Lapin kultaa ja itsenäisyyttä janoava lapinÄSSÄ POHJOISIA AJANKUVIA JA AATOKSIA VUODENAIKOJEN VIRRASSA

Soini ja 200 loikkaria !

  • Soini ja 200 loikkaria !

Viikonvaihteessa kokoontuu Sinisten puolue ensimmäiseen puoluekokoukseen. Mediatietojen mukaan paikalle tulee 200 kokousedustajaa, joista huomattava osa perussuomalaisista loikanneita kansanedustajia ja kunnan valtuutettuja.

Timo Soinin johtamat 200 loikkaria ovat aikanaan kylväneet eripuraa Perussuomalaisten puolueessa ja jakaneet jäseniä vuohiin ja lampaisiin.  Timo Soinin johdolla jäseniä erotettiin puolueesta lähes kaikissa puoluehallituksen kokouksissa perustenaa "puolueen vastainen toiminta". 

Erottamisten syyksi riitti kritiikin esitäminen puoluejohtoa kohtaan, puolueen taloudellisten asioiden esilleotto, hallituspolitiikan epäoikeudenmukaisuuden arvostelu tai vaikkapa median esiille nostamat kohuuutiset., jonkun jäsenen osalta.

Uuden Suomen blogeissa kirjoittelin vuosien varrella, että yksikään tavallinen rivijäsen ei voi hajoittaa yhtäkään puoluetta ja jäsenten ajojahti tällä perusteella on täysin turhaa ja vallan hyväksikäyttöä..

Puolueen voi hajoittaa vain puolueen johto ja sen vaikutusvaltaa saaneet jäsenet. Näinhän siinä sitten kävi. Puheenjohtaja Soini lähti puolueesta ja häntä seurasi koko ministerikaarti sekä joukko kansanedustajia.

Myöskin paikallisyhdistyksissä toimittiin puolueen johdon valitsemalla toimintatavalla.

Prosessista seurasi vielä se, että maan hallitus on tämän "takiaisryhmän varassa" ja Suomalainen demokratia on pantu kyseenalaiseksi. Hallituksessa istuu ryhmä joka on pettänyt äänestäjät, kannattajat sekä koko puolueen jäsenistön.

Oma etu meni niin pääministeri Sipilällä , kuin loikkareillakin yleisen edun edelle ja puoluejäsenten demokraattisten oikeuksien polkemiseen.

Nyt nämä despootit kertovat perusuomalaisten jäsenten olevan ihmisvihaajia ja "loikkarit" ovat pelastamassa Suomen.

Soinilla on nyt ympärillä Tampereella 200 henkilön uskollinen joukko, jolle ei voi toivottaa muuta kuin todellisuuteen palaamista ja realismia.

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän erkkilaitila1 kuva
Erkki Laitila

Kyllähän tuo Soinin porukan loikkaus on typerintä mitä Suomen politiikassa on koskaan nähty, juuri Hemmon argumenteilla perusteltuna.

Minkälaiseksi politiikka muuttuu nyt, kun jokaisessa puolueessa ja elimessä ja valtion johdossakin joudutaan pelkäämään vallankaappauksia, salaliittoja virallisten systeemien ja äänestäjien ohi?

Pettäjän tiestä täällä enemmän:
"En tyttöni
sua tiennyt petturiksi
en tiennyt että
valoja sä vannoit vain..."

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Tuskimpa Soinille enään Ave Marian lukeminen riittää, mutta Eino Leinon sanoin,"Itse iskin piistä tulta, sytyin, hehkuin tuokion, paloi paras laulu multa, tässä tuhka musta on"!

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Mitäs se ketään haittaa, jos ei vanha meno miellytä, jos näin pääse Halla-ahosta ja muista pölhöistä eroon , niin mitäpä siinä.

Kansa sitten vaaleissa kertoo onko tulevaisuutta. Aina kun perustaa uudn puolueen se on hieno asia. Mulla ei oo mtään ihmeellisä moitittavaa, ana parempi mitä pienemmäksi saadaan nuo populistiset ääriokeistolaiset puolueet

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Petteri, vallan vahtikoira. Kyllä meillä menee hyvin.

Käyttäjän seppopmuurinen kuva
Seppo Muurinen

Yrittämisen mahdollisuutta ei voi kieltää,eikä estää - mahdollisuus onnistua tai epäonnistua tehtävässään.Siniset hallituksessa niin keskustan että kokoomuksen halusta/tahdosta.

Omalla tavallaan tai pahimmillaan politiikka on toisten riekkumista,josta voi entisistä mahdollisista ystävistä " tulla leikkiä tulikivin kirjaimin/sanoin " - mediahömppäänkin !

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset