Lapin tähdet sen kertovat ! Mitä pahaa me suomalaiset olemme ihmiskunnalle tehneet ?

ISIS-taistelijoille välitön maastakarkotus? Ovat vihollisiamme!

Suomi on sodassa ISIS järjestöä vastaan, joka suunnittelee perustaa Islamilaisen valtion. Tämän on todennut myöskin itse ISIS-järjestö, joka on listannut Suomen yhdeksi vihollisekseen.

Tänään pidätettiin kaksi ISIS-taistelijaa joiden epäillään osallistuneen joukkomurhaan. Saman aikaa sisäministeri Orpo ilmoittaa, että Suomessa on 300 epäilyksen alaista turvapaikanhakijaa.

Ovatko nämä 300 ISIS sotilasta sitä ei kerrota, mutta hyvin todennäköisesti.

On aika erikoista, että Suomi joka on liittoutunut sotaan ISIS-järjestöä vastaan ottaa vihollisiaan maahansa ja tarjoaa mahdollisesti heille jopa turvapaikan.

Kuka muistaa vaikkapa toisesta maailmasodasta, että viholliselle tarjottiin turvapaikkaa.

"Normaalissa" sodankäynnissä ainoa, joka vastapuolta "tulee" ovat sotavangit, joilla teetetään raskasta työtä yleensä työleireissä ruokapalkalla.

Voi käydä niinkin, että Suomi kuntouttaa ISIS-taistelijat palamaan taistelukentille tekemään uusia hirmuteekoja.

Sellaista vihollisesta jolle annetaan ilmainen majoitus, ruoka, koulutus, oikeudenkäynti, sosiaalibsykologit, yksityiset lääkärit ja vieläpä maksetaan päiväraha ei kukaan toisen maailmansotaan osallistunut Suomalainen sotilas olisi kuuna päivänä uskonut. 

Normaali järki sanoo, että ISIS joukkoihin kuuluneet sotilaat tulisi heti karkoittaa maasta, koska ne ovat vihollisiamme, eikä kotouttamisen tarpeessa olevia pakolaisia.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän suvituuli952 kuva
Juha Lehtinen

Juu, oli hauska huomata eilisessä A-talkissa, kun tästä tuli puhe, että maailmansyleilijöiden ensimmäinen reaktio oli suurinpiirtein todeta, että 'ei kai nyt sentään, nehän voi paeta jotain...joten niitähän pitää suojella'.

Sotarikoksesta epäiltyjä, terroriepältyjä, ehkä Suomen (jos Suomi on mukana sodassa ISIStä vastaan) vihollisia, joukkomurhasta epäiltyjä, jne.

Näitä ei suojella! Näiltä on suojauduttava kaikin järjestäytyneen yhteiskunnan ja oikeusvaltion käytettävissä olevin keinoin!

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Länsimainen logiikka ilmeisti kulkee niin, että kaikki Irakissa, Afganistnissa, Syyriassa jne sotaa käyvät ovat turvapaikan tarpeessa vaikka osa on vihollisiamme.

Tämä on ennen kuulumaton teoria sodasta ja vihollisuuksista.

Käyttäjän TimoTarus kuva
Timo Tarus

Noille järjestetään Suomessa parin vuoden ilmainen täyshoito plus yliopistokoulutus mikäli omaehtoista intoa riittää, mutta jos ei riitä niin ainakin sitten julkiselle johonkin "asiantuntijahommaan" kohtuu palkalla..

Lähtömaahanhan murhamiehiä ei tietenkään palauteta, voivat olla hengenvaarassa!

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Niin ja valtion pussista rohoitetaan oman kulttuurin vaalimista.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Mitä sinä Hemmo höpäjät? Eihän me olla sodassa heidän kanssa vaan Venäjä. Ja jokainen Venäjän vihollinen on meidän ystävä. Eikö meidän pitäisi houkutella Isiksen taistelijoita Suomeen perustettavaan Kurkunleikkaajien pataljoonaan? Yhdessä pystyttäisiin ehkä estämään Putinin sotatoimet tällä suunnalla.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Leo sinä siis olet ISIS-terroristien tukija ja kannattaja tai ainakin ymmärtäjä. Totta nyt kirjoitit sen mitä arvelinkin idealistisessa maailmassa tapahtuvan -siis aatoksessa.Olet ikään kuin leikisti mukana.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset