Lapin tähdet sen kertovat ! Mitä pahaa me suomalaiset olemme ihmiskunnalle tehneet ?

Islamistit suojelee uskonveljiä -Suomessa?!

Eurooppasta näyttää muostuvan uskonsotien yksi päänäyttämöistä. Maanosaan virtaa suorastaan kansanvaelluksena yhä uusia islamistiryhmiä, joiden aikeista ole ole minkäänlaista tietoa.  Sodan tallaamat katkeroituneet ihmiset ovat valmiita tekemään minkälaisia tekoja tahansa saavuottaakseen päämääränsä.

Suomeen jo aijemmin muuttaneet islamistit -näilläkin palstoilla- varoittelevat kyllä meitä kaikkia uhkaavista vaaroista, mutta eivät ole omissa yhteisöissään valmiita tekemään mitään omia pahoja aikeita suunnittelevia veljiään kohtaan. On helppo sanoa ja varoitella suomalaista turvallisuusjärjestelmään, jos ei sitten kuitenkaan olla valmiita kertomaan "johtolangoista" ja epäilyttävistä aikeista. 

Parhaassa tapauksessa vihjailu vaan kertoo siitä, että ollaan sittekin valmiita hyväksymään omissa yhteisöissä kaikki toimet, mutta julkisuudessa ne "tuomitaan". Näinhän toimivat myöskin kristityt käännyttäessä ihmisiä omaan uskoonsa ja riistäessään alkuperäiskansoilta luntouskonnon.

Euroopalla ei ole tietenkään puhtaat jauhot pussissa, sillä onhan sen maat; Englanti, Ranska, Hollanti, Espanja, Portugali pitäneet vuosisatoja raakaa ja prutaalia sortovaltaa pystyssä. Tälläiset seikat eivät katoa ihmisten muistista ja katkeruus voi puhjeta vuosisatojenkin takaa uskontoo liittyen.

Sitä en vaan ymmärrä miksi Suomen valtiovallan on ilmoittauduttava tähän samaan sota ja siirtomaa porukkaan, vaikka sillä ei ole ollut ainuttakaa alusmaata, jota se olisi hallinnut ja riistänyt.

Samoin suomalaisten vallanpitäjien into osallistua sotiin hämmästyttää.

Tavalliselle suomalaisille kaikki islamistit ovat samaa uskontokuntaa tekivätpä ne mitä tahansa. Maan johto jos se voi enään mistään kansalaisia koskevasta turvallisuudesta päättää ei tätä kansan käsitystä muuksi muuta.

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Kuka Puheenvuoron kirjoittajista on islamisti? Keitä ne muut varoittelevat islamistit ovat?

Tiedätkö, mitä sana islamisti tarkoittaa? Ja miten ihmeessä sieltä Lapin perukoilta näkee, että muslimit eivät tee mitään 'pahoja aikeita suunnitteleville' omissa yhteisöissään?

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Hemmo katseleekin nyt Canarian saarilta käsin asioita.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Esa Mäkinen: Taisit itse vastata omaan viisauteesti.

Käyttäjän ollimax kuva
Olli Mäntyranta

Hemmo, kirjoituksestasi saa todellakin sen kuvan että sekoitat islaminuskoiset turvapaikanhakijat islamisteihin, ja se hankaloittaa tekstisi ymmärtämistä aika lailla. Onhan selvää, etteivät kaikki muslimit suinkaan ole näitä islamisteiksi yleensä kutsuttuja fanaatikkoja ja ääriajattelijoita.
Islamissa on muuten se ero kristinuskoon, että se ei ole samalla lailla hierarkisesti järjestäytynyt. Meillä esim kirkkoherra vasta piispalle ja luterialisen kirkoon ylin arvo on arkkipiispalla. katolsiella puolella ylin uskonnollinen auktoriteetti on hassuhattuinen paavi. Tämä johtaa siihen, että kun peräänkuulutamme islamin ylimpien auktoriteettien kannanottoja, niitä auktoriteettaja kun ei ole. Ne, jotka esim. vierailivat Ranskan suurlähetystössä lauantaina muslimien edustajina, olivat yhteisön arvostamia ja tietyn luottamuksen saaneita, mutta heillä ei ole vahvaa virallista asemaa islamilaisessa seurakunnassa.
Lisäksi minunkin on pakko kysyä mihin perustuu tuo väitteesi siitä, etteivät muslimit omissa yhteisöissään toimi estääkseen uskonveljiensä terrorismiaikeita. Jos he esim. raportoivat asiasta poliisille, tieto ei välttämättä kantaudu Uuden Suomen blogeihin...Minulle taas on syntynyt kuva siitä että monessa rukoushuoneessa ollaan huolissaan ääriajattelusta ja syrjäytymisestä ja mietitään keinoja sen estämiseksi.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Aika näyttää keitä ootte Suomeen laittomasti vastaanottaneet. Minä luen Espanjan, Ranskan ja Venäjän lehtiä ja luulen olevan aikalailla ajantasalla.

Myöskin järki on kulttuurisidonnainen.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset