Lapin tähdet sen kertovat ! Mitä pahaa me suomalaiset olemme ihmiskunnalle tehneet ?

SUPO venäläisten lapsiperheiden kimpussa?!

SUPO-julkisti varsinaisen uutispommin kertomalla, että venäläisten kiinteistökaupat suomessa on turvallisuusriski. Suomeen on kuulemman soluttautunut Venäjältä tunnistamattomat joukot, jotka ovat valmiita tarpeen tullen operaatioihin mm. teiden ja kulkyhteiksien katkaisemiseen tai "vihreitten" miesten majoittamiseen ostamiinsa taloihin ja mökkeihin.

Tulee mieleen ensimmäisenä, että SUPO on suoltanut raportin jonka sisältö on Sipilän hallituksen tilaama. Politiikassa usein tilataan tutkimuksia ja selvityksiä joiden tulokset ja päätelmät ovat jo etukäteen määritelty. SUPO:lle tämä varmaan käy, koska rahaa tarvitaan lisää eikä "leikkauksia" ja säästöjä omaan hallintoon hyväksytä. Paras tae on antaa sellaiset turvallisuusraportit, jotta rahaa valtion kirstusta kilahtaa.

Suomessa ovat ulkomaalaiset viimeisten vuosien ajan ostaneet kiinteistöjä, jonkin verran. Venäläisten kiinnostus on kohdistunut etupäässä kesämökkeihin ja asunto-osakkeisiin sekä vähimmässä määrin omakotitaloihin.  Suurin ryhmä tutkimusten mukaan on venäläiset keskiluokkaan kuluvat lapsiperheet, jotka hakevat TURVALLISTA JA PUHDASTA elinympäristöä Suomesta.

Nämäkö sitten sijoittaneet rahansa suomalaisiin kiinteistöihin "Venäjän valtapyrkimysten" perusteella on täyttä huuhaata ja saattaa suomalaiset viranomaiset naurun alaiseksi. Pahinta tässä on se, että koko SUPO tunnistamattomien joukkojen jahti johtaa venäläisten kiinteistökauppojen tyrehtymiseen ja saattaa noloon asemaan henkilöt, jotka ovat uskoneet ja luottaneet suomalaiseen yhteiskuntaan ja sen toimivuuteen sekä lupauksiin.

Samalla SUPO kohdistaa näihin ihmisiin ja perheisiin varjon, joka stimuloi suomalaisi kohdistamaan vihapuheet täällä asuviin venäläisiin. Venäläisistä tehdään toisen luokan kansalaisia joiden vihaaminen on sallittua.

SUPO ja maan hallitus on nyt kyllä velkaa suomalaisille ja sen tehtävä on kertoa ja paljastaa venäläiset tunnistamattomat joukot tai sitten jos ei niitä ole olemassakaan, niin pyyttää reilusti anteeksi jakamaansa valheinformaatiosta.

Mikäli suomalaiset ovat myyneet maa-aloja tai kiinteistöjä riskialueilta niin ei kai edes suojelupoliisi ja media voi siitä syyttää ulkolaisia ostajia. Tämä mediaoperaatio haisee pahasti mielikuvien luonnista, jolla halutaan vahvistaa omaksuttua viholliskuvaa.

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (28 kommenttia)

Käyttäjän arojouni kuva
Jouni Aro

Katselin eilen A-studion lähetystä asian tiimoilta. Suurin osa maa- ja tonttikaupoista on ihan asiallisia, perheitä suurkaupungeista, jotka hakevat maaseudun rauhaa ja turvallisuutta. Mutta ohjelmassa vieraillut tutkija oli sitä mieltä, että epäilyttävät tapaukset pitää ilman muuta tutkia.

Jotakin kiinteistöistä on yksityisten toimesta myyty sellaisista paikoista, että on syytä tutkia kauppa peripohjin. Mahdollisesti tulisi käyttää pakkolunastusmaista keinoa hankkia kiinteistö takaisin suomalaiseen omistukseen.

Ei syytetty ketään erityisesti, myyjää ehkä, mutta kun lainsäädäntö on sallinut kaupanteon kohteista, joilla on strategista merkitystä Suomen puolustukselle, niin lähinnä lainsäädäntöä pitäisi kiristää, jotta tällaisia kohteita ei myytäisi ulkomaalaisille.

Käyttäjän erkkilaitinen kuva
Erkki Laitinen

Minulle ei ole sevinnyt, että miksi maapalan ostaminen olisi maan kannalta turvallisuusriski, vaikka ostaja olisi venäläinen. Hurjia tarinoita olen kuullut, mutta jotain munulta on jäänyt pimentoon.

Tässä aivan lähellä joku venäläinen omistaa pienen mökin ja maata sen ympärillä. Se kyllä sijaitsee pienen taajaman läheisyydessä, mutta vaikea on kuvitella,että miten sitä käytettäisi menestyksellä vihollistoimintaan. Ei siellä ole edes käyty kymmeneen vuoteen.

Ei kai nykysotia enää desanttiperaatioina hoideta. Eiköhän venäläisilläkin ole jo kehittyneemmät menetelmät.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Olisiko siellä Rovaniemen lähellä turvatonta eikä puhdastakaan kun ostaja olikin kadonnut.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015031119338528_u...

Edit: Iltalehden tuoreempi uutinen

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016110222557192_u...

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Iltalehden raportit kertovat omaa karua kieltään. Ei savua ilman tulta.

Käyttäjän jukkamikkola kuva
Jukka Mikkola

A-studion keskustelussa tuli eilen ilmi, että venäläiset ovat tehneet noin 4400 kiinteistökauppaa Suomessa. On siis tehty melkoinen määrä näitä kauppoja. Niin ikään kävi ilmi, että itänaapurissa on säädetty laki, jonka mukaan kansalaisen on ilmoitettava kotimaahansa taloudelliset omistuksensa maan rajojen ulkopuolella. Tämä koskee myös näitä kiinteistöomistuksia Suomessa. Tämän lain avulla pystytään tarkasti kartoittamaan itänaapurissa, mikä on kulloisenkin oman kansalaisen kiinteistön strateginen merkitys isossa kuvassa.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Missä kohtaa lausunnossa EDK-2016-AK-75745 dnro 343/2016 mainittiin, että tänne on soluttautunut Venäjältä tulleita tunnistamattomia joukkoja? Väitteesi on valhetta.

Luitko edes lausuntoa?

Missä kohtaa lausunnossa kiinnitettiin huomiota lapsiperheiden ostamiin kiinteistöihin? Vai kiinnitettiinkö siinä kuitenkin huomiota kohteisiin, joissa ei näyttäisi olevan liiketaloudellista tai kiinteistön tavanomaiseen käyttöarvoon liittyvää logiikkaa? Väitteesi on valhetta.

Millä perusteella siis väität, että juuri Supo on jakanut valheinformaatiota?

Kirjoituksesi on kuvottava esimerkki trollauksen luonteisesta vääristelystä ja suoranaisesta valehtelusta.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Pasi Majuri kirjoitaa omassa blogissaan:

"Ei siten tarvita suuria määriä vihreitä miehiä lomailemaan tänne Suomeen, kun saadaan merkittävää tuhoa aikaiseksi. On tietysti tärkeää havaita, jos muutamissa viikoissa Suomeen matkaa lomalle muutamia tuhansia vihreäpukuisia pieniä miehiä. Onko näiltä osin koneisto valmis havaitsemaan uhan?"

Jos ei tämä ole vihan lietsontaan venäläisiä kohtaan niin mikä sitten.

Suomen oikeuslaitos tuskin tälläisiin vihapuheisiin reakoi mitenkään, vaikka nämä ovat paljon vakavampia, kuin esim. kansanedustaja Hakkaraisen lapsekkaat aivopierut.

Käyttäjän Setarkos kuva
Sakari Vainikka

Fobialuetteloon pitäisi homo- islamo- ja russofobian lisäksi ottaa prasinofobia, suomeksi viherkammo. Sitä potevat henkilöt pelkäävät vihreitä miehiä.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi Vastaus kommenttiin #7

Ville Niinistön johdolla vihreistä miehistä on tehty nekaatio ;)

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Vastaatko ystävällisesti kysymyksiini? Niitä ei ollut montaa.

Käyttäjän PaavoVaattovaara kuva
Paavo Vaattovaara

"https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/77631-satelliittikuva-venalaisyhtiolla-hammentavaa-kalustoa-turun-saaristossa"

Tämä ei kyllä ole lapsiperheen asuinpaikaksi ostettu.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015012319074583_u...

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Milloin lastensuojelu on siirtynyt Supon tehtäviin ?

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari

Hemmo, kun puhutaan "pienistä vihreistä miehistä", ei tarkoiteta lapsia.

Käyttäjän PekkaNrnen kuva
Pekka Näränen

Jotenkin ristiriitaista, että kun Hemmo on jatkuvasti toitottanut, miten paljon paremmin asiat ovat Venäjällä kuin Suomessa (siellä eivät kuulema lentele sotilaskoneet kuten Suomessa ja eläkeläismummon asiat ovat paremmin kuin koskaan jne.), niin nyt hän kertoo, miten venäläiset ovat hakemassa turvallista ja puhdasta elinympäristöä Suomesta. Miksi ihmeessä, jos asiat ovat kerran naapurissa paremmin?

Riippumatta siitä, millä motiiveilla venäläisiä on Suomeen muuttanut tai omistaa kiinteistöjä täällä, he ovat mielestäni turvallisuusriski meille. Venäjän hallinto voi käyttää heitä tekosyynä erilaiseen painostukseen, informaatiosotaan ja vaikkapa sitten pienten vihreiden miesten saapumiseen Suomeen. Tietääkseni mikään muu maa kuin Venäjä ei katso oikeudekseen puolustaa kansalaisiaan yli heidän asuinmaansa lakien ja suvereniteetin (normaali konsulinapu oikeustapauksiaa ym. on eri juttu).

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Olen kertonut vain sen minkä kansalaiset itse sanoo. Ongelma on siinä, että suomalaiset tietää venäläisten käsitykset elämästä paremmin kuin he itse.

Käyttäjän jperttula kuva
Juhani Perttu

Jos venäläiset haluaisivat valloittaa Suomen, niin helpoiten se onnistuisi ostamalla maata, taloja, ja muuttamalla tänne. Sitten kun venäläisten osuus olisi riittävä voitaisiin järjestää kansanäänestys Venäjään liittymisestä. Miten äänet menisivät? Suomesta paremman elämän löytäneet venäläiset äänestäisivät EI ja omaan hallitukseen ja EU:hun kyrpiintyneet suomalaiset äänestäisivät KYLLÄ.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

SUOPO minun käsityksen mukaan haastattelee kaikki venäläiset asuntojen ja kiinteistöjen ostajat. Jos jollakin on muunlaista tietoa niin kertokaa.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Ennen vai jälkeen kauppakirjan laatimisen ?

Käyttäjän EsaOlkoniemi11 kuva
Esa Olkoniemi

Hemmo kirjoittaa asiaa, sillä virallinen Suomi on lähtenyt lietsomaan vihamielisyyttä itäistä naapuria kohtaan. Tälläisella poliitikalla suunnataan vaan palvelemaan aseteollisuuden tarpeita ja lietsomaan olemattomia uhkakuvia, kun halutaan todelliset ongelmat pyyhkiä maton alle.

Jos aidosti keskittyidyttäisi todelliin ongelmiin, kuten työttömyys, terveyden huolto, koulutus, verotus jne. Asiat, jotka todella ovat menossa täysin pieleen, kuten nyt näyttää tapahtuvan.

Käyttäjän ilkkavarsio kuva
Ilkka Varsio

Esa Olkoniemi

Toiveesi toteutuu. Tänään julkaistu: VENÄLÄINEN monialakonserni Sistema haluaa ostaa suomalaisen hirsitaloyhtiön Honkarakenteen 12,2 miljoonalla eurolla. Venäläisyhtiön käteistarjous on 1,50 euroa per osake.

Honkarakenne tunnetaan muun muassa Venäjän presidentin Vladimir Putinin ja Ukrainan syrjäytetyn presidentin Viktor Janukovytšin mahtipontisista datšoista eli kesäasunnoista.

HS kertoi keväällä 2014 Hongan tekemistä idän oligarkkien hirsilinnoista.

Šamolinin mukaan Sistema on kiinnostunut juuri Hongan brändiarvosta. Samalla yhtiö yrittää kasvattaa puutalo-osaamistaan. Yhtiö voi on mahdollisesti kiinnostunut ostamaan myös Lapin metsät.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Myydäänhän Suomesta sähköverkkojakin ulkomaisille sijoitusyhtiöille, kuka tietää omistajien kansallisuuden?

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Jarmo hyvä huomio. Käyköhän venäläinen omistaja sulkemassa oman osuuden sähkövirrasta.

Käyttäjän ilkkavarsio kuva
Ilkka Varsio

Hemmo Koskiniemi

Saa sulkea. Kantaverkkoyhtiöt Fingrid/Svenska Kraftnät aloittavat uuden Suomen ja Ruotsin välisen vaihtosähköyhteyden valmistelun. Yhteys lisäisi maiden välistä siirtokapasiteettia 800 megawattia, 30 prosenttia nykyiseen.

Voimajohtoa on suunniteltu Ruotsin Messauresta Suomen puolelle Keminmaalle ja edelleen Pyhänselkään. Kaapelin pitäisi olla käytössä vuoteen 2025 mennessä.

Suomi on selvästi vähentämässä energiariippuvuuttaan Venäjästä. Kaasu voidaan korvata jo LNG trminaalien avulla sekä suunnitteilla olevan Tallinna kaasuputken kautta euroopan kaasumarkkinoille, öljyä ostetaan yhä enemmän muualta kuin Venäjältä ja sähköverkkojen investointi suuntautuu länteen. Kivihiilen käyttö loppuu 2030 mennessä.

Enää ei ole työn alla kuin Rosatomin Pyhäjoelle suunnitellun ydinvoimalan toimiluvan hylkääminen.

Näiden toimenpiteiden ja toteusten jälkeen Suomen energiavaje korvataan markkinahintaan. Voidaan ostaa sieltä mistä markkinat halvimmalla myyvät. Suomi ei ole enää toimittajasta riippuvainen.

Käyttäjän ilkkavarsio kuva
Ilkka Varsio

Jarmo Makkonen

Aivan. Jos haluaa olla mukana hyödyntämässä sijoitusyhtiön tuottoja, voisi hankkia sijoitusyhtiöstä itselleen omistusta. Omistajien joukossa on myös Valtion Eläkerahasto.

Carunan sähköverkon markkinaosuus Suomen jakeluverkosta oli n. 20 %. Rahat myynnistä kuittasi valtion enemmistöyhtiö Fortum joka ei valitettavasti tiedä vielä mitä rahoillaan tekee. Toivottavasti eivät kanna enää senttiäkään Venäjälle vaan investoivat uusiutavaan energiatuotantoon kotimaassa.

Käyttäjän MattiKinnari kuva
Matti Kinnari

PUNA-ARMEIJAN MARSSIOPAS SUOMEEN 1939

SUPOn varoitus venäläisten kiinnostuksesta tietynlaisten kohteiden läheisyydessä sijaitsevien kiinteistöjen ja maa-alueiden ostamisesta ei ole suinkaan ”huuhaata”, niin kuin jotkut mielipidekirjoittajat ovat väittäneet.
Tuonkaltaisille, tilanteen vähättelijöille, on syytä muistuttaa, miten itäinen naapurimme menetteli jo vuosia ennnen viime sotiamme 1930 - luvulla. Suomalaisten kommunistien avustuksella maassamme kerättiin suunnitelmallisesti tietoja tärkeistä kohteista, tiestöistä, silloista, viestikeskuksista jne. Tiedot toimitettiin Neuvostoliittoon, jossa niistä työstettiin ”Puna-armeijan Marssiopas Suomeen” niminen käsikirja. Siinä oli kaikkien hyökkäyssuuntien osalta tiedot tiestön laadusta, siltojen kantokyvystä, puhelinlinjoista, -keskuksista, majoittumismahdollisuuksista ja asutuskeskuksista sekä kaikesta sotilallisesti merkittävistä asioista. Siinä annettiin ohjeita erilaisten tilanteiden varalle, miten väestöön tuli suhtautua sekä mm., että Ruotsin rajaa ei saanut ylittää.
Se jaettiin sotaan osallistuneille joukoille. Suomalaiset saivat oppaita haltuunsa sotasaaliina.
Mutta vasta NL:n hajoamisen jälkeen kirjasta saatiin suomenkielinen käännös.
Sen yksityiskohtaisen tarkat kuvaukset osoittavat, että aineiston keräämisen on pitänyt tapahtua huomattavan monen asiansa osaavan henkilön voimin, alkaen jo vuosia ennen sodan alkamista v 1939. Toiminta tapahtui rauhanomaisissa oloissa sinisilmäisten hyväuskoisten suomalaisten mitään pahaa aavistamatta.

”Marssiopas Suomeen” -käsikirjan valmistelu todistaa siis osaltaan sen, että SUPOn varoitus ei todellakaan ole ”huuhaata”, vaan tosi vakavasti otettava FAKTA. Tunnustuksettomien ”vihreitten miesten” käyttö Krimin niemimaan valtauksessa antaa aiheen epäillä mahdollisuutta samankaltaiseen toimintaan täällä meilläkin. Asiaan on kiinnitettävä vakavasti huomiota ja valmistauduttava pahimman varalta. Ei olisi mikään ihme, jos hyvin onnistunut, lähes veretön kaappaus, saisi jatkoa toisaalla.

(Alkuperäinen käsikirja painettu Moskovassa 1939. Suomennus Karisto Oy:n kirjapainossa 1990)

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Hyvä huomio. Tänä päivänä tiedustelun osuus on vain korostunut. Tiedon pitää kulkea lähes reaaliajassa, jotta vastatoimia pystytään suuntaamaan nopeasti toimivia joukkoja vastaan.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Matti olet tainnut pudota kärryiltä. Neuvostoliittoa ei enään ole, Venäjä on kapitalistinen maa, tekonologia on kehittynyt vallankumouksellisesti noista ajoista jne.

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari

Asetekniikka on huippuluokkaa mutta kerro minkä venäläisen tuotteen (votkaa en tarkoita) itse olet viimeksi ostanut. Mitä venäläistä teknistä kuluttajalle tarkoitettua tuotetta suosittelet? Samovaari minulla jo on.

Ero NL:n ei ole kovin suuri, ennen puolueen johtajat olivat ökyrikkaita, nyt heitä kutsutaan oligargeiksi.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset