Lapin tähdet sen kertovat ! Mitä pahaa me suomalaiset olemme ihmiskunnalle tehneet ?

Sipilä-keskuksille budjetista määrärahat ?

Sipilän hallitus istuu ainakin vielä tämänpäin ja miettii kuinka monta sataa miljoonaa euroa lisätään budjettiin maahanmuutosta aiheutuviin kustannuksiin lisää rahaa ja mistä ne otetaan pois. Yksi kohde joka on esillä lienee palautuskeskusten perustamiset ja niiden vaatimat euromäärät.

Kansankielellä näistä keskuksista voisi käyttää nimitystä perustellusti; SIpilä-keskukset.

Pääminsiteri Sipilä lupasi kotinsa maahanmuuttajien käyttöön ja samalla sai aikaan huomion kiinnittymisen Afkanistanissa, Irakissa, Syyriassa ja muissa sotaa kyvissä maissa Suomeen. Arabilehdistö levitti huhua Suomesta pohjoismaisesta hyvinvointivaltiosta, sen päämisteristä ja Ruotsin valtio edesauttoi "pakolaisia" pääsemään Suomeen.

Tornio - Haaparannan rajalle ilmestyi päivittäin tuhansia ihmisiä ja lopulta kymmeniätuhansia 34 000 ylitti rajan, jotka olivat ottaneet Sipilän "kutsun" vastaan.

Joidenkin arvioiden mukaan päämisteri Sipilän "koti pakolaisille" kampanjan osuus maahanmuuttaneista on vähintäänkin puolet, joidenkin arvionmukaan yli 20 000.  Tutkimuksilla voisi selvittää mikä tämänkin asian todellisen laidan.

Sipilä ei "turvallisuus syistä" luovuttanutkaan Kempeleen kotiaan, vaan yhtiöitti. sen  Kenen turvallisuudesta oli kysymys sitä ei kansalle kerrottu.  Voisko yksi palautuskeskuksista oli Sipilän koti, koska "suomalainen mies pitää lupauksensa"?

Suomen lakien ja kalliiden selvitysten mukaan on käynyt ilmi, että suurin osa ns. pakolaisista joudutaan palauttamaan. Tarvitaan palautuskekuksia koska ihmiset eivät noudata palautuspäätöstä ja jäävät maahan paperittomana. Kirkko käy omaa "sielujen sotaa" ja suojelee laittomasti maahan jääviä sekä tietenkin tuhansien joukko jo pakolaistatuksen lunastaneista.

Suomen oikeus on ruuhkaantunut ja vie vuosia ennenkuin asiat on korkeinta oikeutta myöten selvitetty ja rahaa palaa sekä ns. hyvinvointivaltio rapautuu.

Jäämme seuraamaan millaisen laskun Sipilän hallitus veronmaksajille palautuskeskuksista ja palauttamisesta meille lähettää !

Suomessa on käytäntö, että kutsuja maksaa ulkomailta tulevien kulut. Näin ainakin täällä ruohonjuuressa.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

11Suosittele

11 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (14 kommenttia)

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

'Liikemies' Sipilä siis loi maahan joillekin kannattavan busineksen. Vahingossako ?

Hyötyjiä ovat mm: ssa Lakiasiaintoimistot, vastaanottokeskukset, kannattamattomat hotellit, tyhjäkäynnillä olleet ylimääräiset virkamiehet ja puuhastelevat poliitikot. Lisäksi tietenkin ne kunnat, jotka ovat saaneet hetkellistä apua kulkijoiden majoittamisesta. Eli miljardiluokan busines luotiin tyhjästä, nk. maakunnan rahoituksella. Haittatekijöistä viis, ne uppoavat helposti suureen tilastolliseen massaan. Ei siis ihme, että länsirajan valvontaa ei saada millään aikaiseksi. Vieläkään. Ei toki hyvin lypsävää lehmää pidä tappaa.

Onko muuten yksikään toimen kepuli pystynyt samaan ? Ihan yksilöitynä en heti muista, mutta Pekkarisen nepotismi tuulivoimatukineen on kyllä lähes yhtä hyvä puhallus.

Käyttäjän erkkilaitinen kuva
Erkki Laitinen

Sipilällä ja Bernerillä on poikkeuksellinen kyky nähdä pisnesmahdollisuuksia asioissa, joissa yhteiskunta on maksajana. Ne ei varsinaisesti tuota mitään lisäarvoa, mutta pisneksen tekijöille ovat erinomaisia tulolähteitä.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Erkki osuit naulankantaan ja jos vielä lisätään Kepu-yhteisönä ja vallankäyttäjänä valtion ja kuntien rahoja jakamassa, niin toimintatapa on aukoton ja "yrittäjä" turvassa.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

JOuko, Miljardeista puhutaan molempien herrojen osalta.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Voi Hemmo rakas, älä enää puukkoa käännä haavassa. On tämä Sipilän touhu niin järetöntä, ettei mitään rajaa.

Sipilä on aiheuttanut veronmaksajille niin mittaamattomia vahinkoja tällä Merkelin nuolemisella, ettei tätä touhua tavallinen kansalainen voi mitenkään ymmärtää.

Ensin kutsuu ihmiset kotiinsa, sitten ei annakaan kotiaan ja koko ajan maahanmuuton kustannuksia lisätään. Jos näitä palautuskeskuksia perustetaan, nimiehdotukseni on perustellusti: Pipilä-keskukset.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Ritva, kyllä kansalaisella on oikeus huutaa poliittisen vastuun perään, vaikka sitä ei olisi olemassakaan.

Voi olla, että Sipilä-keskus on liian humaani ilmaisu ja sinulla parempi Pipilä-keskus.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Kyllä vaan ja pitääkin. Osui vaan niin naulankantaan tämä kirjoituksesi.

Kuinka väärässä minäkin olin, kun luulin, että Sipilä uskovaisena miehenä laittaisi maamme asiat kuntoon ja toinen hyväkäs Soini. Ei ollut miehiin luottamista, ei.

Marko Parkkola

Looginen ratkaisu palautuskeskuksille olisi kirkot. Kalteria ikkunoihin ja oviin. Pois voi lähteä toki kotimaahan, joten kyse ei ole mistään vankilasta.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Marko näin ilmeisesti monissa maissa tehdäänkin. Vieraan uskonnon pakkosyöttämisellä on kyllä myöskin varjopuolensa.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Ministereillä ei ole päätöstensä taloudellisista seurauksista minkäänlaista vastuuta. Muutaman vuoden jälkeen ei kukaan edes muista, kenen vastuulla mikäkin asia oli.

Moni härski kusetus jäisi tekemättä, jos vastuuvapautta ei olisi. Nyt pulaaminen ja kepulointi onnistuu aivan liian helposti ja täysin ilman seurauksia. Vaalitappio on laiha lohtu.

Käyttäjän ArtoNakkila kuva
Arto Nakkila

http://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000002902218.html

Luona Oy on yksi suurimpia yksityisiä yrityksiä jotka tätä "pakolaisbisnestä" Suomessa pyörittää.
Samaten he ovat mukana tuottamassa sosiaali ja terveyspalveluja valtiolle, kunnille sekä yksityisille tahoille, erittäin suurella osuudella Suomessa.

"Luonan hallitukseen on haalittu politiikkaan kytköksissä olevia henkilöitä. Puheenjohtaja on Helsingin entinen sosiaalijohtaja Paavo Voutilainen (sit), jäseniä kansanedustaja Sanna Lauslahti (kok), viestintäkonsultti Ulpu Iivari (sd) ja konsultti Pasi Natri (kok), joka on euroedustaja Miapetra Kumpula-Natrin (sd) mies."

Miapetra Kumpula-Natri, kävi keväällä ennen kuntavaaleja kiertämässä kotikaupunkinsa, Vaasan lukioissa.

Hän järjesti tiedotustilaisuuksia, joissa hän esitelmöi maahan muuton eduista, hädässä olevien ihmisten auttamisesta, sekä kuinka tärkeää on äänestää maahanmyönteisiä ehdokkaita.

Kaiken tämän hän teki ilmeisesti vain ja ainoastaan humanitäärisistä syistä.
Se että hän, miehensä kanssa saavat suuria taloudellisia hyötyjä, on sivuseikka.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Petteri Orpon vaimo antaa oikeusapua pakolaisille ja saa rahat valtiolta.

Timo Ala-Harja

Hyvä että nuo poliitikkojen kytkökset pakolaisbisnekseen tuodaan julki.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Ehdottomasti, koska tämä on juuri sitä rakenteellista korruptiota, mitä Suomessa harjoitetaan hyväveli-järjestelmän avulla. Toki siinä sisariakin on mukana omaa etuaan ajamassa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset