Lapin kultaa ja itsenäisyyttä janoava lapinÄSSÄ POHJOISIA AJANKUVIA JA AATOKSIA VUODENAIKOJEN VIRRASSA

Darvinistikin voi äänestää Laura Huhtasaarta

  • Darvinistikin voi äänestää Laura Huhtasaarta

Darvinistina ja tieteellisen maailmankatsomukseen omaavana olen alkanut miettimään, että voisinko tulevissa Suomen presidentin vaaleissa äänestää Laura Huhtasaarta. 

Totta kai voisin!

Miksi?

Siksi, että ihmiskunnan kehitys ja sopeutuminen maapallolle on lopulta perustunut luonnon ehtojen mukaisiin olosuhteisiin ja lopulta kansallivaltioiden syntyyn. Eurooppa loistavana esimerkkinä kansallisvaltion ekologisista lokeroista ja kansanatalouksista.

Ajatellaampa vaikka bulgarialaista mummoa tai pappaa joka elää 30 euron eläkkeellä ja saman aikaisesti pääministeri Sipilää, joka vaatii Bulgariaan lisää maahanmuuttajia ja syyttää suomalaisia rasismista.

Maailman rauhallisin ja rauhanomaisin kansa -sanoo jopa meitä vastaan aikanaan sotineet !

On siinä härski Sipilällä juttunsa, joka harrastaa talousrasimia.

Maapallon ja ihmiskunnan hienoin saavutus on kansallisvaltio, koska se pitää ihmiskuntaa koossa ja on kehittynyt yhdessä luonnon olosuhteiden muokkaamana. Afrikkalainen ei sovi Arktikseen ja päinvastoin.

Laura Huhtasaaren kansallisvaltion puolestapuhujana edustaa juuri ihmiskunnan koossa pitävää voimaa.

Suomi on osa tätä ihmiskunnan koolle kutsumaa voimaa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (31 kommenttia)

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Mulle on ihan sama mihin uskoo, mutta jos kapasiteetti niihin asioihin, joita presidentti hoitaa on noin alhaisella tasolla kuin Huhtasaarella, niin ei häntä voi äänestää.

Hän puhuu kaikesta muusta, mutta ei niistä asioista, joista presidentti hoitaa. Tietysti puhe maahanmuutosta ja yleinen rasistinen puhe vetoaa tiettyyn kansanryhmään.

Onneksi kansa on Suomessa viisasta, eikä tuollaiseen sorru.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Petteri, rasismin leiman lyöminen on yhtä kuin kansallisvaltion hajoittaminen suurvallan tieltä.

Käyttäjän mukitalo kuva
Veikko Mäkitalo

Jos vaikka Haatainenkin puhuisi vain S-marketin kassan toimivuudesta nuoruusaikoinaan eikä Suomen globaalista vastuusta maailmasta.oltalsiin samalla tasolla. MV:a näm 3 SDP:n presindenttidenttiehdokasta mussuttivat aamuteeveessä taannoin ehdokasasettelun alussa? Diiba-daaba on sallittua vasemmistolta. toimittajat nukkuvat auvoisesti onnensa ohi, scooppi olisi, muttei ei viitsi.
ps Eikös tämä sosdem lahjakkuus ollut joku sosiaalipuolen pääjohtaja taannoin, ei riittänyt ilmeisesti pätevyys ja piti taas pyrkiä Vanity Fair- maisemiin.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Petterin kapasiteetti riittää just ja just yrittää pysäyttää tuuli huitomalla. Kaivas välillä Lauran puheesta jotain rasismia vaikka tähän jatkoksi. En sitäkään odota kieli pitkänä.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Jos ei hyväksy puolueiden julkilausuman rasismia, mitähän se silloin tarkoittaa?

Jos puhuu yhden uskonnon harjoittajista vaarallisina ja yleistää asioita, niin mitähän se tarkoittaa?

Elämä on

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen Vastaus kommenttiin #13
Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi Vastaus kommenttiin #13

petteri, se tarkoittaa länsimaisen Satren yms. voimaa ja elämäntapaa. Sipilä on uno siis 1.

Käyttäjän joukomarkula1 kuva
Jouko Markula

Paremmin Huhtasaari tekisi, kuin Niinistö. Perustelusi ei riitä estämään presidentin valintaa, eikä "rasistisuuteen" vetoaminen auta sekään, Olet auttamattomasti valtamedian pintatiedon varassa. Niinistö voittaa vain, koska on ollut jo yhden kauden, ja hänen tekemisistään ei medioissa ole numeroa tehty, lieneekö syypää median asenne istuvaa presidenttiä kohtaan.
Tähän mennessä Huhtasaari ei ole tehnyt mitään presidentille kuuluvaa, koska hän ei sitä ole (vielä?), miksi odotat hänen tekevän sitä jo nyt?

Käyttäjän mattiosaisa kuva
Matti Säisä

Meneekö tämä nyt asiasta sivuun mutta kun luin "Ajatellaampa vaikka bulgarialaista mummoa tai pappaa joka elää 30 euron eläkkeellä" niin mieleeni kangasteli muistumia miten meillä syrjäkylillä muutama kymmenen vuotta sitten mökin mummat ja paapat elelivä ilman edes 30 markan eläkettä, monet jopa ymmärtämättä moittia aikansa pääministeriä. Maat ja kansat kehittyvät omaan tahtiinsa.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Matti se oiikin tarkoituksellisesti heitetty fakta eri lähtökohdista ja Euroopan sisäisestä tilanteesta. Suomen hallituksen linja painostaa Bulgariaa maahanmuuttoasioissa on rasismia tai ainakin ymmärtämättömyymmättä eudustamansa maanosan asioista.

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Kansallisvaltiot ovat melko nuori ilmiö ihmiskunnan historiassa. Toki jos hyväksyy, että ihmiskunnan historia on n. 6000v vanha, niin kansallisvaltioiden suhteellinen ikä kasvaa. On kuitenkin sanottava, että Laura Huhtasaaren satuilu kansanedustajana on aika säälittävää ja vaivaannuttavaa seurattavaa. Mutta onhan sekin aika merkillistä huomata, että entisaikojen kommunistit hurraavat Jeesuksen morsiamelle?

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Eero olisko syytä palata sosialidemokratian juurille niin selkenisi tämäkin asia.

Käyttäjän JukkaLaulajainen kuva
Jukka Laulajainen

Ei valtioita mutta valtakuntia, kaupunkivaltioita, kaupunkeja, kyliä, heimoja. Ja aina näissä on ollut kyse jollain tapaa yhteenliittymästä oman porukan kesken tai olemisesta yhden vallan alla.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Jukka, totta siitä on kysymys siis selveytymisestä kuumuuden, kylmän, aavikon, lumimyrskyn....

Käyttäjän JukkaLaulajainen kuva
Jukka Laulajainen Vastaus kommenttiin #23

Saalistajia ja muita heimoja vastaan. yksin olet heikko, joukossa on voimaa.

Käyttäjän keijosaaresto kuva
Keijo Saaresto

En ole ihan samaa mieltä.

Laura Huhtasaaren mielipiteet päivän politiikkaan ja maahanmuuttoon hyväksyn täysin. On upeaa, että Laura uskaltaa esittää rohkeita mielipiteitä mielipidepoliiseja pelkäämättä.

Laura on kuitenkin kreationisti ja elää omassa uskontokuplassaan. Kuplassa, jossa ei ole sijaa elämän faktoille.

Suomessa kuitenkin presidentti on ennen kaikkea arvojohtaja. Mielestäni arvojohtaja ei voi elää missään kuplassa vaan arvojohtajan on oltava avoin kaikelle uudelle tiedolla ilman oman uskon sensuuria.

Käyttäjän jperttula kuva
Juhani Perttu

Emme äänestä evoluutioteoriasta, eli kannattaa keskittyä niihin presidentin tehtäviin.

Käyttäjän toimikankaanniemi kuva
Toimi Kankaanniemi

Keskustelin keskiviikkona Lauran kanssa tasavallan presidentin valtaoikeuksista ja tehtävistä. Kävimme ne läpi.

On täysin selvää, että Laura tarkoin tietää, mitkä presidentin oikeudet, velvollisuudet ja tehtävät ovat.

Nyt hän on kansanedustaja ja puolueen varapuheenjohtaja eli maajohtaja. Siinä ominaisuudessa hän puhuu eduskunnassa kuten me muutkin kansanedustajat.

Kansanedustajan puheoikeus on rajoittamaton perustuslain (29-31 pykälien) perusteella.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Tahaton komiikka on hauskaa. Maajohtaja hoitaa asioita paikallisesti, kun pääjohtajan aika kuluu enimmäkseen pääkonttorilla.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Toimi, juuri näin Laura herättää positiivisen ilmapiirin koko yhteiskuntaan. Met suomalaiset emme ole mitään typeryksiä tai jonkun vallan vieviä tai viisauden sanelemia.

Käyttäjän mukitalo kuva
Veikko Mäkitalo

Hemmo on oikeassa analyysissään, minäkin tulen äänestämään Lauraa vaikka olen Hemmoo verrattuna vastarannankiiski noin niinkuin aatteellisesti. Evoluutioteoria on perseestä ,mitätön kuriositeetti sinällään. Sen voi aina antaa anteeksi. Salea ei tarvitse äänestää. Haluan Lauran toiselle kierrokselle, tai jos Salelle yli 50 niin sitten toiseksi paras prosentti. Siinä tollo Vanhanen haukkaisi heinää ja ihan ansiosta, uskomattoman typerä mies.
Laura voisi vielä mainostoimiston avulla muuttaa sukunimeään muotoon NT, siis Laura NT? Älykäs jippo, NT tarkoitta Bridge-korttipelissä tarjouksissa no-trump eli ei valttia. maitten arvojärjestys: risti, ruutu, hertta pata ja NT????, tulee mieleen Tapio Rautavaara.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Veikko totta kai Euroopan mailla on maailmalla rasistinen maine; Britit, Ranska, Hollanti, Espanja alusmaat ympäri maapalloa jne. mutta miksi meidän suomalaisten pitää kantaa tätä "mainetta". Emmehän me ole kuinka pyrkineet valtaamaan osan Venäjää ;) Hah.

Käyttäjän VilleHeiskanen kuva
Ville Heiskanen

On aika tarkoitusperäistä ja typerää luoda kuva, jossa henkilön väärä näkemys A asiassa tarkoittaa, että hän absoluuttisesti väärässä asiassa B. Eteenkin, kun A asia ei liity mitenkään henkilön havittelemaan virkaan. Vai, tarviiko Suomen presidentti evoluutioon liittyvää osaamista viran hoitamiseen?

Tässä yhteiskunnallisessa tilanteessa minusta on tärkeämpää tajuta niiden yhteiskunnallisten muutosten negatiivinen kierre, jotka Euroopassa ovat vaikuttaneet. Tuntuu peräti typerältä olla käsittelemättä muutosta, jonka vaikutus voi pahimmmillaan olla täyteen katastrofiin johtava.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Ville, presidentin vaaleissa fogus on juuri meissä sinussa ja minussa, kielessä ja mielessä sanois isompi kansanmies.En kai minä äänestä Suomen presidentiksi jonkun muun vallan esim. EU:n puolesta puhujaksi.

Jorma Heiskanen

Itse en näe mitään eroa luomis- ja evoluaatioteorian välillä. Meidän kannaltamme korkeintaan aika-akselilla.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Jorma, tarkoitatko aika-akselilla pistettä jolloin ihmisessä syttyi tajunnan valo. Avaa hieman tuota "aika-akseli" käsitettä.

Käyttäjän gavia52 kuva
Juha Vesamäki

"Itse en näe mitään eroa luomis- ja evoluaatioteorian välillä. Meidän kannaltamme korkeintaan aika-akselilla."

Minä taas en näe oikeastaan mitään eroa painovoima- ja evoluutioteorian välillä, molemmat selittävät tapahtuneen tosiasian parhaiten, toinen painovoiman ja toinen evoluution.

Ja itse aiheeseen; Suomen presidentti saa puolestani uskoa mihin tahansa mutta hänen silti pitää olla suomalaisten presidentti, niin ateistin kuin syvästi uskovan.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Juha tuo on viisaasti sanottu.

Käyttäjän joukomarkula1 kuva
Jouko Markula

En usko, että yhteen samaan teoriaan uskominen, saa minut äänestämään ketään koskaan. Puheet ja teot ovat ratkaiseva tekijä, ei mikään samankaltainen luomisteorian uskomus. Jos politiikkoa haen, en odota tuntevan koko ihmiskunnan historiaa, vaan elävän ajan hermolla, askel muita edellä teoissaan, että varmasti tulee asiat tehtyä, niinkuin halutaan.
En ymmärrä aattellisuutta tällä saralla, jossa määritetään, miten ihmiskunta sai alkunsa. En kaipaa hurmahenkistä asennetta, se on ääriryhmittymien tapa hoitaa asiansa.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Jouko en minäkään. Laurasta tulee presidentti jos kansalaiset niin haluaa. Kansa kaikki valtias -huudahti joku.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Minusta tuntuu että Laurasta tulee presidentti, jos kaikkivaltias niin haluaa. Jos ei tule, kansa esitti vastalauseensa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset