Lapin tähdet sen kertovat ! Mitä pahaa me suomalaiset olemme ihmiskunnalle tehneet ?

Halla-aho presidentti ehdokkaaksi haastamaan Niinistö!

Perussuomalaisten puoluekokouksesta lähtenyt poliittinen kuohunta on saanut erikoisia piirteitä. Protestiliikkeen uutta puolueen puheenjohtaja Halla-ahoa vastaan käynnisti istuva presidentti Niinistö, joka vaati katumusta ja vetosi oikeuden langettavaan päätökseen.

Päämisteri Sipilä oli tähänasti korostanut, että me emme puutu puolueiden henkilövalintoihin ja kunnioitamme puolueiden päätöksiä. Tästä maantavasta nyt Sipilä luopui ja ryhtyi puhumaan arvoista, joiden perusteella puolue on muuttunut ja siksi on oikeus ottaa kantaa myöskin toisen puolueen henkilövalintoihin.

Sipilä kuunteli isolla korvalla Kokoomusta, jossa vaadittiin yhteistyön lopettamista Perussuomalaisten kanssa.

PS- puolueen entinen puheenjohtaja Timo Soini ryhtyi kerämään kansanedustajajoukkoa, joka takaisi ministerin paikan ja poliittisessa eliitissä pysymisen. Soini ei kestänyt sitä, että hänen tukemasta Sampo Terhosta ei tullutkaan puolueen puheenjohtaja.

Uusi puheenjohtaja Halla-ahoa kannusti Soinia vetämään valtiomiesmäisen johtopäätöksen.

Soini loikkasi puolueesta ja siinä kaikki.

Presidentin vaalit antaisivat  hyvän mahdollisuuden Jussi Halla-aholle tuoda esille omaa poliittista linjaa ,sekä antaisi kansalaisimme mahdollisuuden arvioida kuinka suuresta "ihmishirviöstä" on kysymys. Presidentin vaaleissa kysymys on Suomen ulko-ja turvallisuuspolitiikasta, joka selkeyttäisi kansalaisille millainen linja puheenjohtaja Halla-aholla on.

Jussilla on voitokas EU kampanja takana ja hän on hyvin tunnettu ja arvostettu koko maassa. Samoin presidenttiehdokkuus antaisi myöskin puolueelle näkyvyyttä ja tiivistäisi puolueen rivejä.

Halla-aholla on myöskin hyvät mahdollisuudet nousta presidentti vaaleissa toiselle kierroksella ja käydä avomet ja rehelleiset keskustelut nykyisen presidentti Niinistön kanssa.

Asetelma on mitä herkullisin ja pitäisi yllä kansalaisten kiinnostusta oman maansa asioihin.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (18 kommenttia)

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

No joo, miksei Halla-ahokin. Ainakin olisi suuri kannatus omiensa joukoissa. Voi olla, että vielä maksaakin potut pottuina.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Hakkaraisella varmaan olisi Halla-ahoa suurempi kannatus.

Teuvo presidentiksi

https://juhoeerola.wordpress.com/2016/12/30/teuvo-...

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Suomen kansa on arvaamatonta.

Teuvo Hakkaraisen päästäminen mukaan presidenttikisaan saattaisi avata padot, joiden sulkemiseen eivät edes Sauli Niinistön ja Jenni Haukion yhteiset voimat enää riittäisi.

Parempi vaan antaa Teuvon kaikessa rauhassa jatkaa sahansa teroittamista.

Käyttäjän salvator kuva
Elo Kemppainen

Jussi Halla-aho on sikäli niin nuori mies, että olisi vielä 2024 vaaleissakin sopivassa iässä.

Kyllä minä voisin "Hallaa" äänestää vaikka hänkin on puhunut NATOsta, sävyssä, kuin (oman) aviomiehen siskosta - näin 'sukupuolineuraalina' aikana toki voitaisiin puhua aviopuolisosta.

Kymmenen myyttiä NATOsta

Ensimmäinen myytti on se, että NATO olisi 'ompeluseura' – se tikkaava ääni ei tosiaan tule ompelukoneesta

Toinen myytti on uskomus siitä miten NATO turvaa rauhaa – pystyyköhän kukaan NATO 'sotilas' ymmärtämään mitä on rauha

Kolmas myytti on ettei NATO olisikaan US ja A:n alaisuudessa toimiva terroriorganisaatio

Neljäs myytti on vihjailu siitä, että yli kolmannes nykyisistä jäsenmaista olisikin kuulunut aiemmin Varsovan liittoon

Viides myytti on, että Suomi olisi aktiivisin, sitoutunein ja tehokkain NATO 'kumppani'

Kuudes myytti näyttäsi syntyneen NATOn rahapulasta, kun se ei enää pystykään ilmavalvontaan Islannissa ja on kalastellut Ruotsia ja Suomea ko. toimintaan

Seitsemäs myytti liittyy NATO sanan syntyyn, ei olla aivan varmoja siitä kuka tai mikä on NATO, julkisuudessa levitetään tietoa, että se olisikin aviomiehen sisar, veljen vaimo tai jopa puolison veljen vaimo, joskus näkee käytettävän ranskankielistä OTAN -lyhennettä ja niinpä hyvänä kielimiehenä tunnettu Sauli Niinistökin on ottanut NATOn jo omakseen

Kahdeksas myytti on syntynyt tarpeesta saada Karjala takaisin, ettäkö NATOn avulla se hoituisi – auttoihan NATO Kosovonkin 'vapaaksi'

Yhdeksäs myytti lienee Venäjän halu NATOn kovaan ytimeen - tarjoutuihan Neuvostoliittokin Naton jäseneksi vuonna 1954 – Siperia sulaa ennen kuin Venäjä on ns. 'NATOssa'

Kymmenes, ehkä kovin myytti lienee suomalaisten puhumattomuus NATOsta ja tunteiden pohjaan palamisesta jos vain on epäilyskin siitä, että joku tai jokin haluaisi ehdoin tahdoin olla jättäytymättä sen ulkopuolelle.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

ELO, minusta EU-kriittiseen linjaan sopii hyvin pitää hyvät ja luottamukselliset suhteet naapurimaihin ja vastustaa sotilasliittoja, koska ne syventävät EU liittovaltiokehitystä.

Niinistön kaksinaamainen ulkopolitiikka synnyttää levottomuutta ja ristiriitoja mm. Itämerellä ja Arktisessa politiikassa.

Venäjällä toki on tiedostettu Suomen kiima NATO:a kohtaan ja varuillaan ollaan.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Samoin kuin täällä on spekuloitu että siniset sintut palkkasivat heilaajat puoluekokoukseen voi nyt spekuloida onko Koskenniemikin sinisten palkkaama. Kun Bäckman pyysi liian kovan hinnan.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Sini, eipä mennä henkilökohtaisuuksiin vaan pysytään asialinjalla.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Persuthan ilmoittivat ensitöikseen lähestyvänsä eurooppalaisia ääripuolueita, joista monet ovat tunnetusti paikallisten bäckmanien ohjaamia ja saadun rahoituksen suunta selvä. Näin se Eurooppa integroituu myös äärilaidaltaan aina Uralille asti.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Jannella taisi mennä Suomi-lapsi pesuveden mukana,

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Oikeastaan Halla-aholla on nyt pakko lähteä ehdolle. Voi hän tietysti kiemurrella irti siitä tehtävästä ja ulkoistaa sen esimerkiksi Leena Huhtasaarelle, jolla myös on vallankumoukselliselle puolueelle kuuluva sana ja tavat hallussaan.

Käyttäjän TimoSotikoff kuva
Timo Sotikoff

Huhtasaari voisi tavoittaa kansanjoukkoja laajemminkin presidenttikisassa ja on sanavalmis, edustava nainen.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Timo, minusta paras vaihtoehto pitää panna kehiin.

Käyttäjän jperttula kuva
Juhani Perttu

Samaa mieltä. Huhtasaari olisi Halla-Ahoa parempi presidenttiehdokas. Uskon myös, että Halla-Aho osaa johtaa puoluetta joukkueena, jolloin paras ehdokas päätyy presidenttikisaan.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Tuure, minustakin tuntuu siltä, että "on pakko alkaa ehdokkaaksi".

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen

Presidentin vakanssi kyllä onkin helppo hoitaa Pyrsselistä, paljon helpompi kuin puoluejohtajan.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi
Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Saattaisi Halla-aho presidentiksi suostuakin. Siitä kun saa korvauksen verottomana. Ministerinhommia ei halunnut edes harkita, koska silloin muutenkin nihkeästä palkasta olisi kannettu normaali tulovero.

Petteri Hiienkoski

Luottamukseni Niinistöön murentunut, kun alkanut paljastua millaista peliä on hän pelunnut. Tarvitaan rohkea ja rehellinen, aidosti isänmaallinen haastaja.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset