Lapin kultaa ja itsenäisyyttä janoava lapinÄSSÄ POHJOISIA AJANKUVIA JA AATOKSIA VUODENAIKOJEN VIRRASSA

Hilla-terrorismia ! Talven varalta !

Lappilainen kävellessään tutun hillasuon laitaan huomaa pian, että koko aapasuo on täynnä kommando-pipopäisiä marjanpomijoita.

Hetken suonreunalla seisoskellessaan tulee mieleen ajatus lähteä mukaan tähän "kansainväliseen kilpailuun".

Kuinka yksilönä voin voittaa kokonaista joukkuetta -edes marjastuksessa? 

Olisivat voineet säästää nämä aapasuot -viimeiset paikallisille, ilman kilpailua, ilman raakaa kapitalismia -tuumii paikallinen. 

Mielessä käy ajatus hilla-terrorimista tai soluttautumisesta marja-armeijaan. Kommandopipo päähän ja joukkoon tai sitten paluumatkalla marjamafian auton renkaista ilman pihalle ?

Kuten Thaimaan aurinkorannoilla on sovittu Suomen pääministeri Sipilän vuokraamassa kodissa juhlitaan hyviä satotuloksia.

Marjaterrorismille on oikeutus, koska suomen oikeusvaltio ei kunnioita kansalaisiaan ja heidän keräilykulttuuriaan. Talven yli pitäs varautua.

Fiktiivinen tarina ;)

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän OSAKARIK kuva
Olli Kankaanpää

Eihän tuossa ollut mitään fiktiivistä. Totuus ei pala tulessakaan tai Sipilän takassa. Sipilä tuli niin helvetin kalliiksi Suomelle lupaamalla kotitalonsa pakolaisille, se oli Irakissa ja Syyriassa luetuin juttu. Mies ei ymmärrä tittelinsä tuomaa vastuuta. Voisi sanoa, että miljoonan dollarin mies.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Olli varmasti Sipilän piikkiin voi 34 000 siirtolaisesta pistää 15 000 -20 000. Paljonkohan maksaa vuodessa yksi ns. turvpaikanhakija?

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Hemmo, kun jokamiehen marjanpoiminnasta päätettiin, niin se ei koskenut varsien ja lehtijen repimistä.
Kyllä ulko-ja sisäministeriön yhteistyö pelaa loistavasti poimijoilta ei vaadita kutsuviisumia eikä rajavartiolaitos tarkasta onko näillä "turisteilla" mukanaan vähintään 1800 euroa vaidettavaa valuuttaa maksaakseen kustannutksen maassaoloajaltaan,onko ministereillä virkavastuuta enään ?

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Onko ministereillä enään virkavastuuta ?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset