Lapin tähdet sen kertovat ! Mitä pahaa me suomalaiset olemme ihmiskunnalle tehneet ?

Suomi julisti hybridisodan Venäjälle ja Isisille! Naurettavaa!

Eilen valtamedia tiesi kertoa, että Suomeen ollaan perustamasta useamman maan yhteinen hybridiosaamiskeskus, joka ryhtyy käymään ja johtamaan hypridisotaa.

Keskusken puuhamiehet kertoivat, että venäläiset ovat jo hyökänneet Yhdysvaltain vaalijärjestelmään ja vahingoittavat vaaleja seuraavaksi Saksassa.

Toinen perustelu oli keskuksen perustaminen Suomen turvallisuusjärjestelmiin parivuotta sitten tehty tietomurto. Vahvasti epäillään, että murron takana ovat Venäläiset ja Kiinalaiset tahot.

Tuntemattomat joukot.

Venäjän lisäksi viholliseksi määriteltiin ISIS-terroristijärjestö, jonka riveissä, jopa johtoportaissa sotii suomalainen. Keskus ei millän muotoa kritisoinut tai edes pyrkinyt estämään suomalaisia siitymästä ISISI riveihin, vaan riitti kun todettiin näin käyneen.

Suomen ilmoittatuminen hypridisodan kärkimaaksi presidentti Niinistön johdolla ei ole otettu ja noteeratti muulla juuri miksikään. Vaikuttaakin siltä, että koko keskus on suomalaisen poliittisen eliitin puuhaamaaa, joka ei saa muissa maissa vastakaikua.

Kuka nyt Suomeen luottaisi ja tarjoaisi oman tiedustelun ja kehittämänsä tietojärjestelmät suomalaisiin käsiin. 

Mitä lisäarvoa keskus todellakin antaisi esim. Yhdysvalloille, Saksalle tai Briteille ?!

Suomen strategia hyötyä Lännen ja Venäjän välisestä jännitteestä ja jopa edesauttaa sen kärjistymistä on tuhoon tuomittu, eikä se ole edes Suomen etut.

Suomen etu on, että Yhdysvaltain ja Venäjän suhteet kehittyy suotuisasti ja Suomi lopettaa hypriidisotarintaman rakentamisen jo alkuunsa ja keskittyy Venäjän kanssa käytävän kahdenkeskisten taloussuhteiden kehittämiseen.

Hämmästyttävää on myöskin se, että piskuinen Suomi leimaa sotakohteekseen vireisen supervallan Venäjän ja sitten terroristijärjestö ISISI:n

Millaisen viestin lähetämme maailmalle?

Naurettavan!

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (15 kommenttia)

Käyttäjän PerttiRampanen kuva
Pertti Rampanen

Lähetämme sellaisen viestin maailmalle, että olemme valmiit puolustamaan maatamme nyt akuutiksi muodostunutta hybridisotaakin vastaan. Tarvitsemme mahdollisen kriisin tai suuremman sodankäynnin joka osa-alueella länsimaista yhteistyötä, myös em. hybridisodassa, joka uhkaa meitä idästä. On jo voimissaankin. Länsimaathan eivät ole meille minkäänlainen sotilaallinen uhka. Ei hybridisodankaan.

Kumpikohan tämän valtaisan uuden sodankäyntimuodon maatamme koskien aloitti ja ennen kaikkea ylläpitää, Suomi vai Venäjä?

Luehan Hemmo Ari Pesosen juuri palstalla ilmestynyt mainio blogi " Venäjän hybridisodankäyntitapa - tähän kaikkeen on myös Suomen valmistauduttava" asiasta. Hyytävää tekstiä, jäätävää itätuulen puhallusta.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Pertti, koko juttu perustuu ruotsalaisten luomaan hysteriaan jolla on tunsien vuosien perinne. Ruotsi on saanut meidän valtaansa ja kohta hallitsee ilmatilaammekin ihan konkreettisesti. Jopa perussuomalaiset ministerit Niinistö ja Soini ovat tämän ruotsittamisen takuumiehiä vaikka nousivat valtaan ihan päinvastaisella ohjelmalla.

Suomi käy hypridisotaa jota ei ole edes olemassakaan ainakaan siihen itseensä kohdistuvana. EU perusti työryhmän jota johtaa Kokoomuksen meppi Hanna Virkkunen ja tästä kaikesta seuraa, että sananvapautta ryhdytään rajoittamaan samalla tavalla kuin mitä nyt ollaan ns. rasistisodassa.

Käyttäjän PerttiRampanen kuva
Pertti Rampanen

Hemmo! Minä en usko pätkänkään vertaa näihin Sinun ruotseihisi, virkkusiin, kokoomuksiin ja niinistöihin syinä hybridisotaan. Ainoa pelkoa Suomessa aiheuttava taho tässäkin asiassa on VENÄJÄ.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Kerrotko mitkä mediat kertoivat, että keskus alkaa käymään ja johtamaan hybridisotaa?

Millä perustein pidät Venäjää supervaltana?

Käyttäjän PerttiRampanen kuva
Pertti Rampanen

Tätä suurvalta/supervalta-asiaa minäkin olen Hemmolta kysellyt, että miten se esimerkiksi näkyy venäläisinä kilpailukykyisinä ja hyvälaatuisina tuotteina Suomenkin kauppojen hyllyillä? Miksi tällaiset tuotteet puuttuvat tyystin? Onko niitä riittävästi tarjolla edes oman maan rajojen sisällä? Miksi lähes ainoat Venäjän vientituotteet ovat maakaasu, öljy ja aseet? Vastausta ei ole näkynyt!
Tämä vaan yhtenä arvoituksellisena asiana suurvallasta(?) kyse ollen.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Pasi olisko aika kaivaa maapallon kartta esille ja aloittaa sitä. Euroopaa jota Suomi peesaa on mineraaliköyhä ja luonnon rikkauksiltaa "rampa ankka". Sen koko teollinen tuotanto perustuu muiden maiden raaka-aineiden ryöväkseen.

Suomalaisten johdpn mielikuvistu luoda venäjästä uhkakuvia on jo mennyt niin pitkälle, että he itse uskovat sepittämiinsä tarijoihin ja sitten kaikenpääliseksi ryhtyvät jahtaamaan hypridisotaleikeillä "valehtelijoita".

Tasavallan päämiestä myöten on viimeisen vuosen aikana puhuttu hypridisodasta, jota pasi et näytä edes havainneesti. Tämä todistaa sen minkä sanoin edellisessä kappaleessa.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Jälleen kerran tein pari ihan selvää kysymystä ja tässä oli tulos. Hohhoijaa, hyvää päivää kirvesvartta.

Marko Parkkola

Jäi eilen uutiset vähille, niin olisiko linkkiä näihin uutisiin? Asia kiinnostaa kovasti sekä Suomen suuruudenhulluuden osalta, että niiden väitteiden osalta, että Venäjä olisi sekaantunut toisen valtion vaaleihin.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Markot etkö ole pannut merkille mm. YLE uutissa kerrottiin Venjän sekaantuneen Yhdysvaltain pressanvaaleihin. Putinin myöskin vastasi Shotsissa näihin väitteisiin.

Marko Parkkola

No sanoinhan että meni eilen uutiset ohi. Pitää penkoa amppareita siis.

Käyttäjän PekkaNrnen kuva
Pekka Näränen

Odotinkin, että kuka venäläismielisistä ehtii ensimmäisenä tuomitsemaan tämän hybridiosaamiskeskuksen ja Hemmo voitti tällä kertaa. Onnittelen!

Keskus on tarpeen!

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi
Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Jankkaavat trollit näyttävät täyttävän kommentointipalstat tässäkin Hemmo Koskiniemen blogikirjoituksessa.

Käyttäjän Esa-JussiSalminen kuva
Esa-Jussi Salminen

Hieno hanke Suomelta.
Mistä on oikeasti kyse ja miten hienosti Venäjä siihen suhtautuu (lauseessa ei ole ironian häivääkään) voi kuunnella täältä meidän naistamme Pietarissa:
http://fontanka.fi/articles/31601/
Minä valvon Suomen etuja Izhevskissä.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Tämä alusta on nykyään russofoobikoiden jankkaustupa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset