Lapin kultaa ja itsenäisyyttä janoava lapinÄSSÄ POHJOISIA AJANKUVIA JA AATOKSIA VUODENAIKOJEN VIRRASSA

Laatumedia osana kybersotaa ja urkintaa !

Porissa MTV:n päällikkö Ylä-anttila yms. kertoivat, että meillä on laatumedia ja sitten joku muu, josta ei tietenkään kerrottu mikä se on? 

Vihjailu on osa laatua ?!

Laatumedian erottaa siitä, että se korjaa virheensä ja antaa oikaisuun mahdollisuuden ns. vastapuolelle -julisti Ylä-anttila.

On hyvin kyseen alaista alkaa kehumaan omaa työnantajaansa ja mediakenttää, jossa itse työskentelee. Samoin on kyseenalaista määritellä itsensä "laadun tuottajaksi", koska samalla syntyy mielikuva muiden levittävän "kuranttia tavaraa", josta nykyisin käytetään nmitystä valhemedia.

Presidenttin Niinistö kutsui jokin aika sitten koolle toimittajat eri laatu medioista ja kertoi kuinka meitä kaikkia uhkaa kybersota ja vihreät miehet.  

Laatumedia otti onkeensa presidentin huolen ja koulutti  200 urkkijaa paljastamaan ja estämään kybersotaa hautovat ja maahamme niitä levittävät yksilöt ja vieraan vallan akentit.

Jos joku ulkopuolelta mediatalojen määrittelisi jonkun tahon laatumediaksi niin uskoisin, mutta kun sellaista tahoa ei ole niin jätän Ylä-anttilan jutut omaan arvoonasa.

PS. Laatumedia on sitä, että kerää se uutisia sosiaalisesta mediasta ja muokkaa ne uskottavaan ns. kestävän kehityksen muotoon.

Laatumedia ei itse tuota/ luo sisältöä vaan varastaa sen muilta. 

Suomessa juuri nyt "laatumedia" luo mielikuvaa, jossa amerikkalainen ei saisi olla yhteistyössä venäläisen kanssa, koska sitä ei ole suomalainen "laatumedia" ja presidentti vahvistanut ja hyväksynyt.

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (18 kommenttia)

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Kohta loppuu suunsoitto laatu- ja valhemediasta. Putin on lähettänyt Suomelle nootin, joka on ensimmäinen varoitus, kohta tulee neuvottelukutsu, sitten YH ja Mainilan informaatioisku.

Ehdotan että kaiken varalta lappilaiset evakuoitaisiin Ruotsiin.

Käyttäjän TomiVaalisto kuva
Tomi Vaalisto

Putin ei ehdi eikä resurssit riitä - nythän venäläiset miehittävät Krimiä, Georgiaa, Tsetseniaa ja Moldovaa ja sotaa käydään Ukrainassa, Pohjois-Kaukasuksella ja Syyriassa. Uhkaa luodaan Itämerellä, Valko-Venäjällä ja Pohjois-Afrikan rannikolla.

Putinin Venäjällä keskipalkka on romahtanut alle kiinalaisten keskipalkan, mutta onneksi Putin taas on maailman rikkain ihminen - jollain sentään Venäjällä menee hyvin.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Suomen pitäisi solmia sotilasliitto välittömästi Ukrainan kanssa. Sitten voisimme vapauttaa laittomasti miehitetyt alueet kuten Krimin, Donbasin ja Karjalan!

Niin, ja Japanikin voisi ottaa omansa takaisin, Petseria kuuluu Eestille, onhan näitä Venäjän riistämiä naapureita.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi Vastaus kommenttiin #5

Leo, miksi ei Kreikan kanssa ?

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala Vastaus kommenttiin #6

Onko Venäjä valloittanut Kreikaltakin alueita?
Pitäisi perustaa Natoa vastaava liittouma - Venäjän naapurit.
Palautuksien jälkeen olisi ainakin Euroopassa rauhallista.

Käyttäjän TomiVaalisto kuva
Tomi Vaalisto Vastaus kommenttiin #6

Vanhana kulttuurikansana kreikkalaiset kusettavat meiltä rahat. Se on nähty moneen kertaan:

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen Vastaus kommenttiin #5

Kummallisia käsityksiä "oikeuden" rajojen muodostumisesta. Olisiko sekin osa kybersodan valeuutisrintamaa? Viro kuitenkin itsenäistyi 1991 Neuvostoliittoa hajotettaessa Viron SNT:n rajoilla. Ne ovat sen oikeat rajat. Vanhempia rajoja toki löytyy moniakin mutta ne kuuluvat historiaan.

Mirala tarkoittanee Petserialla Petserinmaata. Sen seuduilla rajat ovat liikkuneet kovinkin paljon mutta valtaosan ajastaan alue on kuulunut Venäjään. M.m. ennen I Maailmansotaa alue kuului pitkään venäläiseen Pihkovan kuvernementtiin. Ensin alueen valloitti venäläisiltä saksalaiset ja sodan lopussa Saksan hävittyä virolaiset. Valloitus vahvistettiin Tarton rauhassa 1920. Kun Viro oli osa NL:a kaikkine SNT:n oikeuksineen ja velvoituksineen vuonna 1945, alue liitettiin takaisin Venäjään, silloiseen VFSNT:an NL:n sisäisenä rajansiirtona.

Jos vuoden 1991 rajalinja ei kelpaa oikeaksi rajaksi niin historiasta löytyy ihan liian paljon aiempia, jo tavalla tai toisella hylättyjä rajalinjoja joista ei kannattaisi enää lähteä valitsemaan muka mieleisempää.

Sama koskee muitakin kuten Kuriileja jossa kyse on keisarillisen Japanin kukistamisen jälkeistä rajalinjaa, Krimillä krimiläisten oman tahdon mukaista liittymistä Venäjään. Karjalassa II Maailmansodan lopputulosta j.n.e. Revanssismilla lietsotaan vain uutta tulta jo toivottavasti muuten hiipuneisiin kiistoihin.

Käyttäjän Keijo Lindgren kuva
Keijo Lindgren

Etkö usko Suomen puolustusvoimiin joka on jo yli 70 vuotta pitänyt Suomen itsenäisenä vaikka mediassa uskotaan päivittäin "ryssät tulee".

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Mikko hyvä linkki ja kertoo siitä kuinka sanojen käytön vapautta rajoitetaan ja käytetään kiertoilmaisuja. Presidentti Niinistö on mestari tässä ilmaisumuodossa.

Käyttäjän mattiosaisa kuva
Matti Säisä

Mikä on laatumediaa kas siinääpä kysymys, uskoisin että se on paljon lukijan tai kuulijan silmässä ja korvassa. Kukin tulee luuloillaan ja uskomuksillaan siitä mikä on oikein onnelliseksi.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Matti tarkoititko Merja Ylä-anttilaa joka itse nostaa itsensä laatumedian tuottajaksi.

Käyttäjän JuhaniVehmaskangas kuva
Juhani Vehmaskangas

Kaipa laajamittaisesti voitaisiin ajatella, että laatumediaa edustavat juurikin ne mediat joiden toimittajia kutsutaan erilaisiin tiedotus- ja muihin tilaisuuksiin. Muita medioita ovat sitten taasen ne jotka jätetään kutsumatta, koska saattaisivat vaikkapa tilaisuudessa kerrotuista totuuksista sitten lukijoilleen ja kuulijoilleen kertoa väärällä tavalla. Mikä vielä pahempaa esittäisivät tilaisuudessa täysin vääriä kysymyksiä.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Juhani, tärkeä pointsi jonka kerroit ja yksi "laatumedian" ilmenemismuodoista. Peketoida poliittisen eliitin viesti totuudelliseen muotoon ja kertoa se "ymmärrettäväksi".

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Tottakai laatumedia on osa informaatiosotaa. Sen tehtävänä on tuoda esiin totuus ja valehtelijoiden kieroudet.

Käyttäjän raimoylinen kuva
Raimo Ylinen

Mistä tällaista laatumediaa löytyy? Jokainen media puhuu omistajien äänellä. Suomessa laatumedia taitaa olla savolaisten omistuksessa, koska vastuu ymmärtämisestä jää aina lukijoille ja kuulijoille!

Käyttäjän MarkkuTurpeinen kuva
Markku Turpeinen

SuomiAreenalla "laatumedian" päätoimittajat kokoontuivat yhteen taputtelemaan toisiaan olalle tyyliin ollaan me niin hyviä. Ainakin parempia kuin nuo valhemediat.
Tavallisen monokansan edustajana olen alkanut seuraamaan sekä "laatumediaa", jota aikaisemmin pelkästään seurailin sekä "valhemediaa, joka on ihan uusi tuttavuus.
Huomasin, että "laatumediaa" tulee seurata niin ettei lue/ kuuntele vain sitä mitä sanotaan vaan myös miten sanotaan.

Esimerkiksi kun Perä-Hikiällä mies on hyökännyt naisen kimppuun, yrittänyt tehdä väkinäisiä ja lopuksi ryöstänyt, "laatumedia" kertoo hyökkääjän olevan "kantasuomalainen", mikäli uhri tunnistaa hyökkääjän naapuripitäjän Pekaksi. Jos hyökkääjä on naapuripitäjän Abdullah, laatumedia kuvaa hyökkääjän olevan "Suomen kansalainen" tai "paikkakuntalainen mies".
Kun hyökkääjä on pitäjän vastaanottokeskuksen värillinen vieras, jonka tuntomerkit uhri poliisille kertoo, laatumedia kertoo: "Hyökkääjä oli keskimittainen nuorehko mieshenkilö, jolla oli mustat housut ja valkoinen takki".
Valhemedia puolestaan kertoo, että turvapaikanhakija yritti tehdä väkinäiset ja ryösti naisen Perä-Hikiällä.

Sitä minä ihmettelen, että ns. valhemedia, kun se uutisoi tapahtumia laatumediaa ronskimmin, sen uutisia ei ole kuitenkaan kyetty osoittamaan valheiksi. Kun laatumedia kiertelee ja kaartelee Perä-Hikiän rikokesen tekijän taustoja ja valhemedia sen heti paljastaa, usein viimeistään oikeuden pöytäkirjoista selviää, että valhemedia on ollut oikeassa.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Olen luullut että on sivistystä ja kohteliaisuutta ettei kutsu lajitovereitaan oikeilla nimillä ryssäksi tai mutakuonoksi tai neekeriksi julkisesti. Kiitos Markku Turpeinen opastuksesta! Nyt tiedän että sellainen on valehtelua, kunnon suomalainen sanoo per**leen ryssä, saa**nan neekeri jne.
Pitääpä harjottella tässä: "Hemmo perhana kerran esitti yhtä lappilaista Suomi-Venäjä seuran puheejohtajaa ministeriksi. Akka asuu Moskovassa ja on naimisissa ihka oikean ryssän kanssa ja on kansanedustaja Suomessa."

Miltäs vaikuttaa? Kaikki on totta, eli siltä osin kirjoitukseni on mielestäni valhemedian totuudellista tyyliä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset