Lapin tähdet sen kertovat ! Mitä pahaa me suomalaiset olemme ihmiskunnalle tehneet ?

Ydinaseita Turkista Suomeen ?!

  • Amerikkalaiset hävittäjät piirtämässä äärettemyyden merkin Lapin kevättaivaalle
    Amerikkalaiset hävittäjät piirtämässä äärettemyyden merkin Lapin kevättaivaalle
  • Vaalipuheissa Soinilla jäi kertomatta, että kannattaa hyökkäyssopimusta Yhdysvaltain kanssa
    Vaalipuheissa Soinilla jäi kertomatta, että kannattaa hyökkäyssopimusta Yhdysvaltain kanssa

Ulkoministeri Timo Soini kertoi jokin aika sitten medialle, että Suomella on sellaisia kansainvälisiä sopimuksia, jotka eivät kestäisi kansan silmissä päivänvaloa. Soini on käynyt usein Yhdysvallaoissa rukousaamiaisella niin yksityisesesti puolueen, kuin valtion rahoilla. Soini ei kerro mistä kaikesta on "sovittu", mutta arvatenkin Amerikkalaisten kansalliskaartin sotilaiden tulosta Suomeen, koska ne ovat olleet jo maaperällämme. Samoin hävittäjät, laivasto ja panssarivaunut. Tosin vaan "harjoittelumielessä", kerrotaan virallisesti.

Lapin Kansassa eräs huolestunut kansalainen kysyy, että ei kai vaan olla tuomassa Suomeen Turkista ydinsaseita. Kysymys on aiheellinen varsinkin kun puolustusministeri Niinistö on innokkaasti varustamassa Suomea Yhdysvaltalaisilla aseilla ja valmistelemassa hyökkäyssopimusta Yhdysvaltain kanssa. Yllätys yllätys myöskin Keskusta puolue Sipilän johdolla on ilmoittautunut mukaan "kilpavarusteluun". Puolue, joka on hankkinut aijemmin kansalaisten luottamusen uskoen diplomatiaan ja hyviin suhteisiin naapurivaltioiden kanssa pysyttelemällä suurvaltaristiriitojen ulkopuolella.

Perussuomalaiset näyttävät ottaneen aloitteen puolustus- ja ulkopolitiikassa omiin käsiinsä ja ovat viemässä maatamme ja nuorukaisia kansainvälisille taistelukentille. Soinikin esiintyy ikään kuin olisi maanosassamme yhtä suuren maan johtaja kuin Venäjän ulkoministeri Lavrov. Aika häpeämätöntä ja suuruuden hullua toimintaan.

Yhdysvaltain etujen kannalta on tietenkin parasta siirtää ydinaseet pois kiehuvasta Turkista, mutta minne ne mahduttaisi Euroopassa, kun niitä on jo ennestäänkin niin paljon. Ei ihme, että Lapin Kansassa kansalainen epäilee niitä kuljetettavan Suomeen. Ainakin täällä Simojärvellä hävittäjät olivat ilmassa vuoden alusta 2 kuukautta jokainen päivä. Nyt on hieman rauhallisempaa.

Suomi aikanaan ajoi ydinaseetona Pohjolaa. Kauvas on nyt menty tästä hyvästä ja Suomen etujenkannalta järkevästä ulko- ja turvallisuuspolitiikasta.

Tämä ei ole enään mitään populisma, vaan vaarallista toimintaa Suomen valtion nimissä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (19 kommenttia)

Käyttäjän jorikajanto kuva
Jori Kajanto

Hemmolle on uskonattoman kova pala kestää se, että Suomi kuuluu läntisiin maihin ja pysyy. Se tarkoittaa sitä, että läntisen maailman johtajamaan USA:nkin kanssa tehdään yhteistyötä myös puolustuspolitiikan saralla. On aika säälittävää yrittää uskotella, että ydinaseita tuotaisiin Suomen maaperälle. Ja miten ihmeen hyökkäyssopimusta USA:n kanssa ja minne?

Yhdysvaltojen kanssa tehtävän yhteistyön tavoitteet liittyvät yhteensopivuuden ja suorituskykyjen kehittämiseen, harjoitus- ja koulutusyhteistyöhön sekä tutkimus- ja kehittämistoimintaan.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Enhän minäkään usko, mutta näiltä persupomoilta voi nyt odottaa mitä vaan ulko- ja turvallisuuspolitiikan saralla, jos ei pääministeri tai presidentti vihellä peliä poikki. Sipilä sitä tuskin tekee?

Käyttäjän taistolainen kuva
taisto vanhapelto

Hyvä Hemmo Koskiniemi,

Edellyttäen että olette kirjoittanut jutun vakavissanne, olette kirjannut muistiin unia, päiväunia, harhoja.

Suomen puolustusministeri valmistelemassa hyökkäyssopimusta Yhdysvaltain kanssa!

Olette kenties perehtynyt sopimusluonnokseen ja kertonette mihin Suomi on Jenkkien kanssa hyökkäämässä.

Toinen tolkuttomuus on Yhdysvaltain ydinaseiden siirtäminen Turkista Suomeen!

Venäjän johtajana toimii edelleen Vladimir Putin, ei Lavrov. Putinia ei maailmalla arvosteta valtiomieheksi eikä haluta valtiovieraaksi; käskyläinen Lavrov kiertelee laajalti puhumassa pehmoisia ja propgandaa.

Ulkoministeri Soini uskaltaa mielestänne häpeämättömästi ja suuruudenhullusti toimia ulkoministerinä.

Ehkä tarkoituksenne on esiintyä humoristina.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Norjalaisetkaan eivät aikanaan liittyneet NATO:oon Venäjän vuoksi sillä venäläiset olivat heille vapauttaja kanssa. Norja liittyi NATO:oon aikanaan sen vuoksi, että Saksa ei enään heitä miehittäisi.

Suomessa asiasta on kerrottu kymmeniä vuosia päiväunia. Paras herätä ennen kuin tämä persuporukka Soini ja Niinistö saa enemmän tuhoa aikaa ja peruuttamattomia ratkaisuja Suomen asemaan maailmalla.

Käyttäjän ilkkavarsio kuva
Ilkka Varsio

Hemmo Koskiniemi

Norja oli Sakasan miehittämä vuodesta 1940 vuoteen 1945. Norja pysyi miehitettynä toukokuuhun 1945, jolloin brittijoukot saapuivat maahan ja saksalaisjoukot antautuivat ilman vastarintaa.

Yksikään Puna-armeijan sotilas ei ollut Norjan maaperällä toisen maailmansodan aikana eikä ole ollut vapauttamassa Norjaa sen jälkeen.

Norja on YK:n yksi perustajajäsenmaa vuonna 1949 ja Norja liittyi NATO:n jäseneksi vuonna 1949, kun NATO perustettiin. Norja kuuluu läntiseen viiteryhmään ja liittyi NATO jäseneksi Neuvostoliiton uhan takia.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi Vastaus kommenttiin #10

Ilkka taidat kirjoittaa ihan omiasti tai "virallista" suomalaistulkintaa. Ei ole kauvankaan kun Kirkkoniemessä juhlittiin saksalaisten karkotusta ja venäläisiä pidettiin vapauttajina.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Petsamon%E2%80%93Kir...

Käyttäjän ilkkavarsio kuva
Ilkka Varsio Vastaus kommenttiin #11

Hemmo Koskiniemi

Esittämäsi taistelu käytiin Suomen alueella lokakuussa 1944. Petsamo jouduttiin luovuttamaan Neuvostoliitolle vuonna 1944.

Saksan joukot perääntyivät lopulta Norjan puolelle. Norjaan ei astunut yksikään Neuvostoliiton sotilas. Kirkkoniemessä ei juhlittu silloin vielä mistään. Saksalaiset olivat edelleen Norjassa.

Brittijoukot tekivät maihinnousun Norjaan vuonna 1945 jolloin saksalaiset antautuivat.

Se on historiaan kirjoitettu totuus eikä mikään tulkinta.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Tällä kerralla blogikirjoitus vaikuttaa suorastaan kiinalaiselta jutulta.

Käyttäjän petriluosto kuva
Petri Luosto

Olen täysin varma, että Suomeen ei tule USA:n ydinaseita, koska Suomi on allekirjoittanut ydinsulkusopimuksen heinäkuussa 1968 ja ratifioinut sen helmikuun 5. vuonna 1969:

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_parties_to_t...

Toiseksi aloite ydinaseettomasta pohjolasta kylmän sodan aikana osoitti, että ainakin silloin Suomi oli Neuvostoliiton bulvaani. Ydinaseeton pohjola olisi merkinnyt sitä, että länsimaiden ydinaseita ei olisi sijoitettu Tanskaan ja Norjaan.

Sen sijaan kukaan ei ottanut puheeksi Neuvostoliiton "rauhanaseita" Kuolan niemimaalla, jotka olisi täytynyt sisällyttää ydinaseettoman pohjolan kokonaisuuteen tasapainottamaan tilannetta. Kylmän sodan tilanteessa oli täysin naivia olettaa, että vain toinen osapuoli olisi halukas tekemään myönnytyksiä.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Eiköhän noiden ydineseiden kantoraketit jo yllä kauempaankin jokohteisiinsa ainaki Pohjois-Korean mukaan.

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari

Hemmo, luuletko että tämän hyökkäyssopimuksen takana on koko puolustusvoimat, ylipäällikköä myöten?

Ellei näin ole, ainoa mahdollisuus on, että Soini kaappaa vallan ja julistaa itsensä diktaatoriksi ja ryhtyy USAn tuella luomaan SuurSuomea. Tämä ei ole pelkoa, vaan realismia. (sarkasmivaroitus)

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Matti puolustusministeri Niinistö valitsi oman kenraalin puolustushallinnon johtoon.

Eiköhän Timolle löydy EU:sta hyväpalkkainen virka.

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari

Oma kenraali? Viittaatko sotilasvallankaappaukseen?
Jos mennään salaliittoteorioihin, Timo Soinin EU-kriittisyys ja USA-sympatia viittaa enemmänkin siihen, että samalla kun äänestetään EU-erosta, äänestettäisiin liittymisestä USA:n 51. osavaltioksi. Liittyminen ratkaisisi monta ongelmaa.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi Vastaus kommenttiin #13

Heh, Suomi Yhdysvaltain Kaliningrat ;)

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari

Hemmo, jos viittaat Puolustusministeriön kansiapäällikköön, Juusti ei ole kenraali. Ehdolla ollutta kenraalia hän ei nimittänyt virkaan.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Hyviä kysymyksiä

http://maanpuolustus.net/threads/naton-ja-yhdysval...

Suomen sopimus Yhdysvaltain kanssa taitaa sisältää ohjusten abm hyökkäysalustan?

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari
Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Soini vihjailuista ja Niinistön kyynisyydestä ;)

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset