Ydinaseita Turkista Suomeen ?!

Ulkoministeri Timo Soini kertoi jokin aika sitten medialle, että Suomella on sellaisia kansainvälisiä sopimuksia, jotka eivät kestäisi kansan silmissä päivänvaloa. Soini on käynyt usein Yhdysvallaoissa rukousaamiaisella niin yksityisesesti puolueen, kuin valtion rahoilla. Soini ei kerro mistä kaikesta on "sovittu", mutta arvatenkin Amerikkalaisten kansalliskaartin sotilaiden tulosta Suomeen, koska ne ovat olleet jo maaperällämme. Samoin hävittäjät, laivasto ja panssarivaunut. Tosin vaan "harjoittelumielessä", kerrotaan virallisesti.

Lapin Kansassa eräs huolestunut kansalainen kysyy, että ei kai vaan olla tuomassa Suomeen Turkista ydinsaseita. Kysymys on aiheellinen varsinkin kun puolustusministeri Niinistö on innokkaasti varustamassa Suomea Yhdysvaltalaisilla aseilla ja valmistelemassa hyökkäyssopimusta Yhdysvaltain kanssa. Yllätys yllätys myöskin Keskusta puolue Sipilän johdolla on ilmoittautunut mukaan "kilpavarusteluun". Puolue, joka on hankkinut aijemmin kansalaisten luottamusen uskoen diplomatiaan ja hyviin suhteisiin naapurivaltioiden kanssa pysyttelemällä suurvaltaristiriitojen ulkopuolella.

Perussuomalaiset näyttävät ottaneen aloitteen puolustus- ja ulkopolitiikassa omiin käsiinsä ja ovat viemässä maatamme ja nuorukaisia kansainvälisille taistelukentille. Soinikin esiintyy ikään kuin olisi maanosassamme yhtä suuren maan johtaja kuin Venäjän ulkoministeri Lavrov. Aika häpeämätöntä ja suuruuden hullua toimintaan.

Yhdysvaltain etujen kannalta on tietenkin parasta siirtää ydinaseet pois kiehuvasta Turkista, mutta minne ne mahduttaisi Euroopassa, kun niitä on jo ennestäänkin niin paljon. Ei ihme, että Lapin Kansassa kansalainen epäilee niitä kuljetettavan Suomeen. Ainakin täällä Simojärvellä hävittäjät olivat ilmassa vuoden alusta 2 kuukautta jokainen päivä. Nyt on hieman rauhallisempaa.

Suomi aikanaan ajoi ydinaseetona Pohjolaa. Kauvas on nyt menty tästä hyvästä ja Suomen etujenkannalta järkevästä ulko- ja turvallisuuspolitiikasta.

Tämä ei ole enään mitään populisma, vaan vaarallista toimintaa Suomen valtion nimissä.

hemmokoskiniemi
Sitoutumaton Rovaniemi

Lapin erämaita taapova erakko.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu