihlanto

Tässä eräs näkemys Schengenin sopimuksen haitallisuudesta:
http://lokari.puheenvuoro.uusisuomi.fi/200969-vapa...

"EU:n alueelle saapuvat ihmisvirrat ovat jo nyt hallitsemattomia, ja niiden hoitamisessa EU ei noudata enää edes omia sääntöjään – mikä ei ole sinänsä mitään uutta. Vain vapaan liikkuvuuden periaatetta näytetään pidettävän pyhänä, vaikka se on jo kääntynyt EU:ta itseään vastaan. Tämän periaatteen alkuperäinen tarkoitus oli tehdä EU-kansalaisten liikkuminen EU-maiden välillä helpoksi. Nyt sitä tulkitaan myös maanosien välisen ja laittoman liikkumisen kannalta.

Presidentin näkemyksiin viitaten, vapaan liikkuvuuden periaatetta on ryhdyttävä nopeasti rajoittamaan. Kreikka ja Italia ovat jo hätää kärsimässä, ja ongelmaa on alettu siirtää muihin EU-maihin. Apu ja muut toimenpiteet on kohdistettava maahanmuuttajien lähtömaihin, joissa väkivalta ja muu laittomuus rehottavat. Kehitysavulla ei näitä ongelmia ole saatu kuriin, eikä saada tulevaisuudessakaan."

Käyttäjän TorstiThtinen kuva
Torsti Tähtinen

Vaihteeks samaa mieltä Hemmon kanssa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset