Soini ja 200 loikkaria !

Viikonvaihteessa kokoontuu Sinisten puolue ensimmäiseen puoluekokoukseen. Mediatietojen mukaan paikalle tulee 200 kokousedustajaa, joista huomattava osa perussuomalaisista loikanneita kansanedustajia ja kunnan valtuutettuja.

Timo Soinin johtamat 200 loikkaria ovat aikanaan kylväneet eripuraa Perussuomalaisten puolueessa ja jakaneet jäseniä vuohiin ja lampaisiin.  Timo Soinin johdolla jäseniä erotettiin puolueesta lähes kaikissa puoluehallituksen kokouksissa perustenaa "puolueen vastainen toiminta". 

Erottamisten syyksi riitti kritiikin esitäminen puoluejohtoa kohtaan, puolueen taloudellisten asioiden esilleotto, hallituspolitiikan epäoikeudenmukaisuuden arvostelu tai vaikkapa median esiille nostamat kohuuutiset., jonkun jäsenen osalta.

Uuden Suomen blogeissa kirjoittelin vuosien varrella, että yksikään tavallinen rivijäsen ei voi hajoittaa yhtäkään puoluetta ja jäsenten ajojahti tällä perusteella on täysin turhaa ja vallan hyväksikäyttöä..

Puolueen voi hajoittaa vain puolueen johto ja sen vaikutusvaltaa saaneet jäsenet. Näinhän siinä sitten kävi. Puheenjohtaja Soini lähti puolueesta ja häntä seurasi koko ministerikaarti sekä joukko kansanedustajia.

Myöskin paikallisyhdistyksissä toimittiin puolueen johdon valitsemalla toimintatavalla.

Prosessista seurasi vielä se, että maan hallitus on tämän "takiaisryhmän varassa" ja Suomalainen demokratia on pantu kyseenalaiseksi. Hallituksessa istuu ryhmä joka on pettänyt äänestäjät, kannattajat sekä koko puolueen jäsenistön.

Oma etu meni niin pääministeri Sipilällä , kuin loikkareillakin yleisen edun edelle ja puoluejäsenten demokraattisten oikeuksien polkemiseen.

Nyt nämä despootit kertovat perusuomalaisten jäsenten olevan ihmisvihaajia ja "loikkarit" ovat pelastamassa Suomen.

Soinilla on nyt ympärillä Tampereella 200 henkilön uskollinen joukko, jolle ei voi toivottaa muuta kuin todellisuuteen palaamista ja realismia.

 

 

 

hemmokoskiniemi
Sitoutumaton Rovaniemi

Lapin erämaita taapova erakko.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu