Lapin tähdet sen kertovat ! Mitä pahaa me suomalaiset olemme ihmiskunnalle tehneet ?

Perussuomalaisten tulevaisuus on äärioikeistossa!

Perussuomalaisten aluevaltaukset keskustaan, kokoomukseen ja demareihin näyttää päättyneen.

Kotiinpalaajien määrä vanhoihin puolueisiin on ainakin yhtä vilkasta, kuin Tornion rajalla muutama viikko sitten.

Millaisen "vastaaottokeskuksen", kukin puolue kotiinpalaaville järjestää jää nähtäväksi. Tuskin sentään karkoitetaan takasin persuihin.

Perussuomalaisten työväestöstä ei ole enään jäljellä, kuin työmies Putkonen puoluetoimistossa ja hänen merkonomi vaimonsa sosiaali- ja terveysministeri Hanna Mäntylän erityisavustajana.

Pakkolait ja työministeri Linstdrömin sitoutuminen niihin, on avoin maalitaulu Demareille.

Nyt vaikuttaa myöskin siltä hettä Halla-aholaiset maahanmuuttokriittiset ovat hylkäämässä puolueen. Eikä ihme, sillä eihän perussuomalaiset ole saaneet minkäänlaista näyttöä hallituksessa olon aikaana siihen, että maahanmuutto olisi hallinnassa ja rajoilla estettävissä.

Uskollisin puoleen kannattajajoukko ovat entiset Ässämpeeläiset (SMP), jotka pysyvät uskollisena Timo Soinin dynastialle ja valtaplogille. Kuten Vennammolle aikanaan.

Toisin heitäkin on puolue Putkosen johdolla erottanut.

Perussuomalaisten suorittama valtaus eri puolueiden keskuudessa on päättymässä. Ainoa alue, joka kansallismieliselle liikkeelle jää jäljelle on äärikoisto.

Valistunut arvaukseni on, että puolue siirtyy äärioikeistoon hallitusseikkailujen jälkeen ja puolueen kannatus asettuu 5-10%:n prosentin tienoille.

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Kovin suureksi Hemmo arvioi maamme äärioikeiston.

Mutta uskon, kuten Koskenniemikin, että puolueesta ovat nyt "uloskirjautuneet" ne kannattajat, jotka uskoivat puolueen olevan vaihtoehto köyhien, sairaiden, eläkeläisten ja työväenkin suhteen. Puolue on onnistunut ainoastaan nostamaan profiiliaan maahanmuuttokeskustelussa. Sekään ei ole näyttänyt tulokselliselta.

SDP, maahanmuuttomyönteinen vasemmistopuolue, on saanut uloskirjautuneet takaisin riveihinsä. Puolueen ovat siis jättäneet ne, jotka olisivat puolueelta kaivanneet muutakin agendaa.

Puolueeseen jäävät siis maahanmuuttokriittiset ja äärioikeisto. Näitä kahta on ehkä vaikea toisistaan erottaa. Itse katsoisin erona sen, että äärioikeisto voi yrittää edetä tavoitteisiinsa myös anarkian ja väkivallan kautta. Perussuomalaiset jäisivät siis toiminnan poliittiseksi siiveksi.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset