Lapin tähdet sen kertovat ! Mitä pahaa me suomalaiset olemme ihmiskunnalle tehneet ?

Poliittisen eliitin 100-vuotislahja suomalaisille -terrorismi!

  • Leshnikovon kylä lähellä Turkin rajaa, Bulgarian rakensi vuorille aidan puolustaakseen kansalaisiaan.
    Leshnikovon kylä lähellä Turkin rajaa, Bulgarian rakensi vuorille aidan puolustaakseen kansalaisiaan.
  • Värriön tutkimusasemalta on matkaa 3km Venäjän rajavyöhykkeelle. Hiljaista oli eikä raja-aitoja tarvita.
    Värriön tutkimusasemalta on matkaa 3km Venäjän rajavyöhykkeelle. Hiljaista oli eikä raja-aitoja tarvita.

Olen yrittänyt talvallisena kansalaisena tarkkaila mediaa ja poliittisia päättäjiä poliittisen vastuun näkökulmasta Turun tapahtumia.

Presidentti Niinistö on huolissaan enemmänkin suomalaisten asenteista ulkomaalaisia kohtaan ja vierittää lausunnoillaan osittain syyn terrori-iskuilla suomalaisten niskoille. Presidenttimme korostaa enemmänkin EU- kansalaisena olemista, kuin suomalaisuutta.

Niinistö kirjoittaa:

"– Suomi ja me suomalaiset olemme tänään uuden tilanteen edessä. Eilistä silmitöntä väkivallantekoa tutkitaan terroritekona. Turku on nyt osa pitkää ketjua, joka on kulkenut meille monen maan ja kaupungin kautta. Olemme hyvässä ja pahassa osa muuta maailmaa".

Mitään kohtalonomaista ketjua ei ole vaan on poliittisia päätöksiä, jotka ovat johtaneet tähän kaikkeen.

Pääministeri Sipilä ei myöskään tunnu ymmärtävän tekojensa ja sanojensa merkitystä maahanmuuton vyöryessä 2015 Suomeen. Eilen pääuutisissa Sipilä kertoi, että "EU on tehty paljon terrorismin torjumisessa ja EHKÄ MYÖSKIN SUOMESSA."

Puolustusministeri Niinistö ja ulkoministeri Soini ovat hiljaa, koska heillä ei ole enään muuta roolia Sipilän hallituksessa, kuin istua 0-miehenä ja naisena. Puolustusministeri Niinistöllä ei ole mitään kerrottavana vaikka Suomi on sodassa terrorismia vastaan.

Puolustusministeri näki vielä puolitoista vuotta sitten varsinaisen terrori- ja maahanmuuttouhan tulevan Venäjältä ja eteenkin Pietarista.

Suomen poliittinen eliitti ei ota poliittista vastuuta terrori-iskuista vaikka sen viimevuosien ratkaisut toivat terrorismin Suomeen. Eliitti enemmänkin kritisoi ja hillitsee median avulla omia kansalaisiaan ja kokee, että uhka tulee suomalaisista.

Suomesta on tullut yksi hallinnollinen osa EU:n byrokraattista koneistoa ja itsenäinen päätöksenteko on hävitetty. Poliittinen eliittimme korostaa enemmän EU-kansalaisuutta kuin suomalaisuutta.

Asuin keväällä kuukauden Bulgariassa Turkin rajamailla. EU:n holtiton maahanmuuttopolitiikka oli saada koko maan sekasortoon. Ainut keino tällä Euroopan köyhimmällä maalla oli puolustaa maatansa Turkista/EU:sta tulevaa kansannousua vastaan oli rakentaa aita rajoille ja lisää oli rakenteilla.

Tämänkin bulgarialaisten toimenpiteen Suomi Saksan vanavedessä tuomitsi.

Suomen polittisen eliitin lahja 100-vuotiaalle kansallemme on sota terrorismia vastaan.

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän salvator kuva
Elo Kemppainen

Olen aika uusi turkulainen, pian kuusi vuotta olen asunut Turussa ja tyytyväisenä olenkin hykerrellyt kaupungin miellyttävyytä asumiseen ja olemiseen.

Tänäkin lyhyenä aikana Turku on muuttunut, turkulaiset ovat muuttuneet ja minäkin olen muuttunut - hyvään suuntaanko.?. ei vaan huonoon suuntaan omasta mielestäni.

Liikun paljon TurkuBussilla ja bussissa huomaa ilmapiirin ja sen suunnan muuttuneen huonompaan ellei peräti huonoon.

On lähes mahdoton aloittaa keskustelu ventovieraan kanssa, vielä parisen vuotta sitten se kontakti oli mahdollista ja mukavan virkistävää.

Vuoden pari taakse päin katsellessa olen huomannut muuttuneeni varovaiseksi ja varuillaan olevaksi, väistelen mieluummin kuin kohtaan toisen kaduntallaajan niin olen huomannut monen muunkin tekevän.

Onko joku tekijä, jokin näkymätön tai koettu asia mikä on johtanut tähän varuillaan oloon, onko ihmisten vakavuus, hymyilemättömyys se varuillaan olon vaikutin - tiedä häntä - surullista, koenko vain minä tämän nykytilan näin, sitä minun täytynee yrittää kysyä kanssamatkustajilta kun seuraavan kerran bussiin hyppään.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Elo, hienokuvaus ilmapiirin muutoksesta. KOhta kysytään miten pitää kansalaisen varustautua pitääkseen puoliaan, jos jotain yllättävää sattuu.

Olemme huolestuttavassa kehityssuunnassa eikä mitään hyvää ole tässä suhteessa näköpiirissä. Terrorismi on tullut suomeen koska olemme ilmoittautuneet olevamme sodassa Euroopalaisten arvojen puolesta eri maailman kolkilla.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset