Lapin kultaa ja itsenäisyyttä janoava lapinÄSSÄ POHJOISIA AJANKUVIA JA AATOKSIA VUODENAIKOJEN VIRRASSA

Median luoma naisviha kohdistuu nyt Tomi Metsäketoon

Olin 20-vuotta sitten yhdessä Oululaisessa tanssiravintolassa, jossa Tomi Metsäketo esiintyi. Suuri naislauma -uskoisin, että 80% naimisissa olevia naisia hyökkäsi Tomi "kimppuun" esityksen jälkeen.

Nyt "samat naiset" ovat tehneet Tomista "puristelijan, ahdistelijan," yms.

Veitolan noita-akan perässä juoksee myös koko media ja heittää naisten vihakirveitä Tomia kohtaan. Veitolan yö jonkun julkkiksen luona oli niin ala-arvoista roskaa kuin media voi ulos päästää. 

Kuvottavaa ja kertoo suomalaisen yhteiskunnan henkisestä tilasta -naisten.

Kaupallinen media on myöskin hyvin moraaliton ja säälittävä.

Tartteeko meidän miesten kaikkeen paskaan alistua.

Anteeksi!

https://

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (21 kommenttia)

Käyttäjän zzz333 kuva
kaija kelhu

En tunne asiaa sen enempää, kuin mitä olen lehdistä lukenut, mutta ehkä mainitsemasi "20 - vuotta sitten" kertoo muuta kuin mitä se on tänään? Käytös herralla taisi olla silloin nuorena vielä ihan erilainen, jopa kiitollinen ihailusta:)

Moni mies, tai ylipäätään ihminen taitaa mennä lähes sekaisin omasta kuuluisuudestaan ja kuvittelee voivansa tehdä ja sanoa mitä tahansa omille ihailijoilleen. Mutta eihän se niin mene.

Naista halventavat ehdottelut ja väkisin puristelut ovat edelleen kiellettyjen listalla, vaikka olisi kuinka korea ja suosittu uros tahansa. Sama vaatimus pätee toki kaikkiin ihmisiin sukupuoleen katsomatta.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Kaija minusta tuollainen massiivinen hyökkäys ja yhden ihmisen "kivittäminen" on juuri sitä mihin tämä kaupallinen roska pystyy. Tekopyhyyttä enemmän kuin kuin ..

Komenttisi on pelkkää selittelyä

Käyttäjän zzz333 kuva
kaija kelhu

Voi Hemmo, minä en ole nähnyt muita "kivityksiä" kuin kaupassa jonkun lehden kansisivulla. Siitä ymmärsin, että poikaparka on kähminyt monia tyttöjä ja nyt ne kaikki tulevat ilmi. Tulipa tässä mieleeni, että himot ne on hiirelläkin ja tunteet diakonissalakin, mutta sen pitää olla molemminpuolista;) Se on ikävää, jos rumaa kieltä jossakin käytetään - se on ilkeää kivitystä.

En sitä hyväksy myöskään.

Käyttäjän JaakkoJuhaniOjaniemi kuva
Jaakko Ojaniemi

Olen melkein koko aikuisikäni, polvipussit pölyssä, illasta toiseen rukoillut, että naiset minua puristelisivat ja tekisivät "halventavia" ehdotuksia. Joskus on rukoukseni kuultu - useimmiten ei.

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Minä taas hyppisin riemusta jos joku vonkais vielä ja käpälöis kuten parikymppisenä ukot teki. Nyt pirulaut tarjoavat enää -47 vuosimallille istumapaikan bussissa.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Jaakko, kyllä sitä tässä on odotettu vuosikymmeniä mutta en silti ollut Tomille kateellinen koska nuorena oli pakko uskoa omankin ajan koittaneen.

Käyttäjän zzz333 kuva
kaija kelhu

Liikutko täällä Espoossa päin useamminkin? :)

Juha Hämäläinen

Kyllää tällaiset henkilöjahdit menevät kohtuuttomuuksiin, vaikka olisi mitä ehdotellut kenelle tahansa. Kostotoimet ylimitoitettuja täysin.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Juha, totta Tomi on tuomittu Veitolan "tutkimusten ja hänen naisystävien lausuntojen pohjalta". Media on armoton ja perustuu valheeseen.

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Mennyt älyttömyyksien naisten vouhotus.
Pilataan miehen ura ja työnsaanti mahdollisuus. Eduskunnankin olisi syytä katsoa peiliin .Kanerva,kalapuikkkoviiksimiehet ym.

Jos aikoinaan naiset olisi joka nipistelystä nostanut haloon ei oikeuslaitoksella muuta olisi ehditty tekemäänkään.
Huumoria peliin ja turpavärkki auki muutama hyvin valittu sana, sillä pärjää käpälöinneissä.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Marja-Liisa hyvä kuulla, että koet noin asian.

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Maailmansivun ukot on ollut naisista kiinnostuneita. Johan tää ihmiskunta kuolisi sukupuuttoon jos niin ei olisi.

Kun teki työnsä ravintola-alalla jossa oli miehiäkin viinureina ,kokkeina ja pomoina oppi jotain. 16 mieskokin työkaverina.
Seksuaaliset vitsit lensi puolin ja toisin ,piristi työpäivää sopivasti.
Rajat käpälöimiselle teki itse .Muutama pirullinen kommentti "käpälöijästä" tai muuta vastaavaa .Sillä pärjäsi hyvin.
Mikä nykynaisia vaivaa?

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Olen samaa mieltä. Kyllä pieni flirtti kuuluu elämään. Oikea ahdistelu on ihan muuta.

Minulla on kokemusta sekä flirtistä että ahdistelusta. Tunnistan kyllä eron, ja olen vakaasti sitä mieltä, että myös miehet tunnistavat saman eron.

Ainoastaan ahdistelijat ottavat tuon "Minne minä sitten hississä katsoisin"-asenteen.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Sari, ihmisiä kai me olemme, niin miehet kuin naisetkin -suomalaiset. Kaupallinen media tekee myöskin yksilöistä eläimiä.

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela Vastaus kommenttiin #12

Just noin. Kyllä minunkin (70v) silmät vielä "vaeltaa" hississä jos joku "namupala" mies on samassa hississä.

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen Vastaus kommenttiin #12

Ihmisiä ja eläimiä olemme ihan kaikki. Kaupallinen media on asia erikseen, mutta oikeassa elämässä miehet ja naiset kyllä tunnistavat eron viattoman flirtin ja ahdistelun välillä.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi Vastaus kommenttiin #15

Sari, esiintyvä taiteilija mies ja häntä vihaavaa lahjaton median tukema naistoimittaja on ihan eri asia.

Käyttäjän zzz333 kuva
kaija kelhu Vastaus kommenttiin #12

Nyt en taida tietää mitä me naiset ollaan oikein kirjoiteltu? Ymmärsin sen lehtiotsikon nähdessäni, että tämä Tommi-herra on ollut todella törkeä ehdotuksissaan. - Lähes Trumpin tasoa ja siitä ehkä vielä ylikin?

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Höh höh. Onpa nyt taas viisasta jutustelua. Ihminen joka käyttäytyy törkeästi jopa alaikäisiä kohtaan on vain ajojahdin uhri?

Tähän taas tämä tunnettu biisi; https://www.youtube.com/watch?v=scUrTr4xp94

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Tuo Hiilenmusta enkeli on kyllä suomalaisen iskelmämusiikin parhaita teoksia:D

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Kun ihmistä vastaan esitetään julkisia syytteitä, kuten nyt Metsäketoa vastaan, tulisi Metsäkedolla olla oikeus saada tietää kuka syyttää ja mistä, eli saada syytteet yksilöityä ja vastata niihin asianmukaisesti. Tätä oikeutta en ole Metsäkedolla nähnyt olevan, vaan syytteet mitä itse olen lehtiä selannut, on tehty täysin anonyymina.

Kymmenisen vuotta sitten oli julkisuudessa seitsemän mieskansanedustajan vastaava tapaus, useat naiskansanedustajat syyttelivät näitä nimettöminä, vaikka näiden miesten nimet tulivat julkisuuteen. Näistä seitsemästä mieskansanedustajasta vain yksi kykeni uusimaan paikkansa eduskunnassa. Eli aivan kuten Metsäkedon tapauksessa, ammatillinen ura tuhottiin, täysin anonyymien syytösten turvin.

Kun Amerikoissa sattuu vastaavaa, vaikka esimerkiksi Bill Cosbyn tapauksessa, jokainen häntä syyttänyt nainen joutui tekemään sen julkisesti omalla nimellään ja tapaukset menivät oikeuden käsiteltäviksi. Tässä on banaanivaltion ja oikeusvaltion ero, siellä ei voi tuhota ihmisten ammatillisia uria ja pilata heidän elämiään, nimettömänä tehtyjen yksilöimättömien syytteiden perusteella.

Eli nyt jokainen näistä syytteistä tulisi tutkia ja jokainen syyttelijä tulisi tuoda omalla nimellään julkisuuteen, aivan kuten Metsäketokin on omalla nimellään syytettynä. Kyllä Metsäkedollekin kuuluu oikeusturva. Tänä tulisi tehdä myös sen takia, koska kun nämä naiset huomaavat, miten helppoa on tuhota itseään lahjakkaamman ihmisen ura anonyymiteetin suojasta, he tulevat tekemään sen tulevaisuudessa yhä uudelleen ja yhä useammalle.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset