Lapin kultaa ja itsenäisyyttä janoava lapinÄSSÄ POHJOISIA AJANKUVIA JA AATOKSIA VUODENAIKOJEN VIRRASSA

NATO-myyrä !

Puolustusvaliokunnan puheenjohtaja Ilkka Kanerva epäili A-studiossa Viestintäkeskuksen tietovuotajaksi MYYRÄÄ! Suomesta ja sen tietojärjestelmistä halutaan luoda epäluotettava kuva.

Helsingin Sanomat ovat jo vuosikymmeniä ajaneet Suomen liittämistä NATO:on. Vuosi toisensa jälkeen HS-media on kuitenkin joutunut toteamaan, että viesti ei ole mennyt perille. Suomalaiset vastustavat NATO:on liittymistä ja vastustus senkun kasvaa.

Tästä näkökulmasta katsottuna HS:n motiivi voisi olla julkaista aineisto juuri presidentin vaalien alla ja pakottaa keskustelu kääntymään NATO myönteiseksi, ajatuksella Suomi ei pärjää yksinään ja siksi tarvitaan NATO intekrointi.

HS:n päätoimittaja Niemi samassa A-studion keskustelussa totesikin, että avoimesta keskustelusta voi seurata lopulta myönteinen kehitys. 

Myönteinen ilmapiiri NATO:lle voi tosisaan syntyä, koska media saa helposti tämän perusteella leimattua kaiken takana olevaksi  -pahan Venäjän.

 

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

Käyttäjän arojouni kuva
Jouni Aro

Tässä viikolla tiedotettiin Kazanin katedraaliin kohdistuneen iskun estämisestä. Kerrottiin, jopa Putinin kiittäneen Trumpia tiedottamisesta, jonka avulla isku olisi voitu estää.

No tiedä häntä, kyllähän sotilasliitot tiedustelevat ja voivat informoida toisiaan, mikäli katsovat tiedolla voivansa estää terroritekoja.

Ei näistä asioista tiedoteta avoimesti, Helsingin Sanomat on pistetty asialle, tiedottamaan!

Suomea hivutetaan nyt avoimesti NATOon.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Jouni, Julkistamisen ajankohta viittaa poliittiseen motiiviin.
Yksi tuttu FB-epäili myyräksi Kanervaa ;)

Käyttäjän arojouni kuva
Jouni Aro

Kanerva kieltämättä on nähnyt papereita, näitä erittäin salaiseksi luokiteltuja papereitakin.

Propagandan kultaisia sääntöjä on, että syytä aina vastapuolta, varsinkin kun kaikki ei mene suunnitelmien mukaan.

Suomen pitäisi olla jo NATOssa, kansa nyt ei vaan ymmärrä;).

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Pitkästä aikaa hyvä näkökulma. Kanerva kuuluu siihen porukkaan jota itse pidän epäluotettavana mutta parempikin ehdokas löytyy. Meillähän istuu eduskunnassa jo nyt henkilö, joka on tehnyt vastaavan rikoksen ennestään ja jolla on sukurasite maanpetoksesta. Arvaatko kuka?

Käyttäjän Kalle kuva
Kalle Pohjola Vastaus kommenttiin #4

Maanpetos ei voi olla mahdollista nykypäivin; ei edes Pasi Majurillekkaan.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri Vastaus kommenttiin #6

Olipa fiksu kommentti. Yöllä on yleensä pimeää -tasoa.

Itse käytän nimikettä maanpetturi yleiskielen mukaisesti. Maanpetturi on henkilö joka on syyllistynyt maanpetosrikokseen. Maanpetos on vain yksi monista maanpetosrikoksista, joista taas suurimpaan osaan voi maanpetturikandidaatti syyllistyä vaikka heti.

Käyttäjän arojouni kuva
Jouni Aro

No täytyy tulla apuun, kun asia on kinkkinen?

"Erkki Tuomioja ei ole pelkästään maanpetturi-sukua vaan omaakin toimintaa on löytynyt." https://keskustelu.suomi24.fi/t/5232096/tuomiojan-...

En ole ennen keskustelu.suomi24.fi siteerannut. Kerta se on ensimmäinenkin;).

Käyttäjän erkkilaitinen kuva
Erkki Laitinen

Myyrä on kotimaista rotua ja työskennellyt todennäköisesti lyhyemmän kuin pitemmän ajan. Lähetellyt vanhoja joutavia papereita/tiedostoja jutun aiheiksi. Tiedusteluun perehtynyt toimittaja alkaa hakata tietsikkaa vasaralla, muka hävittääkseen todistusaineiston. Onko parempaa kuultu! Soittaa palokunnan jne. Toisen toimittajan kotiin ei kuitenkaan tehdä etsintää. Miksi? Molemmillahan saataa olla näitä salaisia tietoja hallussaan. Kuulostaa aika höperöltä...

Päätoimittaja kertoo kuitenkin, että tiedot ovat varmassa paikassa. Myyrää ei saada koskaan kiinni, koska se saattaa laverrella esimiehistään. Arvoton näytelmä, joka ei kelpaa edes dekkarin juoneksi.

Mitään todellista vahinkoa ei ole tapahtunut. Näinhän päätoimittaja kertoi jo presidentinkin sanoneen. Mihinkähän tarkoitukseen tämäkin näytelmä oli kehitelty.

Käyttäjän arojouni kuva
Jouni Aro

Uskoisi analyysin olevan kutakuinkin oikein.

Itselläni ei ole vastauksia, mutta en ole myöskään viitsinyt perehtyä koko jupakkaan. Mitään harmia ei ole aiheutettu, Tikkakoskella on ollut tiedusteluun liittyvää toimintaa, ja sen ovat tienneet kaikki sotilasorganisaatiot? Joskin kansalaisille se on voinut tulla uutena tietona.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Mikset kysy asiaa presidentiltä, joka oli ensimmäisiä rikostutkinnasta ilmoittaneita?

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Erkki, presidentti on ylipäällikkö ja huonosti näyttää hänen luottomiehet hommansa hoitaneet. Kuka menettää virkansa ja asemansa jää nähätväksi, vaikka ei mikään myyrä olisikaan.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset