Lapin tähdet sen kertovat ! Mitä pahaa me suomalaiset olemme ihmiskunnalle tehneet ?

Marx ja teoriat on osa länttä!

Suomen presidentti Niinistö liputti länsimaisuuden ja eurooppalaisuuden puolesta. Voi olla , että presidentillämme on valikoiva muisti. Hän ei näytä muistavan  -ymmärtävän, että kaiken rasismin seassa syntyi Euroopassa vallankumouksellinen teoria, jonka luojia olivat Marx, Engels ja ajemmin Thomas Moor.

Euroopassa syntyi teoria koko ihmiskunnan pelastamiseksi ja idologia levisi ihmiskuntaan. Tästä sivistyksestä ja eurooppalaisuudesta tuskin Niinistö nyt kertoo. Niistö ja ideologia on raha, jossa kansaiaisella ja kansallisvaltiolla ei ole arvoa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Hemmon logiikalla myös Hitler on länttä muista konnista puhumattakaan!
Läntiseen kulttuuriin on aina kuulunut totalitarismi Platonista lähtien. Kommunistiset utopiat ja reaalisosialismi parhaimmillaan (sen neuvostoliittolain toteutus) olivat sitten Platonin ideoiden toistoa. Kuuban yms. reaalisosialismi oli sitten mitä oli.

Läntisessä kulttuuripellossa on aina kasvanut rikkaruohonsa, joista voidaan tässä yhteydessä mainita platonismi, kommunismia ja natsismi/fasismi!

Eikö ne siellä Sirola opistossa tätä kertoneet?

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Pertti en kiistä. Ulof Palme synnytti ruotsalaisen ja arktisen utopian ?

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Olof Palme oli liikemiessuvun vesa, joka tajusi, että sosialisoimalla saa omaisuutta enemmän hallittavaksi kuin pelkällä bisneksellä. Samoin lienee ajattellut plantaasin omistajan poika Fidel Castro!

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi Vastaus kommenttiin #4

Palme loi ideologian josta NYT koko Ruotsin alkuperäinen kansa kärsii. Tästä ei saa puhua ja mutta minä säälin Strinperiä ja kakkia kantaruotsalaisia.

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen Vastaus kommenttiin #6

Palme ei luonut pelkkää ideologiaa vaan rakensi sille puitteet! Palmella oli miljoonan uuden vuokra-asunnon ohjelma, jonka hän myös toteutti 1970-luvun alussa. Arvatkaas ketkä näissä Palmen rakennuttamissa slummeissa nykyään asuu!

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Eu kommunisti kaevoistaan pääse, koskaan!

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Pekka minulle kepulaisuus ja Alkio on itsestään selvyys. En kuitenkaan ymmärrä kuinka kapea käsitys on Suomen presidentillä menneisyyteen ja eurooppalaiseen menneisyyteen. Me elämme virran jakajalla ja hyvä niin !

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset