Lapin kultaa ja itsenäisyyttä janoava lapinÄSSÄ POHJOISIA AJANKUVIA JA AATOKSIA VUODENAIKOJEN VIRRASSA

YLE:lla "pupu pöksyissä" Venäjällä

Venäjän ulkomisteriön virkailija Marija Zahrova hermittelee edelleenkin, että YLE ei lähtenyt mukaan Tsetshenian presidetti Kadirovin kutusmalle matkalle.

Ylen johdon selitys asialle oli, että se ei lähde mukaan tapahtumiin, joissa on tarkoitus käyttää hyväksi heidän instuuttia ja ilmeisesti mukana oli tiedostuspiirejä, jotka YLE määrittelee "valheiden levittäjäksi";

Venäjällä YLE:n linjaus on tulkittu "jänistämiseksi".  Venäläiset kokee, että YKE:llä meni pupu pöksyy.n

YLE- on jakanut vuosia yksipuolisesti Tshetsenian sodasta valheita ja antanut sodasta yksipuolisen kuvan. Ompa tainnut suojella suomalaisia, jotka ovat salakuljettaneet henkilöitä ja toimittajia.

Nyt tuli pää vetäjän käteen ja YLE-llä  petti kantti tai sitten YLE todellakin kuvittelee edustavansa ainutta oikeaa totuutta.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän Esa-JussiSalminen kuva
Esa-Jussi Salminen

Hemmo Koskiniemi jakaa edelleen valheita. Kaikki venäjäntaitoiset ovat voineet havaita, että venäläiset olivat tässä asiassa YLEn edustajan kannalla. Koko episodi on karmeaa katseltavaa ja aiheuttaa suurta myötähäpeää Marija Zahrovaa kohtaan niin suomalaisissa kuin venäläisissä.

Onhan se merkillistä, että Venäjän viranomaiset ovat niin pihalla kaikesta, että heidän pitää käyttää ulkomaisia journalisteja tietojen hankkimiseen. Tai meitä muita täällä oleskelevia ulkomaalaisia.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Tietenkin YLE:lla on omat trollinsa ja ompa tainnut virkavalta presidentin johdolla perustaa "totuuden paljastajat" ja heille oma koulutuksensa.

Käyttäjän Keijo Lindgren kuva
Keijo Lindgren

Matka Tsetsheniaan olisi varmaan selvittänyt asian kun Kadyrov kertoo totuuden?

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Toimittaja itse olisi voinut vetää omat johtopäätöksensä

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset