Lapin tähdet sen kertovat ! Mitä pahaa me suomalaiset olemme ihmiskunnalle tehneet ?

"Kanki" Kaikkosen kuningasajatus!

Muutama vuosi sitten "Kanki" Kaikkonen, esitti eduskunnassa, että kotiinsa maahanmuuttajan ottaneelle maksettaisiin vuokra ja ruokarahaa. Innoituksen eduskunta-aloitteelle Kaikkonen sai pääministeri Sipilän kutsusta sijoittaa Kempeleen kotiin 20 maahanmuuttajaa.

En tiedä onko Kaikkosen lakialoite edennyt kuinka pitkälle, mutta pääminister Sipiläi olisi saanut hylkäämästään kodista karkeasti arvioiden 6000 euroa/kuukausi vuokraa.

Sanomattakin on selvää, että kukaan suomalainen ei kykenisi omakatotitalosta moista vuokraa maksamaan. Yksinhuolta ei uskalla edes kuvitella taloa "omakseen".

"Turvallisuus syistä" pääministeri Sipilä yhtiöittö kotinsa. Kenen turvallisuudesta on kysymys ei ole ainakaan allekijroittaneelle selvinnyt

Keskustan kannatus on tämän jälkeen romahtanut ja tippuu edelleenkin. 

"Kyllä kansa tietää" -sanois Veikko Vennamo.

Missä menee "Kanki" Kaikkosen lakialoite?

Kaikkonen on nyt Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja, joten hyvä aloite luusi olevan lainsäädäntöneuvosten valmistelussa/pöydällä.

HS- juttu

http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/318498-naiden-kaunotarten-kuvil...

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (18 kommenttia)

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Pääministerin rahanhimon ja umpihurskastelevan sympatiaimuroinnin seurauksena Suomen valtio sai ylimääräisiä kuluja maksettavakseen satoja miljoonia, ellei peräti enemmänkin pitkässä juoksussa. Sipilän pöllöilyn seuraukset näkyvät kyllä seuraavissa vaaleissa.

Kepulit siirtyvät kepulointeineen ja 'Nuoriso'Kaikkosineen siihen marginaalin, johon oikeasti kuuluvatkin. Ei tuu kyllä ikävä, niin paljon tuhoa tuo porukka on aiheuttanut.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Jouko, näin on ja hyvää ei ole Suomen kansalle luvassa jos Vihreiden Touko Aallosta tulee pääministeri, joka piilottelee maahanmuuttajia kotonaan.

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Ja koska hallituksessa ei koskaan ole vain yhtä puoluetta on muiden hallituspuolueiden eduskuntaryhmien oltava samaa mieltä kuin vihreät.
Tai tehtävä mitä EU on edelliset hallitukset sopineet.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Se olis kyllä yhtä älytön vaihtoehto, kuin uskovaisten sisäsiittoisen lauman junailema pääministerin paikka. Eihän sellaista voi tapahtua ? Eihän ?

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

"koska jo vihreiden edellinen puheenjohtaja Ville Niinistö otti kantaa tilapäisten oleskelulupien puolesta maaliskuussa yhdessä vasemmistoliiton Li Anderssonin, rkp:n Anna-Maja Henrikssonin ja Sdp:n Antti Rinteen kanssa"

Kokoomus,keskusta ja perseet eivät kannata kuitenkaan toukon mielipidettä. Lohi hämmästelee Aallon halua sivuuttaa viranomaisten tekemät arviot maiden turvallisuustilanteesta. Hänen mukaansa kestävä maahanmuuttolinja ei voi perustua asiantuntija-arvioiden ja viranomaisten sivuuttamiseen.

– Kuka tämän arvion sitten tekee, Touko Aalto itsekö? kysyy puolestaan kokoomuksen eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja Jukka Kopra.

– Tässä on selvä ristiriita. Leimaisin Aallon puheet tässä vaiheessa suosion kalasteluksi.

Simon Elon mielestä on erikoista, ettei vihreät luota suomalaiseen viranomaiseen ja sen kykyyn tehdä asianmukaisia päätöksiä.

– Emme voi mennä sellaiseen lainsäädäntötyöhön, että kukin omalta kohdaltaan arvioi, tehtiinkö nyt oikein vai väärin, vaan kyllä meillä pitää olla yhteinen oikeusvaltio, jossa päätökset tehdään.

Kokoomuksessa haluja kiristää rangaistuksia

Elon mukaan turvapaikanhakijoiden auttaminen ja suojeleminen on hyväksyttävää niin kauan kuin lakia kunnioitetaan.

– Tietenkään hyväksyttävää ei olisi se, että kielteisen päätöksen saaneita turvapaikanhakijoita ryhdyttäisiin suoranaisesti piilottelemaan. Se on laitonta, ja sitä ei nähdäkseni kukaan kansanedustaja ja varsinkaan puolue voi hyväksyä.

Jokinen korostaa, että maahan jääminen kielteisen turvapaikkapäätöksen jälkeen on rikos. Hänen mielestään siitä pitäisi voida tuomita sakkojen lisäksi vankeuteen ja myös laittomasti maassa olevan piilottelun pitäisi olla rangaistavaa. Jokinen kertoo, että asiasta on jo keskusteltu kokoomuksen eduskuntaryhmässä.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Ilona Elo on saivartelija jonka puheisiin en tunne luottamusta.

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Älkää unohtako Kepun tuulivoimalla energiaa (rahaa) ilmaston lämpeneminen hillitsemiseksi. Pelkkää rahastusta roskalla.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Hannu olen ehdottomasti samaa mieltä. 3miljardia euroa menee taivaan tuuliin ja lisää laskua on tulossa.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Kansanedustaja Kaikkonen on vaimonsa kanssa sijaisvanhempana ottanut kotiinsa kaksi lasta, joista yhteiskunta luonnollisesti maksaa eduskunnan sopimat korvaukset kuukausittain.

Teko on hieno ja tuskin taloudellisista syistä toteutettu. Se kuitenkin noudattaa omalla tavallaan Kaikkosen aikaisempaa ajattelua maahanmuuttajien sijoittamisesta vuokraa ja ruokarahaa vastaan koteihin.

Maassamme kaivataan jatkuvasti lisää perhekoteja ja sijaisvanhempia, joten hoidetaan ensin Kaikkosten malliin oman maan lapset ja sitten vasta muu väki, jos resursseja ja tahtoa suomalaisilla enää siihen riittää.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Pekka, Onko näin. Paljonko Kaikkonen saa kuukausirahaa Suomen vatiolta/ EU:lta. Sinäänsä lapsettomuus on ongelma kun se sattuu kohdalle.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Perhehoitoliiton sivuilta googlaamalla löytyvät suuntaa antavat korvaukset.

P.S. Kaikkosten adoptiohaaveet kaatuivat Antti Kaikkosen ehdolliseen vankeusrangaistukseen vuonna 2013.

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen Vastaus kommenttiin #14

Suomalainen isä tai äiti menettää lapsensa valtiolle jo EPÄILYSTÄ.Keskustan naiskansanedustaja ajaa sijaisperheiden ,ammatillisten perhekotien jne.ETUJA ,palkkoja,korvauksia,lomittajia näille,asuntoja ,kulukorvauksia jne.JOITA EI biologisille perheille anneta ,ei ainakaan jokaisessa kunnassa tai kaupungissa.Huostabisnekseen menevällä veronmaksjaien rahalla saisi kaikille tarvitseville perheille lainmukaiset tuet ja aisntuntijoiden mukaan hyöty olisi parempi kuin lasten ottamisesta pois kotoaan ja sulkemisesta huostalaitoksiin ja kierrätykseen sijaisperheistä laitoksiin,koulukoteihin ja syrjäytymistä odottamaan,kuten monille käy.

Samainen kansanedustaja keksi lastensuojeluun huostakertoimen(kun daami kerho sitä uudisti) joka tarkoittaa sitä että valtio eli veronmaksajat eivät anna rahaa kunnille kuin huostaamisen kuluihin!!!Kyseinen daami oli huolissaan ainoastaan siitä että lapsien määrää rajoitettiin perheissä KOSKA tulot alenivat hänen eturyhmillään!Tottakai perheiltä vielä otetaan maksujakin hyvässä lykyssä,lapsilisät pois jne.jotka ohjataan näiden toimijoiden tileille.Pakkohuostat ovat kova sana nekin,hoidolliset huostat(PERHE EI SAA TERVEYDENHOIDON PALVELUJA lapselleen laki oikeuttaa tosin saamaan)790 vrk.on tietysti hyvä pointti pitää lapsia jopa väärillä diagnooseilla laitoksissa näille veronmaksajien rahoilla voittoa tahkoaville ulkomaisten omistamille firmoillejne.

Keskusta ei ole vieläkään poistanut huostakerrointa laista.Huostaamiset lisääntyivät roimasti näiden ja kuntaliitosten takia,ja edelleen lastensuojelussa rikotaan lakia ja ensisijaisesti tarjoavat perheille huostaanottoa,LAINMUKAISTEN TUKITOIMIEN sijaan.

Nämä asiat olivat pannassa viime vaalien alla,ja yhä saa saktioita kun perheiden vähäisiä oikeuksia ja lastenoikeuksia uskaltaa jotkut harvat puolustaa.Vanhemilla on TODISTUSTAAKKA tässä omituisessa pakkoihinkin perustuvassa lastensuojelussa.EI siis puolueetonta tahoa joka ajaisi perheiden oikeuksia tai lasten oikeuksia.Suomi on saanut huomautuksia ja on purettu näiden huotapäätöksiä EIO ja YK esimerkiksi YK:n mukaan suomi ei ole muuttanut tapojaan..suomi on sitoutunut noudattamaan YK:N lastenoikeuksien julistusta ja sen sisältö pitäisi siis olla tehty tutuksi jokaiselle suomalaiselle,näin ovat luvanneet.Suomessa on tuhansittain perheitä jotka taistelevat oikeuksiensa ja lastensa puolesta ,ulkomaita myöten.TABU ja vaiettu aihe joka on punainen vaate poliitikoille.

BISNES on bisnestä.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Pekka, Onko näin. Paljonko Kaikkonen saa kuukausirahaa Suomen vatiolta/ EU:lta. Sinäänsä lapsettomuus on ongelma kun se sattuu kohdalle.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Nokkela, osaava ja yrittäjähenkinen Sipilä porukoineen vois ottaa koteihinsa Viipurin ja Pietarin alueen katulapsia. Hyväntekeväisyyttä siis yli rajojen. Kun ei kotimaassa ole riittävästi autettavIa ?

Kepulit sais samalla taas mainetta maailmalla ja myös lisää jäseniä nuoriso-osastoon, eli näppärästi lisää tukirahaa Puolueelle. )* Eikä tarvis edes muistaa väärin nuorten jäsenmäärää. Helposti se 30.000 uutta jäsentä olis idästä saatavilla. Suomi Oy hyötyisi myös ja sais kestävyysvajeensa(?) ja ikuisen työvoimapulansa (?) kuntoon ihan pikkukuluilla. Nuo katulapset ovat kaduila tottuneet kaikenlaiseen, olisivat varmasti nöyriä, halpoja ja vähään tyytyviä palvelijoita.

Etenkin niille umpihurskaille uskonlahkoon kuuluville sisäpiirin kepuleille.

*( https://www.saarakkala.fi/blogi/2010/06/04/148

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

lainaus:
Maassamme kaivataan jatkuvasti lisää perhekoteja ja sijaisvanhempia

Tai poistetaan työttömyyttä ja köyhyyttä.Kuten kepu-hallituksen hallitusohjelmassaluki-07 .Mikä oli myös EU sovittu.

Jos jo-10 EU tuli varoitus liian pienestä sosiaaliturvasta.Sipilä leikkasi lisää niistä.
Niin miten kepu-hallitukset on mielestäsi onnistunut siinä?

"Huostaanotto-Bisnestä ei valvo kukaan.
Yksi huostaanotto lapsi maksaa valtiolle n.90 000e/vuodessa.
Kenelle valtio tuosta maksaa?

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Marja-Liisa kirjoitat asiaa ja ihan oikeasta ongelmasta.

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Kiitos.

Olen jo pitkään seurannut mitä tapahtuu köyhissä lapsiperheissä. Työttömyyden takia toimeentulotuki on vedetty minimiin. Ei ihme että ongelmat kasvaa niissä perheissä.

Lisäksi nyt on tullut yksityiset tahot ja sijottajat mukaan perustamaan huostaanottokoteja,nuorille vastaanottokoteja .Huostaanotto on räjähtänyt jo käsiin.

Onko rahanlapioiminen järkevämäpää jakaa edm.tahoille kuin kohdentaa se perheille ?
Jos rahat ei riitä edes lastensuojeluun henkilöiden palkkaamiseen jotka auttaisivat perheitä heidän ongelmissa.Niin jossain on todella vikaa.
(Tapaus 8v Eerika esim.)

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

Se on 100 000 alimillaan per.lapsi se summa.Lainmukaiset tukitoimet olisivat murto-osa bisneksen kuluista veronmaksjaille.HALLITUS ei halunnut lastensuojelua perheitä palvelemaan,koska siitä tehtiin bisnestämm.Mehiläisen johtaja kehui jo 2000 alkupuolella kuinka huostabisnes on helppoa ja kannattavaa bisnestä ja kuinka mehiläinenkin aikoo sitä lisätä.Mehiläinen myytiin 2006 ulkolaisille.Näitä firmoja riittää jotka perheillä bisneksiään tahkoavat.Eihän nyt sopimuksia saa rikkoa joilla on luvattu lapsikaupoista voittoja näille omistajille ,sijoittajille jne.Kuinka toimii bisnes niin toimii tämäkin kauppatavara vaan on erilaista mutta TARJOUSKILPAILU käydään per.lapsi YK on kieltänyt kaupan lapsilla,sopiiko siis tarjouskilpailu lapsista kuntien sosiaalivirastoissa tehtäväksi???es.vuonna 2011 erään kaupungin kilpailutuksessa 260 euroa vrk.ammatillisessa perhekodissa,TARJOUSKILPAILUSSA.Yli 8000 kk.lapsesta laitoksessa ja perheet eivät sillä rahalla saisi lainmukaisia tukitoimiaan ilman PAKKOJA ja uhkailuja,pelotteluja,niinkö?Siis HE jotka tarvitsevat.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset