Lapin tähdet sen kertovat ! Mitä pahaa me suomalaiset olemme ihmiskunnalle tehneet ?

Laatumedia osana kybersotaa ja urkintaa !

Porissa MTV:n päällikkö Ylä-anttila yms. kertoivat, että meillä on laatumedia ja sitten joku muu, josta ei tietenkään kerrottu mikä se on? 

Vihjailu on osa laatua ?!

Laatumedian erottaa siitä, että se korjaa virheensä ja antaa oikaisuun mahdollisuuden ns. vastapuolelle -julisti Ylä-anttila.

On hyvin kyseen alaista alkaa kehumaan omaa työnantajaansa ja mediakenttää, jossa itse työskentelee. Samoin on kyseenalaista määritellä itsensä "laadun tuottajaksi", koska samalla syntyy mielikuva muiden levittävän "kuranttia tavaraa", josta nykyisin käytetään nmitystä valhemedia.

Presidenttin Niinistö kutsui jokin aika sitten koolle toimittajat eri laatu medioista ja kertoi kuinka meitä kaikkia uhkaa kybersota ja vihreät miehet.  

Laatumedia otti onkeensa presidentin huolen ja koulutti  200 urkkijaa paljastamaan ja estämään kybersotaa hautovat ja maahamme niitä levittävät yksilöt ja vieraan vallan akentit.

Jos joku ulkopuolelta mediatalojen määrittelisi jonkun tahon laatumediaksi niin uskoisin, mutta kun sellaista tahoa ei ole niin jätän Ylä-anttilan jutut omaan arvoonasa.

PS. Laatumedia on sitä, että kerää se uutisia sosiaalisesta mediasta ja muokkaa ne uskottavaan ns. kestävän kehityksen muotoon.

Laatumedia ei itse tuota/ luo sisältöä vaan varastaa sen muilta. 

Suomessa juuri nyt "laatumedia" luo mielikuvaa, jossa amerikkalainen ei saisi olla yhteistyössä venäläisen kanssa, koska sitä ei ole suomalainen "laatumedia" ja presidentti vahvistanut ja hyväksynyt.

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (12 kommenttia)

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Kohta loppuu suunsoitto laatu- ja valhemediasta. Putin on lähettänyt Suomelle nootin, joka on ensimmäinen varoitus, kohta tulee neuvottelukutsu, sitten YH ja Mainilan informaatioisku.

Ehdotan että kaiken varalta lappilaiset evakuoitaisiin Ruotsiin.

Käyttäjän Keijo Lindgren kuva
Keijo Lindgren

Etkö usko Suomen puolustusvoimiin joka on jo yli 70 vuotta pitänyt Suomen itsenäisenä vaikka mediassa uskotaan päivittäin "ryssät tulee".

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Mikko hyvä linkki ja kertoo siitä kuinka sanojen käytön vapautta rajoitetaan ja käytetään kiertoilmaisuja. Presidentti Niinistö on mestari tässä ilmaisumuodossa.

Käyttäjän mattiosaisa kuva
Matti Säisä

Mikä on laatumediaa kas siinääpä kysymys, uskoisin että se on paljon lukijan tai kuulijan silmässä ja korvassa. Kukin tulee luuloillaan ja uskomuksillaan siitä mikä on oikein onnelliseksi.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Matti tarkoititko Merja Ylä-anttilaa joka itse nostaa itsensä laatumedian tuottajaksi.

Juhani Vehmaskangas

Kaipa laajamittaisesti voitaisiin ajatella, että laatumediaa edustavat juurikin ne mediat joiden toimittajia kutsutaan erilaisiin tiedotus- ja muihin tilaisuuksiin. Muita medioita ovat sitten taasen ne jotka jätetään kutsumatta, koska saattaisivat vaikkapa tilaisuudessa kerrotuista totuuksista sitten lukijoilleen ja kuulijoilleen kertoa väärällä tavalla. Mikä vielä pahempaa esittäisivät tilaisuudessa täysin vääriä kysymyksiä.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Juhani, tärkeä pointsi jonka kerroit ja yksi "laatumedian" ilmenemismuodoista. Peketoida poliittisen eliitin viesti totuudelliseen muotoon ja kertoa se "ymmärrettäväksi".

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Tottakai laatumedia on osa informaatiosotaa. Sen tehtävänä on tuoda esiin totuus ja valehtelijoiden kieroudet.

Käyttäjän raimoylinen kuva
Raimo Ylinen

Mistä tällaista laatumediaa löytyy? Jokainen media puhuu omistajien äänellä. Suomessa laatumedia taitaa olla savolaisten omistuksessa, koska vastuu ymmärtämisestä jää aina lukijoille ja kuulijoille!

Käyttäjän MarkkuTurpeinen kuva
Markku Turpeinen

SuomiAreenalla "laatumedian" päätoimittajat kokoontuivat yhteen taputtelemaan toisiaan olalle tyyliin ollaan me niin hyviä. Ainakin parempia kuin nuo valhemediat.
Tavallisen monokansan edustajana olen alkanut seuraamaan sekä "laatumediaa", jota aikaisemmin pelkästään seurailin sekä "valhemediaa, joka on ihan uusi tuttavuus.
Huomasin, että "laatumediaa" tulee seurata niin ettei lue/ kuuntele vain sitä mitä sanotaan vaan myös miten sanotaan.

Esimerkiksi kun Perä-Hikiällä mies on hyökännyt naisen kimppuun, yrittänyt tehdä väkinäisiä ja lopuksi ryöstänyt, "laatumedia" kertoo hyökkääjän olevan "kantasuomalainen", mikäli uhri tunnistaa hyökkääjän naapuripitäjän Pekaksi. Jos hyökkääjä on naapuripitäjän Abdullah, laatumedia kuvaa hyökkääjän olevan "Suomen kansalainen" tai "paikkakuntalainen mies".
Kun hyökkääjä on pitäjän vastaanottokeskuksen värillinen vieras, jonka tuntomerkit uhri poliisille kertoo, laatumedia kertoo: "Hyökkääjä oli keskimittainen nuorehko mieshenkilö, jolla oli mustat housut ja valkoinen takki".
Valhemedia puolestaan kertoo, että turvapaikanhakija yritti tehdä väkinäiset ja ryösti naisen Perä-Hikiällä.

Sitä minä ihmettelen, että ns. valhemedia, kun se uutisoi tapahtumia laatumediaa ronskimmin, sen uutisia ei ole kuitenkaan kyetty osoittamaan valheiksi. Kun laatumedia kiertelee ja kaartelee Perä-Hikiän rikokesen tekijän taustoja ja valhemedia sen heti paljastaa, usein viimeistään oikeuden pöytäkirjoista selviää, että valhemedia on ollut oikeassa.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Olen luullut että on sivistystä ja kohteliaisuutta ettei kutsu lajitovereitaan oikeilla nimillä ryssäksi tai mutakuonoksi tai neekeriksi julkisesti. Kiitos Markku Turpeinen opastuksesta! Nyt tiedän että sellainen on valehtelua, kunnon suomalainen sanoo per**leen ryssä, saa**nan neekeri jne.
Pitääpä harjottella tässä: "Hemmo perhana kerran esitti yhtä lappilaista Suomi-Venäjä seuran puheejohtajaa ministeriksi. Akka asuu Moskovassa ja on naimisissa ihka oikean ryssän kanssa ja on kansanedustaja Suomessa."

Miltäs vaikuttaa? Kaikki on totta, eli siltä osin kirjoitukseni on mielestäni valhemedian totuudellista tyyliä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset