Lapin kultaa ja itsenäisyyttä janoava lapinÄSSÄ POHJOISIA AJANKUVIA JA AATOKSIA VUODENAIKOJEN VIRRASSA

Valpas kansa vastasi -Jussi Halla-aho

Suomi on hyvin harvaan asuttu maa ja oivallukset ovat yhtä kuikana toisistaan. Mutta ajatelkaapa miestä Jussi Halla-ahoa, joka kirjoitti Sriptan-jolla on kauvaskainoinen merkitys koko suomalaiseen yhteiskuntaan.

En tiedä vastaavaa ajattelijaa joka olisi noussut tutkijan kellarista puoluejohtajaksi näin lyhyessä ajassa.

Kun kansalle annetaan, niin kyllä valpas kansa siihen vastaa.

Euroopan yhteisö perustuu kahteen/kolmeen asiaan; Saksalaiseen fasismiin ja engalatilaiseen rasismiin sekä tietenkiin ranskalaiseen oma-hyväisyyteen. 

Presidenttimme Sauli Niinistö saa "Suomi kärkimaana Venäjää vastaan" kansallisen katastarofin aikaan,  Huolestuttaa!

Ajatelkaapa Kekkosen aikaa jolloin kerrottiin avoimesti mitä NL: on meiltä vailla. Nyt emme tiedä onko ilmassa omat vai vieraan maan koneet !

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

11Suosittele

11 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (33 kommenttia)

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Kirjoittihan Halla-ahon oppi-isäkin tärkeän kirjan nimeltä TAISTELUNI. Vaikka ei ollut kuin korpraali koulutukseltaan.

Marko Parkkola

Onneksi ei lukenut kommunismin oppikirjoja! Silloin olisi jo kymmeniä miljoonia kuolleita.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

On kyllä mielenkiintoista, että itse tutustuin Halla-ahon tuotantoon nuoremman polven opastuksella. Scriptan kirjoitukset olivat suositeltavaa luettavaa.

Nyt tämä nuorempi polvi (ja toki vanhemmatkin maahanmuuttokriittiset) näyttivät Soinille, että he haluavat sitä muutosta, jonka takia perussuomalaisia ovat äänestäneetkin.

Halla-aho pääsee nyt toteuttamaan sitä politiikkaa, jota häneltä on odotettukin kaiken aikaa, kun Soinin esto maahanmuuttopolitiikan järkeistämiselle on poistunut.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Ritva, minua kiinnostaa Halla-ahonteoriassa islami joka on todella viiltävn älykyästä erittelyä, mutta Suomen sodanjälkeinen historia on hakusessa. Silti voin kannattaa ajatukissa Jussia, varsinkin kerrostalon tutkijakakammia.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Totta, nyt on Halla-Aholle ja persuilla se vapaa linja. Nyt ei enää kukaan estä sitä heidän agendaansa, paitsi kansa. :)

Suomalaisista jopa 10% voi antaa äänensä tälle linjalle, ihan ok saavutus, mutta se käsitys, että sillä jotenkin Suomen maahanmuuttopolitiikkaa muutettaisiin on hiukan lapsellinen.

Tavoitteita pitää tietysti olla, mutta aika usein se realismi sitten iskee sen märän rätin kasvoille. Suomessa kun nämä muut pulueet ovat pikemminkin höllentämässä linjaa, niin melko yksin sitten sitä persujen linjaa saa ajaa.

Mikään muu puolue ei halua tehdä yhteistyötä persujen kanssa, joten sitäkin kautta, melko heikkoa on vaikuttaminen.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Petteri, esitän vision, Niinistö linja saa sodan aikaan, syntyykö sen jälkeen uusi kansadekokraattinen liike.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Oletko ritala huomannut, että kepukin on lähestymässä Halla-ahon persujen linjaa? https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/231487-keskusta-t...

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen Vastaus kommenttiin #7

Muistaakseni HA, tai ainakin monet muut rpersublogistit ovat täällä usein väittäneet ja todistelleet ettei Ruotsi ole enää turvallinen maa, vaan pikemminkin jonkinlainen Mogadishun tapainen ghetto, jossa ei edes poliisit uskalla kulkea kaduilla muuten kuin mellakkavarusteissa.

Olisihan se nyt ihan kamala paikka jos sellaisest maasta ei tänne rauhalliseen Suomeen turvapaikkaa hakemaan hyväksyttäisi.

Tottakai meidän pitää ottaa Ruotsista pakolaiset vastaan, sekä alkuperäiset svenssonit, että sinne ulkomailta tulleet ja siellä vaaraan joutuneet.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #9

Mitä tarkoittaa "rpersublogistit"? Jos se tarkoittaa, että rasistipersublogistit, niin voisitko nimetä keitä he ovat. Jos oletin oikein, että tarkoitit rasisteja, niin alkaako kepukin olemaan täynnä rasisteja?

"Keskusta esittää perjantaina julkaisemassaan turvapaikkalinjauksessa merkittävää muutosta Suomen käytäntöihin turvapaikanhakijoiden suhteen. Puolueen mukaan lähtökohtana tulisi olla turvallisista maista kuten Ruotsista saapuvien turvapaikanhakijoiden pikakäännytys jo rajalta.

Keskustan eduskuntaryhmän valmistelemassa linjauksessa muistutetaan, että EU:ssa on säädetty Dublin-asetuksella, että ensimmäisen maan, johon henkilö ilmoittautuu turvapaikanhakijaksi, pitää ottaa hänen hakemuksensa käsittelyyn. Puolue kuuluttaa nyt tämän periaatteen tiukkaa noudattamista myös käytännössä.

– Jos turvapaikanhakija tulee Suomeen turvallisesta maasta, hänet olisi pääsääntöisesti käännytettävä rajalta viipymättä, linjauksessa todetaan."

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen Vastaus kommenttiin #10

"– Jos turvapaikanhakija tulee Suomeen turvallisesta maasta, hänet olisi pääsääntöisesti käännytettävä rajalta viipymättä, linjauksessa todetaan."

Tämä pitäisi olla normaali käytäntö siinä tapauksessa että Ruotsi olisi turvallinen maa, mutta persujen mukaan se ei sitä ole.

On törkeää estää ihmisiä hakeutumasta turvattomasta Ruotsista vielä kohtalaisen turvalliseen Suomeen, jos he itse sitä haluavat.

Itseasiassa ihmettelen kovasti sitä miksi tämä "pakolaisaalto" kulki silloin sillä tavoin Euroopan halki. En tiedä enkä ymmärrä, mutta täältä Suomesta he eivät sitten enää eteenpäin menneet.

Toivon mukaan Euroopassa varaudutaan jatkossa vastaavan varalle.

Tiet Turkista Kreikkaan kyllä tukittiin, mutta tie Välimeren yli on vielä auki.

Tiettävästi Macron ja Merkel pyrkivät nyt löytämään asiaan ratkaisun.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #11

Kannattaa lukea, mitä "Ratkaisujen Suomi" pääministeri Juha Sipilän
hallituksen strategisessa ohjelmassa 29.5.2015, sivulla 38 sanotaan: "Maahanmuuton tulee olla hallittua. Viranomaisprosesseja turvapaikkahakemusten käsittelyssä nopeutetaan, päätökset palauttamisineen tehdään viipymättä ja väärinkäytöksiä torjutaan." http://valtioneuvosto.fi/documents/10184/1427398/R...

Tämä ei siis ole persujen tai kepun rasismia, vaan täysin hallitusohjelman mukaista toimintaa, johon myös kokoomus on sitoutunut.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen Vastaus kommenttiin #15

"Tämä ei siis ole persujen tai kepun rasismia, vaan täysin hallitusohjelman mukaista toimintaa, johon myös kokoomus on sitoutunut."

Minä olen tähän saakka kuvitellut että se on Soinin ja kumppaneiden takinkääntöpolitiikkaa, politiikkaa jolla Soini käänsi selkänsä persujen äänestäjille ja sai sen takia kenkää puoluekokoukselta.

Mutta kun oikein tarkkaan syynää, niin voi siinä olla mukana tippa perudsuomalaista rasismia, mikä siis näinolen on muuttunut hallituksen rasismiksi, eli se on siis yhtälailla myös kokoomuksen ja keskustan rasismia.

Näin Suomesta on siis tullut rasistinen maa, kuten aiemmin mm. Tanskasta.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #19

Taitaa tuo rasismi olla jonkinsortin pakkomielle sinulle, kun näet sitä jopa hallituksen maahanmuuttolinjauksissa. Kannattaa lukea kokonaan tuo maahanmuuttopolitiikka sivulta 37 alkaen, niin se ehkä hieman helpottaa:

"Hallitus kannustaa avoimeen keskusteluun maahanmuuttopolitiikasta, mutta rasismia ei sallita. Edistämme suvaitsevaista ja ihmisarvoa kunnioittavaa kansallista keskustelukulttuuria. Laaditaan riippumaton selvitys maahanmuuton kustannuksista ja vaikutuksista yhteiskunnassamme, joka mahdollistaa tosiasioihin pohjautuvan keskustelun ja paremman kotouttamispolitiikan sekä päätöksenteon."

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen Vastaus kommenttiin #11

"Tämä pitäisi olla normaali käytäntö siinä tapauksessa että Ruotsi olisi turvallinen maa, mutta persujen mukaan se ei sitä ole."

Ruotsissa on kuitenkin turvallisia alueita eli lähinnä siellä missä ei ole muslimimaahanmuuttajia. Turvapaikkaa hakevat eivät kuitenkaan ole perusruotsalaisia vaan juurikin näitä muslimeja jotka aiheuttavat turvattomuutta minne tahana menevätkin.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen Vastaus kommenttiin #20

Suljet siis rajan Ruotsista tulevilta muslimimaahanmuuttajilta, mutta et riikinruotsalaisilta maahanmuuttajilta, vaikka ne tulisivat Ruotsin islamsaation saastuttamilta alueilta.

Etkö pelkää että se vahvistaisi ruotsinkielen ja ruotsinkielisten asemaa Suomessa?

Minä puolestani pelkään eniten ruotsidemokraattien invaasiota Suomeen. Se vahvistaisi liikaa persujen kannatusta.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen Vastaus kommenttiin #7

"Oletko ritala huomannut, että kepukin on lähestymässä Halla-ahon persujen linjaa? https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/231487-keskusta-t..."

*****************************

Ritala ei tuollaisia koskaan tajua, Ritalahan "tietää miten asiat ovat". Mies on vähintään Nostradamus 2.0 mikäli olen oikein ymmärtänyt jauhamisiaan.

Monesta vastentahtoinen totuushan on että esim. kepu nyt yrittää kääntyä Perussuomalaisten linjoille eli ovat huomanneet gallupit puolueensa suosiosta sekä mm. gallupit miten suomalaiset suhtautuvat nykyiseen maahanmuuttoon (eli valtaosa haluaa muuttaa suuntaa). Nyt se ei vain yllättäen ole Vanhasen sun muiden puheina rasismia, vaan linjan järkeyttämistä tai mitä nyt vain..... jännää, kun kyse kuitenkin about samasta.

Vaikea sanoa onnistuuko kepun yritys... epäilen ettei onnistu. Mutta Ritalan puheet mm. ettei oppositiosta voisi vaikuttaa (kuten mm. Tanskassa onnistuu varsin mainiosti) ovat ihan utopiaa. En tiedä mikä persufobia miehellä on. Tuntui osin Soininkin kannattajalta joskus ja se mies on yksi Suomen historian suurimmista huijareista... oma mielipide/arvio toki vain, josta tosin kansalaiset tuntuvat olevan vihdoin samaa mieltä.

Aikaisemmin vuosia sitten itse ja muutamat muut varoittelivat että elleivät linjat muutu, niin ps nousee ja kohisten. Ketään kiinnostanut ja jytkyjä tuli. No nyt nousevat taas ja (tällä kertaa.. liian myöhään) nähtävästi mm. kepu yrittää aktiivisesti toimia niin että ainakin hidastaisivat nousua. Se PS:n jakaminen oli ehkä virheliike totaalisesti eli nythän sieltä lähtivät about kaikki "nuivien" vastustajat ja tulos..... kannatus itse asiassa nousi gallupeissa suuremmaksi kuin ennen jakaantumista ja sinisiä.

Käytännössä siis kepu (eivätkä pelkästään he) peesaavat osin joitain perussuomalaisten kantoja ja ovat kopioineet osan "omikseen" muka uusina ideoina. Ideat jotka olivat siis rasistisia tahi mahdottomia tai mitä nyt vain vähän aikaa sitten.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen Vastaus kommenttiin #12

"Käytännössä siis peesaavat joitain perussuomalaisten kantoja ja ovat kopioineet osan "omikseen" muka uusina ideoina. Ideat jotka siis rasistisia tahi mahdottomia tai mitä nyt vain vähän aikaa sitten."

Onko meillä nyt siis rasistinen keskustapuolue. pääministeripuolue, hoitamassa isänmaan asioita?

Jos niin on, ei sitten islamisaatiosta pitäisi olla enää vaaraa.

Minä taidankin sitten siirtyä Touko Aallon puolueen äänestäjäksi.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen Vastaus kommenttiin #13

"Minä taidankin sitten siirtyä Touko Aallon puolueen äänestäjäksi."
******************************************************

Ihan vapaasti. Joskus äänestin itsekin vihreitä; siitä kyllä on reilusti yli kymmenen vuotta.. kai joskus parikymppisenä, jolloin muutenkin tekee joskus tyhmyyksiä tavallistakin enemmän.

*************************
Kokeilin muuten huomattavasti parempaa/täydellisempää versiota ylläolevasta kirjoitelmastani laittaa, mutta Uuden Suomen joku sääntö aikarajoista esti sen julkaisemisen. No miten vain.

***********************************************************

"Onko meillä nyt siis rasistinen keskustapuolue. pääministeripuolue, hoitamassa isänmaan asioita?"

Tuskin. Ideoita kopioivat näköjään rankalla kädellä "persuilta", mutten sen takia sano heidän olevan rasisteja (alkuaste epätoivoisuudelle pikemminkin... tuo puolue on kuihtumassa). Samahan (kuten kai mainitsin) kävi mm. Tanskassa eli hallitus siellä otti käyttöön "kamalia" asioita kuten rajakontrollin tiukentamista, mikä aikaisemmin oli ollut "rasistinen" idea. Tanskassa vasta kun kannatus nousi noilla ilkimyksillä, niin hallitus yllättäen alkoi myötäilemään heitä. En ollenkaan ihmettele että Keskusta nykyisessä kannatuksessaan kopioi Tanskan hallituspuolueiden tekemisiä. Tuskin itsekään sitä ihmettelet eli mitäs tässä liikaa raivoamaan jossain blogissa. Saat äänestää Toukoa tai ketä vain eli en koe itse sitä uhkaksi ja tuskin kukaan muukaan.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi Vastaus kommenttiin #7

Ritva kepulaisten nuoleskelu taidot tiedetään mutta kansa/äänestäjä voi olla niihin turtunut.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #32

No joo, kyllähän tämä vähän poliittiselta peliltä vaikuttaa, kun ei tähän maahanmuuttoon aiemmin ole kiinnitetty huomiota. Parempi tietenkin myöhään kuin ei milloinkaan.

Paavo Väyrynen taitaa olla ainoita kepussa, joka näitä maahanmuuttoasioita on pitänyt yllä, mutta ei häntä kuunneltu.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Siinä paremmassa viestiversiossani (yritin muokata onnistumatta ylläolevaa kommenttiani.... blogistin aikarajoitus tai Uuden Suomen blogipohjan.. ) oli myös mielipiteitäni pehmentäviä kohtia. Tai jos ei pehmentäviä, niin ainakin joku voisi tajuta etten todellakaan ole vihaamassa ketään (jokaisella omat ongelmansa ja niitä voi kokeilla ymmärtää)... vaan lähinnä tukemassa TEHOKKAIMPIA auttamiskeinoja. Parempi lyhyt teksti, koska pidempiä juuri kukaan jaksa lukea. Jos ei halua ymmärtää, niin ei tarvitse. Alla copy-pastea osasta mitä kirjoitin:
*************************************************************

"
Nykyinen (pakolais)järjestelmä on kaukana kaikkein heikoimpien auttamisesta, jotka (eniten apua tarvitsevat) ovat joko pakolaisleireillä tai eivät piruparat ole edes sinne saakka päässeet. Käytämme ( RAJALLISET resurssimme ) todella typerästi mm. EU-maissa ja juuri ne heikoimmat kärsivät siitä eli heitä ei olekaan enää varaa auttaa.

Apu pitäisi loogisuuden, ekologisuuden, humanististen syiden jne. jne. vuoksi keskittää lähemmäs kriisialueita (ei tietenkään itse kriisialueille sieltä pakenevien osalta eli tottakai sieltä saa ja usein pitää paeta.. Tosin kaikki pitää kai nykyään yrittää selittää liki täydellisesti tai joku saa herneen nenäänsä.. Luultavasti nytkin joku käsitti väärin... mm. kriisialueitakin pitää mahdollisuuksien mukaan auttaa mielestäni. ).

Eihän siinä mitään mikäli resursseja/rahaa/yms. olisi loputtomiin (silloinkin nykyinen meininki olisi tyhmää), mutta näin ei reaalimaailmassa ole. Sori siitä.
"

***********************

Jaakko Paasonen

Rami Hei. Kirjoitat aivan asiasta mutta kaikessa yksinkertaisuudessaan Tämä koko pakolaisongelma on EUn komission oma aikaansaannos,j ota meidän valtaeliitti,medioineenmyötäilee..kieli ruskeana.
Ei Saksa olisi muuten vastaanottanut yli 2 miljoonaa ns.pakolaista,ellei siitä olisi ollut poliittinen päätös/ Bryssel/Merkkel/liittopäivät,olemassa.

Saksa on EUn veturi,eikä sen yli kävellä,tai tietämättä, unionissa tehdä yhtään mitään.

Kannattaa myös lukea, mitä komission vpj.Jyrki Kaltaisen kirjoittanut aiheesta,joissa Hän mm.mainitsee,että Suomeen tulisi sijoittaa 1,8 miljoonaa muslimi*pskolaiTa*, komission toimesta,..kunhan hän saa asian sovittua,mr.Drunkkrtin ja Barroson kanssa.
Siis kun tilanne on ns.kypsä liittovaltion perustamiseksi.

Aikaa Jyrkillälienee n.pari vuotta ,kunnes palas Suomeen,jos kehtaa,ja jossa hänet nimitetään tietysti Suomen pankkiin jäähtymään. Sinne Olli Rehn in kaveriksi,muiden keskinkertaisen EU suvakkien harmantuvaan joukkoon.

Muuten,anna palaa vaan..

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

"Saat äänestää Toukoa tai ketä vain eli en koe itse sitä uhkaksi ja tuskin kukaan muukaan."

Kiitosta vaan että annoit luvan, vaikka tiedät yhtä hyvin kuin minäkin, että perustuslakihan sen luvan minulle on jo antanut, mutta etkö sinä yhtään pelkää niitä 2500 turvapaikanhakijaa, joita Jouko on luvannut vuosittain tänne Suomeen rahdata, jos saa kansalta siihen luvan?

Minä en ole ennen vuhreitä äänestänyt, enkä ole oikein ennen tykännyt niiden retoriikasta, mutta nyt tämä Touko Aalto tuntuu miehekkäältä mieheltä, eikä ollenkaan sellaiselta pipulistilta kuin se entinen puheenjohtaja.

Viimeksi äänestin keskustaa, kun pidin sen Sipilän retoriikkaa sellaisena meikäläisen mielestä sopivana, mutta eihän tällainen suvakki voi mitään rasistipuoluetta enää äänestää, kun keskustapuolue nyt kuulemma on muuttunut semmoiseksi.

Ja kyllä siihen Ruotsin rajalle voitaisiin muuten muuri rakentaa, mutta kun käy sääliksi niitä ruotsalaisia, kun elävät sillä "islamisaation" piinassa ja kruunukin, siis se valuutta, on siellä rasitteena.

Pidetään vain ovet auki Ruitsista tuleville pakolaisille, Nordea on tervetullut, samoin Nalle Wahlroos paluumuuttajana.

Vielä olis asiaa, mutta kirjoitan muutenkin liikaa, niin että pitää kai lopettaa.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Eh, tuo kommenttisi oli niin itseäsi nolaava että toivon että poistat sen ihan itsesi takia (tai muokkaat sitä... huomioi kuitenkin ylläolevat kommenttini eli tässä blogissa muokkausaika on perin rajallinen...).

Blogistikin huomio eli Hemmo.... sekä tämän oman kommenttini että ylläolevan voisi poistaa ettei tästä jää noloa merkintää. Epäonnistunut piruilu on vain noloa (joskus aikanaan häpeällisesti syyllistynyt itsekin moiseen kuten kai useimmat). En aidosti halua kenellekään pahaa.
------------------------¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

"Vielä olis asiaa, mutta kirjoitan muutenkin liikaa, niin että pitää kai lopettaa."
******************
Vihavaisen kanssa siis muutenkin samaa. Minäkin kirjoitan liikaa. Jos ei kirjoittamisesta mitään hyvää synny, niin eihän tuo kamalan kiva asia ole.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

Olisin korjannut nuo kirjoitusvirheet, mutta anää en voi.

Varmaan otit nuo pienet piruilut nyt ihan liian vakavasti, mutta Hemmo on nyt vastuussa kaikesta sensuroinnnista, jos näkee tarpeelliseksi. Minä en pysty edes virheitäni enää korjaamaan. :)

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen Vastaus kommenttiin #22

"Varmaan otit nuo pienet piruilut nyt ihan liian vakavasti"
*****************************************************************

No en todellakaan vakavasti, lähinnä huolehdin sinusta (usko pois tässä on törmännyt vähintään 10001 kertaa suurempiin ongelmiin elämässä kuin sinun kommenttisi.. luku heitetty hatusta toki, mutta vaikutat about harmittomalta).

Lähinnä tuli nyt mieleen että ehkä Uuden Suomen asetuksissa (tällä blogialustalla, mitä nyt käyttävätkään.. en jaksanut tutustua) on asetus että mikäli joku kommentoi mitä vain kommenttia, niin sitä alkuperäistä kommenttia ei voi muuttaa.... Tuossa olisi tavallaan logiikkaa ja tavallaan aiheuttaa lieviä ongelmia kuten omat vähän nolot ilmaisusi...
Lähinnä pitää olla oman kommenttinsa kanssa suht sinut ennen julkaisua....

Siinä tapauksissa pahoitteluni ettet voi poistaa kommenttiasi.... aidosti tajusin tuon mahdollisuuden vasta nyt. Hemmo voinee autella.. tai sitten ei; Hemmosta kun en tiedä enkä muistaakseni ole edes kovin monesta asiasta hänen kanssaan samaa mieltä :D . Toki erimielisetkin voivat usein päästä sopimukseen. Toisaalta tunnut olevan sinut hassuista kommenteistasi eli eihän tässä mitään.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

En ala tuomariksi mutta sen sanon, että minkä verran Teidän ajatukset kantaa. Jussi on nyt puolueen puheenjohtaja ja EU parlamentissa. Kansa on hänet sinne ilomielin äänestänyt ja veikkaampa, että tästä miehestä tulee vielä Suomen pääministeri.

Kokoomuspuolueella on natsi menneisyys samoin SDP:lla

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard

No kun veikkaat Jussia seuraavaksi pääministeriksi, niin laitetaan uusiksi wikipedian linkki, mutta ilman saatesaanoja:

!Taloustutkimuksen kesäkuussa 2017 tehdyn kyselyn mukaan Jussi Halla-aho oli nuorten keskuudessa suosituin henkilö Suomen pääministeriksi. Lähes viidennes 25-30-vuotiaista vastaajista piti Halla-ahoa sopivimpana vaihtoehtona seuraavaksi pääministeriksi. Jos kyselyn kaikki kolme alle 50-vuotiaiden ikäryhmää otettiin huomioon, Halla-aho oli vastaajien keskuudessa yhä suosikki pääministeriksi."

Edellinen viestini poistettiin ja sain varoituksen asiattomasta sisällöstä vastattuani Leo Mitralan viestiin käytin kolme kertaa sanaa, jota käytettiin/käytetään Hitlerin kannattajista. Se on kuin onkin ruma sana, poistin sen mielestäni ja kielestäni.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

"Edellinen viestini poistettiin ja sain varoituksen asiattomasta sisällöstä vastattuani Leo Mitralan viestiin käytin kolme kertaa sanaa, jota käytettiin/käytetään Hitlerin kannattajista."

Tehdään pieni testi.

Riskeeraan nyt sen että menetän administraattorirobotin silmissä kunniani ja luottamukseni ja olen tästä lähtien jatkuvan tarkkailun kohde, kuten radikalisoitunut muslimiterroristi on supon tarkkailussa ja sanon sen sanan kolme kertaa. Katsotaan miten minulle tässä nyt sitten käy.

Natsi. Natsi. Natsi

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard Vastaus kommenttiin #27

Heh, mutta minä yhdistinkin kielletyn sanan yhden kerran Jussiin, yhden kerran nuorisoon ja yhden kerran sanaan pääministeri, enkä tällä kertaa edes mitään aiheeseen liittyvää höpissyt, kuten tapanani on.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Suoessa sananvapaus voi olla kiinni kypersodan asettamasta sanasta. Suosittelen käyttää kiertoilmiasua.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Suosittelen käyttää kiertoilmiasua."

Tätä tarvittiin Neuvostoliitossa ja natsi-Saksassa ja nyt EU-Suomessa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset