Lapin tähdet sen kertovat ! Mitä pahaa me suomalaiset olemme ihmiskunnalle tehneet ?

Sipilän möläytyksestä 1 miljardin lisälasku suomalaisille?!

Pääministeri Juha Sipilän möläytys ottaa kotiin turvapaikanhakijoita tulee suomalaisille todella kalliiksi. Nyt arvioidaan, että maahamme saapuu kuluvan vuoden aikana yli 50 000 laitonta rajanylittäjää, jotka tulevat maksamaan lähes miljardi euroa suomalaisille veronmaksajille.

Kaikkia tulijoita ei tietenkään voida panna Sipilän syyksi,mutta hänellä on Suomen pääministerinä nyt asiasta suuri vastuu. Irakissa ja Syyriässä sekä Somaliassa tiedetään, että Suomi on maa, jossa jopa pääministeri antaa kotinsa käyttöön. Samoin kaikki ns. Euroopan läpikulkumaat ja ennenkaikkea Tanska ja Ruotsi ovat ilahtuneita Suomen valtionjohdon linjasta ja ohjaavat tulijat Suomen rajalle.

Sipilän arviointikyky petti ja nyt hänen koko talouslinjaan ei luota enään kukaan. Tai ehkä uskollisimmat tosikeskustalaiset, jotka seisovat edustajansa rinnalla "viimeiseen mieheen" -menttaalilla.

Mistä sitten rahat 1 miljardieuroa otetaan ei kerro Sipilä, Soini eikä Stubbi. Stubbi tosin kertoi, että hyvätuloisten veronkorotukset ohjataan pakolaisiin, mutta ei suomalaisiin. Outoa puhetta valtion kirstun vartijalta.

Noloon tilanteeseen ovat poliittisesti joutuneet Perussuomalaiset hallituksessa. YLE:n 1. ajankohtaisohjelmassa oli suorastaan säälittävää katsoa eduskuntaryhmän puheenjohta Sampo Terhon selityksiä, muka siitä, että hallitus on pysynyt ohjelmassa ja Suomi vetää kovaa linjaa.

Voiko politiikassa mennä enään alemmassa yrittämällä kääntää mustan valkoiseksi. Missä kuplassa nämän nousukkaat elävät, kun kansalle valehdellaan "päin naamaa".

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (40 kommenttia)

Käyttäjän vinettoa kuva
Juhani Penttinen

Taidat olla Nätti-Jussille sukua...vai miljardin lasku..hmmm

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Tälläsiä arvioita on julkisuudessa esitetty. Summa voi olla ensi vuonna suurempikin.

Käyttäjän vinettoa kuva
Juhani Penttinen

Mutta siis yhdestä Sipilän repliikistä miljardin lasku...

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi Vastaus kommenttiin #4

Irakissa ei muusta puhutakkaan kuin Suomesta ja pääministeri Sipilästä.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla Vastaus kommenttiin #6

Tässä muutama aihetta, jotka aivan takuulla ovat Irakissa puheena enemmän kuin Sipilä tai Suomi. Ja ihan vaan muutaman ensimmäisen nappasin, paikallisesti siellä lienee aikalailla muutakin.

http://www.maailma.net/artikkelit/naisiin_kohdistu...
http://www.maailma.net/artikkelit/kurdit_yhdistiva...
http://www.maailma.net/artikkelit/miljoonien_iraki...
http://www.maailma.net/artikkelit/yk_isis_syyllist...

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

Vai, että oikein julkisuudessa esitetty. Minäpä esitän arvion, että nuo pakolaiset tuovat meille ziljoonatriljoonaa voittoa ja maailmaan rauhan sekä palauttavat peräkammarinpojilta viemänsä naiset. Nyt on sellainenkin arvio julkisuudessa esitetty.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi Vastaus kommenttiin #16

Jorma, meinaatko, että peräkammarin poikien äidit viedään.

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen Vastaus kommenttiin #21

Erilaisten mamujenhan on syytetty vieneen peräkammarien pojilta naiset, ilmeisesti iästä ja sukulaisuussuhteista riippumatta, samalla kun veivät työpaikat ja läsivät meidän sosiaaliturvallamme. Nyt saanemme kaiken takaisin, ainakin julkisuudessa olleiden tietojen mukaan. Tottahan sen täytyy olla kun kerran julkisuudessa se on kerrottu.

Käyttäjän raffu kuva
Rafael Rantala

Itse asiassa enempi... kun katsotaan muutama vuosi. Tästä on ihan faktaa.
katso Front jne. tosta Ilaskiven tekstistä, jonne alle pikkaksen edes yritetty laskea. Toisethan ei edes vaivaudu.

Mutta Tanska sentään ymmärtää kiristää oikeasti ao. rahaa ja muitakin mahdollisuuksia, kauanko kestää Suomen vatuloijilla.
http://yle.fi/uutiset/tanska_vaikeuttaa_kansalaisu...

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Rafael, jos 40 euroa/päivä*50 000*352=0,7 miljardia, joka on perusmeno.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

Paitsi, että sen vähentämisen jälkeenkin Tanskassa turvapaikanhakija saa enemmän kuin Suomessa nyt.

Esa Niemi Vastaus kommenttiin #19

Hannu, kuis?

Suomessa turvapaikanhakijan saamille tuille ei ole asetettu ylärajaa eikä mitään laillista menolajia ole poissuljettu.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla Vastaus kommenttiin #27

Sinä nyt ainakin olet tässä asiassa tarpeeksi perillä, että tiedät mistä puhutaan.

Normaalista vastaanottorahasta, joka on Tanskassa de facto korkeampi kuin Suomessa. Jos on jotain muita menoja, jotka on laissa säädetty korvattavaksi, ne eivät kuulu asiaan mitenkään jos puhutaan yleisestä tasosta.

Jännästi tuntuu taas, että leikit tyhmää.

Esa Niemi Vastaus kommenttiin #29

Hannu, kerro kuinka paljon korkeampi Tanskan vastaanottoraha on kun Suomi ei ole asettanut tuelle ylärajaa? Mikä on sitä korkeampi määrä vastaanottorahaa?

Ystävä hyvä, yritä pitää kommenttisi sivistyneessä ja hyvän keskustelutavan mukaisessa formaatissa tai joudun jatkossa ilmoittamaan solvaavia kommenttejasi ylläpidolle. Olen huomauttanut sinua tästä jo jonkin kerran aiemmin. Henkilökohtaisuuksiin meno on täysin tarpeetonta eikä se muuta väittämiäsi näytön puuttuessa sen todemmaksi.

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen Vastaus kommenttiin #27

Niemi kirjoitti: "...eikä mitään laillista menolajia ole poissuljettu."

Pitäisikö joidenkin mielestä asian olla jotenkin toisin eli esimerkiksi niin, että joiltakin suljetaan laillisia tukia pois? Sellainen lienee laitonta.

Vai pitäisikö lakeja muuttaa niin, että voitaisi laillisesti sulkea ulkopuolelle. Siis sotaa ja hätää paenneilta pitäisi voida joku muille laillinen tuki estää?

Mitä oikeastaan halutaankaan ja mitä se kertoo haluajista?

Esa Niemi Vastaus kommenttiin #31

Jorma, sekoitat "menolajin" "tukiin".

Eivät nämä mm. YK:n pakolaisleireillä tarjotusta turvapaikasta kieltäytyneet turvapaikanhakijat ole paossa sotaa tai hätää jos turvapaikka tai sen hakeminen ei ole aiemmin kiinnostanut. Pakolaisleirin ohittaminen tai jättäminen kertoo, että matkan motiivi on jokin muu kuin turvapaikka.

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen Vastaus kommenttiin #33

Niemi kirjoitti: "Pakolaisleirin ohittaminen tai jättäminen kertoo, että matkan motiivi on jokin muu kuin turvapaikka."

Kertooko vain tarkoituksesta vai ehkä myös leirien olosuhteista ja turvallisuudesta sekä pääsymahdollisuuksista leireille?

P.s. milla lailla Niemi tässä yhteydessä erottaa "menolajin" ja "tuen"?

Esa Niemi Vastaus kommenttiin #34

Jorma, pakolaisleirin hotellitähtiluokitus ei ole Geneven pakolaissopimuksen mukainen turvapaikan kriteeri. Pakolaisleirit tarjoavat turvapaikan kotimaansa tilanteelta ja ne sijoitetaan easy-access periaatteella. Pakolaisleirit ovat helpommin tavoitettavissa kuin pohjoinen Suomi.

Etkö siis ymmärrä mitä menolaji tarkoittaa?

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen Vastaus kommenttiin #35

Olen uutisoinnin perusteella ymmärtänyt, että Syyrian pakolaisille tarkoitetut leirit eivät olisi ongelmattomia ja myös ne aiheuttavat turvattomuutta ja hätää jota paetaan.

Minä toki ymmärrän mitä menolaji tarkoittaa, sekä yleisesti että eräissä erikoistapauksissa. Kysyinkin mitähän Niemi mahtoi tässä yksittäisessä tapauksessa sillä tarkoittaa, siis sellaista mikä voisi sekoittaa ymmärrystäni.

Esa Niemi Vastaus kommenttiin #36

Mikä tässä maailmassa olisi ongelmatonta?

Jos pakolaisleirillä olevan turvallisuutta ei voida taata, niin silloin voi hakea kiintiöpakolaiseksi ja pääsee uudelleensijoituksen avulla muualle.

Minä tarkoitin kuten tuossa kerroin, että turvapaikanhakijan saamalle vastaanottorahalle ei ole asetettu ylärajaa eikä mitään laillista menolajia ole poissuljettu. Mikä siis ongelma ja miten esittämäni liittyi sinun esittämääsi?

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen Vastaus kommenttiin #37

Niemi ihmettelee ongelmaa. Niin minäkin ja sen lisäksi mitä hänen mielestään olen sekottanut kun kyselin pitäisikö joku laillinen menolaji poissulkea kieltämällä joiltakin joitakin tukia.

Esa Niemi Vastaus kommenttiin #38

Tässä vielä aiempi kommenttisi:

"Niemi kirjoitti: "...eikä mitään laillista menolajia ole poissuljettu."

Pitäisikö joidenkin mielestä asian olla jotenkin toisin eli esimerkiksi niin, että joiltakin suljetaan laillisia tukia pois? Sellainen lienee laitonta.

Vai pitäisikö lakeja muuttaa niin, että voitaisi laillisesti sulkea ulkopuolelle. Siis sotaa ja hätää paenneilta pitäisi voida joku muille laillinen tuki estää?

Mitä oikeastaan halutaankaan ja mitä se kertoo haluajista?"

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen Vastaus kommenttiin #39

Niin --- ja sitten?
Olemmekohan menettäneet keskustelumme aiheen jonnekin erimielisyytemme suohon?

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

En ole ennen nähnyt Sampo Terhoa näin hermostuneena kuin tänään A.studiossa, totuuden kerrotaan tekevän vapaaksi.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Aimo ihan hävetti vaikka en enään koko puolueeseen kuulukkaan.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Oleellista on muistaa se tosiasia, että pääministeri Sipilän ( kesk.) Kempeleen koti vapautuu turvapaikanhakijoiden käyttöön vasta vuodenvaihteessa eli käytännössä vuonna 2016.

Jos tämä tarkentava tieto on mennyt Irakiin asti, niin vasta ensi vuonna meillä on syytä odottaa vieraiksemme todella suurta määrää turvapaikanhakijoita, joiden toiveet asumistasosta ovat Suomen pääministerin antamien lupausten perusteella sangen korkealla. Ja pettymys luonnollisesti tulee olemaan sitä suurempi, jos vastaavantasoisia asuntoja ei vuonna 2016 ole runsaasti tarjolla.

Toivottavasti hallituksen kaikki jäsenet aktivoituvat asuntoasiassa, jotta yhteiskuntarauhamme ei heti alkuvuodesta häiriinny.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Pekka, hah ei taida itsekkään uskoa noihin valheisiisi. Irakiin on levinnyt median kautta viesti eikä pakolainen katso ajankohtaa. Toivo elää Suomesta ja sen hyvästä johtajasta.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Pakolainen ei sodan melskeitä paetessaan todellakaan katso lähtönsä ajankohtaa, mutta elintasoaan parantamaan lähtevä turvapaikanhakija sen sijaan miettii hyvinkin tarkkaan sitä juuri oikeaa ajankohtaa lähteä liikkeelle.

P.S. Minun mielestäni Juha Sipilä saa vaikka lahjoittaa molemmat kotinsa pois turvapaikanhakijoille, mutta tehköön sen salassa eikä maailman medialle kuuluttaen.

Esa Niemi Vastaus kommenttiin #20

Pakolaiset eivät liity Suomeen tuleviin irakilaisiin oikein mitenkään, joten ei kannata sekoittaa eri asioita keskenään.

Sipilän taloa odottaneita on jo tullut Suomeen ja uutinen markkinoi todellisuudestaan irrallaan olevaa mielikuvaa köyhissä maissa sitomatta tätä mihinkään ajankohtaan.

Jotkut irakilaiset ovat toki pettyneitä kun majoitus ei ole vastannut heidän odotuksiaan.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen Vastaus kommenttiin #28

Lienee siis liian myöhäistä ilmoittaa Irakiin, että turvapaikanhakijat pääsevät asumaan Suomen pääministeri Sipilän kotiin vasta vuodenvaihteessa ja edellytyksenä tälle ei ole virallisen pakolaisstatuksen saaminen Suomessa ?

Käyttäjän erkkilaitila1 kuva
Erkki Laitila

Olen samaa mieltä pääministerin hölösuisuudesta, joka kuulemma alkoi siitä, että vaimonsa ehdotti. Vaikka vaimo olisi kuinka antelias, turha sellaisia yksityispäätöksiä on lähteä levittelemään valtakunnanvakioina.

Samaa mieltä Sampo Terhosta. Puolueensa on nyt kääntänyt takkinsa sisävuorenkin nurinperin. Mitään ei ole Perussuomalaisista jäljellä, paitsi tuo Tynkkynen porukkansa kanssa.

Kukaan ei ole vielä hoksannut perheenkutsumistalkoita. Kun Suomeen saapuu uljas urho, nuori mies Irakista, hän pian kutsuu maastaa vaimon ja lapsensa. Nyt jos Suomeen on tullut 50.000 miestä, paljonko heitä on, kun perhe Suomessa vihdoin alkaa olla perillä. Onko heitä sitten 100.000 vai yli. Kulut pitää mitoittaa sen mukaan, paljonko täällä loppupeleissä on porukkaa. Tottakai sille pitää olla tiedossa budjetti, koska köyhiltä kansalaisilta muutenkin Suomessa leikataan.

Avoimmuutta pakolaiskustannuksiin ja -suunnitelmiin. Kaikki ongelmat ja haasteet esille ennen mitään päätöksiä, koska se kuuluu demokratiaan.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Eevahan syötti omenan Adamillekin !

Käyttäjän AkiTernt kuva
Aki Terentjeff

Kustannukset maahanmuuttajista tulee olemaan lähempänä kahta miljardia. Kiitos Sipilän "pisnesälyn".

Mukavaa jos joku on sitä mieltä että tänä päivänä kun sosiaalinen media toimii täysillä reaaliajassa, että tieto ei millään kantaisi ja kulkisi Irakiin asti ja sen vuoksi ympäri maapallon.

Yhteiskuntarauhaa maahanmuutto on vaikuttanut jo HETI VÄLITTÖMÄSTI monella eri tavalla, poliisin hälytykset ovat moninkertaistuneet, mielenosoitukset ovat lisääntyneet. Tekemisen puute turhauttaa, omat naiset jääneet kotimaahan ja sotimisen jälkeen alkaa panettaa. Näitä on jo joka päivälle http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1195000812878/arti...

Jotenkin koomista kun jotkut ajattelevat vieläkin että mikään ei muutu ja monikulttuurisuus on aina vaan ihanampaa. Kun todellisuus iskee naamalle kuin märkä rätti, alkaa silmät aukeamaan tosiasioille kuten Merkelillä.

Mitä jos, palkkasotilailta on kuitenkin vaan palkanmaksu loppunut ja pieniä vihjeitä alettu saamaan Venäläisten rakentamasta tukikohdasta ja tulevista suurpommituksista ja nyt on vaan katsottu joukolla parhaaksi lähteä paremman elämän perään.

Loppu huipentumaksi haluan kertoa iltasadun, joka ei paljon nukuta. http://markusjansson.blogspot.fi/2015/09/isis-iske...

Suvaitkaa itsenne hengiltä, kaikki loppuu kuitenkin aikanaan.

Käyttäjän vinettoa kuva
Juhani Penttinen

Aki ! Taidat olla maahanmuuttajasukua itsekin.Laukkuryssän poikiako ?

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Juhani, eipä mennä henkilökohtaisuuksiin.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Aki hyviä pointteja ja näkökulmia esität. Kansallisvaltiolla tulee olla oikeus puolustaa itseään ja elämäntapaansa. Sipilän toiminta kulkee harmaalla vyöhykkeellä.

Käyttäjän jorkkajaatinen kuva
Jorkka Jaatinen

Sipilän asemassa olevien tulisi muistaa, ettei heillä ole "omia" mielipiteitä, ei ainakaan missään asiassa, minkä he julkisuudessa ilmoittavat. Heidän mielipiteensä edustaa julkisuudessa aina ja väistämättä Suomen valtion mielipidettä, jopa virallista kantaa.

Luulen, ettei Sipilällä ollut tuossa asiassa minkäänlaista Suomen kansan antamaa valtakirjaa esittämälleen Suomen mielipiteelle.

Jos asiasta olisi järjestetty kansanäänestys, kuten näin merkittäviä taloudellisia rasitteita veronmaksajille aiheuttavista asioista ehdottomasti tulisi järjestää, olisi Sipilän mielipide hävinnyt 10 - 90. Lähes kaikki maahanmuuttoon liittyneet gallupit osoittavat tämän.

Muitten rahoilla on helppo olla höveli ja suurpiirteinen. Kaverin lompsasta on kiva jakaa, ja esittää anteliasta. Tässä tapauksessa Sipilä jakaa enemmän meidän kaikkien suomalaisten rahoja, kuin omaa asuntoaan jakaessaan. Se oli vain tappi, minkä avaaminen murtaa padon.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Räikönräähkä riittänee.

Käyttäjän Lokari kuva
Pekka Pihlanto

Todella harkitsematon möläys. Miehen arvostelukykyyn on vaikea luottaa tämän jälkeen.

Jos perussuomalaiset lähtevät hallituksesta, tilalle tulee demarit tai jokin muu puolue,joka ajaa rajat auki -politiikkaa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset