Lapin tähdet sen kertovat ! Mitä pahaa me suomalaiset olemme ihmiskunnalle tehneet ?

Rasismin vastustajat haastoivat riitaa ja lietsoivat väkivaltaa

Suomessa järjestetyissä "Rajat kiinni" -mielenosoituksissa kävi ilmi, että niitä ei voida järjestää rauhallisissa merkeissä ja omana tapahtumana, vaan paikalle samaan aikaan marssi ns. rasismin vastustajat, ilman mielenosoituslupaa.

Helsingissä rasismin vastustajat halusivat tapella ja haastoivat riitaa. Poliisien autoja potkittiin ja "Rajat kiinni"- mielenosoittajien kimppuun hyökättiin. Poliisikin ihmetteli ääneen, että tässä ei ole kysymys rasismin vastaisesta taistelusta.

Iltasanomat:

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1443871733973.html

Olisi hyvä jatkossa, että mielenosoituksia ei annettaisi järjestää saman aikaisesti, ja jos sellaisia ilmenee poliisi estäisi luvattomat vastamielenosoitukset heti alkuunsa.

Suomalaissa on kaikki oikeudet vaatia viranomaisia panemaan rajat kiinni, koska Ruotsista tulee päivittäin sadottain laittomasti ihmisiä rajan yli. Kiistattomasti kaiken ihmisvirran takana on myöskin Ruotsin viranomaiset, jotka sallivat maansa läpikulun.

Näin kävi viimeksi 1940-luvulla, kun ruotsalaiset päästivät Saksan natsiarmeijan kulkea läpi maan Suomeen. Tosin silloin Suomen valtaeliitti oli heidät maahan kutsunut.

Pääministeri Sipilän ilmoitus oman kotinsa turvapaikan hakijoiden käyttöön on tulkittu irakilaisten ja ruotsalaisten toimesta Suomen valtiovallan kutsuksi.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

13Suosittele

13 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Esa Niemi

"Rajat kiinni" mielenilmauksessa olleet ovat varmasti itsekin rasismia vastaan, joten "rasismin vastustajaksi" itsensä nimenneet yrittivät vain luoda olematonta mielikuvaa vastakkainasettelusta rasisteista ja rasismin vastustajista.

Rajavalvonta ei ole rasismia, vaan rajavalvontaa. Tässä yksi osoitti tukeaan rajavalvonnan palauttammisen puolesta ja toinen ettei rajoja valvottaisi ellei tarkoitus ollut vain riehuminen ja väkivaltainen käyttäytyminen.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Totta, mielenosoitus kohdistuu Suomen hallitukseen ja viranomaisiin eikä mihinkään etniseen ryhmään.

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

"Rasismin vastustajien" menettelytapa, vastustajien kokousten ja mielenosoitusten väkivaltainen häiritseminen, on sama jota NSDAP käytti lähes perustamisestaan lähtien.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset