Lapin tähdet sen kertovat ! Mitä pahaa me suomalaiset olemme ihmiskunnalle tehneet ?

Suomen pitää tehostaa rajavalvontaa Ruotsin rajalla

Ruotsin vastainen raja vuotaa pakolaisia sadoittain/päivä, niin että kaikki pakolaiskeskukset ovat tännä. On hyvin todennäköistä, että Ruotsi ensin houkuttelee pakolaiset maahansa ja sitten onganisoi heidät lähtemään mm. Suomeen.

Ministeri Toivokka kiistää mediassa tämän väitteen, mutta hänen kommentinsa ovat enemmänkin "minusta tuntuu" juttuja, kuin selvittelytyöhön perustuvaa. Suomessahan ei valtiovallan edustajat usko kansalaisten puheisiin vaikka kansalaiset olisi asiat omin silmin nähneet ja kuulleet.

https://mail.google.com/mail/h/gsytpx42k8b5/?

Suomen pitäisi nyt pikaisesti tehostaa rajavalvontaa Ruotsin vastaisella rajalla ja lähettää ukaasi Ruotsiin.. 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän Lokari kuva
Pekka Pihlanto

Näin järki sanoisi, mutta nyt EU suuressa viisaudessaan tulkitsee Schengenin sopimusta niin, että rajat ovat auki tulla kenen tahansa kun ei kerran tarkasteta. Tähän pitäisi saada muutos, mutta nykyisessä henkisessä ilmapiirissä se näyttää mahdottomalta.

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

Ei se ole estänyt esimerkiksi Itävaltaa ottamasta käyttöön rajatarkastuksia.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Rajavrtiolaitos on sisäministeri Orpon päätösvallassa, joten kokoomus on hallituksemme päävuotaja.

Käyttäjän JouniHalonen kuva
Jouni Halonen Vastaus kommenttiin #3

Mitenkäs se menikään? Työvoiman tarjonta lisää työtä ja hyvinvointia (näinhän tapahtuu esim. Afrikassa, missä väki todella lisääntyy ja taitaa Suomessa olla omastakin takaa ylitarjontaa) eli kansakunnan (tai EU:n) ikäjakauma korjataan nyt kerta heitolla ilman sen kummempaa ihmettelyä EK:n mieliksi. Positiivinen asia on tietenkin se, että ikäluokkien kasvaessa pitää rakentaa uusia kasarmeja ja reservin koko kasvaa. Voimme pian kehua miljoona-armeijalla, sillä pelkkiin palkkasotureihin täällä ei jatkossakaan ole varaa. Päästään valtaamaan lebesraumia lännestä, ryssien ydinaseille ei mahdeta mitään. Venjän voi valloittaa vain naimalla.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset