Lapin tähdet sen kertovat ! Mitä pahaa me suomalaiset olemme ihmiskunnalle tehneet ?

Vetoomus syrjäkylältä; -Luovuta Matti Vanhanen !

Syrjäkylän ja maaseudun ihmisenä toivoisin, että Matti Vanhanen luopuisit presidenttiehdokkuudesta ja ryhtyisit tukemaan tohtori Paavo Väyrysen kampanjaa. Nyt tarvitaan kaikki maaseudun ihmiset Väyrysen taakse, jotta saadaan maa- ja metsätalous elpymään ja maaseudulle sitä tukeva presidentti.

Venäjä pakkotteista johtuen maatilat kaatuu ja elämä maaseudulla näivettyy.

Istuva presidentti Sauli Niinistö on ääriliberaalien ja hyvin toimeentulevien ihmisten ehdokas, eikä ymmärrä koko maan pitämistä asuttuna.

Samoi Niinistö on tuonut ulkomaalaisia joukkoja ja aseistusta Suomeen. Lapissa lentää ja harjoittelee ulkolaisia hävittäjiä lähes joka päivä taivaalla ja ns. isäntämaasopimus antaa Yhdysvallille oikeuden tulla sotakalustoineen maksutta lentokentillemme hyökkäämään kauttamme maailman eri kolkiiin.

Suomessa on syntynyt vaarallinen tilanne, jossa pimitetään tietoa ulko- ja turvallisuuspolitiikan ratkaisuista, jopa eduskunnalta kansalaisista puhumattakaan. Kansa kuitenkin järkkymättä on liittoutumattomuuden ja puolueettoman linjan kannalla kovasa raha ja mediamaailman painostuksesta huolimatta. Tätä tervettä kansamme ajatusta Niinistön linja yrittää musertaa.

Miksi?

Luovu ehdokkudesta Matti Vanhanen ja ryhdy tukemaan Paavo Väyrystä !

Osoita valtiomiestaitosi.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset