Lapin tähdet sen kertovat ! Mitä pahaa me suomalaiset olemme ihmiskunnalle tehneet ?

Torvalds: Venäjä hajoaa 10-vuoden sisällä ja ehdokas saa 1%:a

RKP:n presidenttiehdokas Torvalds ennustaa, että Venäjä hajoaa 10 vuoden aikana ja siksi Suomen on liittyttävä NATO:on. YLE1 tentissä Torvalds esiintyi vanhana viisaan leppoisana miehenä, jolla on kirjavan karjava menneisyys ja ylitsekulkeva suomenenruotsalainen viisaus kansamme turvallisuudesta.

Entisenä kommunistina Nils haluaa unohtaa Neuvostoliiton romahduksen ja sen, että siitä ei seurannut mitään agressiota Suomea kohtaan. Olipa vallassa Venäjällä kuka tahansa venäläiset ovat patriootteja tiukan paikan tullen ja hyvin yhtenäinen. 

https://yle.fi/uutiset/3-10016052

Historian kova koulu on opettanut venäläisiä puhaltamaan yhteen hiileen hajoittajia vastaan.

Venäläiset eivät lähde suurina joukkoina hakemaan turvaa lännestä ja vähiten Suomesta. Kansallinen ylpeys ei kertakaikkiaan alistu tälläiseen -edes ajatusleikkiin.

Toinen seikka tässä tulevaisuusennusteessa myöskin ontuu. Jos kerran Torvadsin mielestä venäläiset lähetävät vyorymään Suomeen niin miksi NATO olisi turvallisuuden takaaja.

Asiahan on juuri päivastoin!

Venäjän militaripiirit suuntaisivat NATO perusteella agressionsa Suomeen, koska Suomi on yhteisrintamassa hajoittamassa ja uhkaamassa Venäjää.

Mitä Torvaldsille on nuoruudessa Moskovassa tapahtunut jää hämärän peittoon. Venäjä-fobia kuitenkin elää yli äyräiden ja johtopäätökset ovat kovin hataralla pohjalla.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (24 kommenttia)

Juha Hämäläinen

Venäjä hajosi kerran ja sen ydin ei enää hetkessä hajoa.

Suomen turva on vakaa Venäjä. Venäjän sisäiset levottomuudet olisivat meille merkittävä uhka.

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Torvaldsin tentti oli melkoinen yksinpuhelu. Aivan käsittämätöntä höpötystä koko setti....

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Seppo, ehdottomasti ylivoimainen tähän mennessä. Ja Hemmo ei tainnut kuunnella, Torvalds ei sanonut niinkään että venäläiset lähtisivät vyörymään Suomeen.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Seija tämän asian hän on sanonut monta kertaa. Jos ei lähde "vyörymään" niin mihin sitä NATO:a tarvitaan.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund Vastaus kommenttiin #5

Hemmo, sanoi eilenkin ettei sieltä Neuvostoliiton romahtamisen jälkeenkään lähdetty vyörymään, vaikka täällä varustauduttiin 100 000 tulijaan.

PS. Aioin ehdottaa että kuuntelisit Ylen Areenalta, mutta kun piti laittaa linkki niin katseluaika on jo päättynyt.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi Vastaus kommenttiin #7

Seija, Torvalds puhuu hyvin monisäikeisesti ja vivahteisesti sekä pohiskellen samaa ongelmaa eri suunnista. Jopa niin, että supisuomalainen tuntee itsensä tyhmäksi.

Käyttäjän anakonna kuva
antti salmi

Saman henkiset nyökyttelivät keskenään

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Tordsvald on ainoa kunnon mies. Olen aikaisemminkin kuullut hänen ajatuksiaan.

Tottakai Venäjä hajoaa. Nyt on pahempi tilanne kuin 1980. Nyt oligarkeilla on suurin osa Venäjän varoista, ja melkein kaikki rahat lännessä, samoin perheet ovat turvassa lännessä, Lontoossa asuu kymmeniä tuhansia venäläisiä.

Neuvostoliiton aikana kolhoosit toimivat, miljoonat ihmiset saivat sieltä elantonsa. Omavaraisuus oli toisella tasolla kuin nyt. Nyt raaka-aineista saatavilla tuloilla kehitetään vain armeijaa, rahvaalle jää sen verran että eivät kuole nälkään.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Leo on tainnut toivoa koko ikänsä Venäjän hajoavan.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Älä sinä Hemmo vääristele. Minä vanhana ryssänä toivon että Venäjän kansa saa karistettua niskoiltaan keisarit ja veriset julmurit ennemmin tai myöhemmin. Toivon sydämestäni venäläisille parempaa tulevaisuutta. Tähän asti heidän diktaattorinsa ovat tappaneet omiaan miljoonia ja sodissa tapattaneet kymmeniä miljoonia venäläisiä.

Toivon sekä Venäjän että Suomen eheytyvän.
Toivotko sinä Hemmo sitten Suomen hajoamista?

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen Vastaus kommenttiin #9

Kansoina suomalaiset ja venäläiset tulevat loistavasti toimeen, vika on ollut aina vain johdossa, sekä idässä, että lännessä.

Isäni suku on Kaukasuksen suunnalta, äidin suku Ruotsista. Itse näytän kirgiisiltä, poikiani pidetään toistuvasti venäläisinä. Venäläisten kanssa on oikein mukavaa.

Jos Venäjällä on viisas johto, niin suomalaisilla on kissanpäivät Ruotsin ja Venäjän välissä. Venäläisiä kansana ei ole mitään aihetta pelätä tai ylenkatsoa. Suomi on rajamaa, jossa ruotsalainen vaikutus ja venäläinen vaikutus kohtaavat. Sekin on varjagien perua, urgammalt.

Käyttäjän JoriKostiainen kuva
Jori Kostiainen

Torvalds on oikeassa siinä, että Venäjällä tullaan kohtaamaan vaikeuksia ja muutoksia lähitulevaisuudessa.

Kirjoitukseni aiheesta:
"Tiivistelmä: Venäjän (ja Suomenkin) tulevaisuus profetian valossa"
http://jorikostiainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/244...

Käyttäjän AriTero kuva
Ari Tero

Venäjä ei ole hajonnut kertaakaan. Muistini mukaan neuvostoliitto hajosi, tasavaltoja oli viisitoista joista venäjä oli yksi tasavalta.

Kun karttaa katsoo venäjä on vanha entinen venäjä.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Eikös ennen Neuvostoliittoa ollut Venäjä? Sehän hajosi ensimmäisen maailmansodan loppuvaiheessa moneen osaan, siitä irtosi ainakin Suomi ja Baltian maat ja Puola ja ehkä muitakin.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Ari, hyvä muistutus ja oikaisu. Näin tosiaan on.

Käyttäjän jorikajanto kuva
Jori Kajanto

Miten presidenttiehdokkaan kannatusprosentti liityy Venäjän mahdolliseen hajoamiseen?

Käyttäjän AriTero kuva
Ari Tero

Leo Mirela
Suomea, Balttian maita ja Puolaa en ole koskaan pitänyt osana Venäjää, ne olivat Venäjän keisarikunnan laajentumisen tulosta, olisiko ollut sen aikaista geopolitiikka. Itse uskon Pietri l:n ( Suuren ) vaikuttaneen siihen että Neuvostoliitto halusi rajansa kulkevan lännessä pohjanlahden ja itämeren rantoja myöten. Suomen kohdalla tämä ei onnistunut.

Käyttäjän erkkilaitinen kuva
Erkki Laitinen

Eiköhän ajatus Neuvostoliiton rajasta Itämerellä ja nimenomaan Pohjanlahdella ollut toveri OttoVille Kuusisen käsialaa. Hän haaveili omasta protektoraatista, joka olisi käsittänyt suomensukuiset ja Pohjois-Norjan. Alkuaan Stalin ei ollut asiasta edes kiinnostunut, mutta taipui hankkeeseen myöhemmin.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Erkki, Karjala-Suomi suurtasavalta murskattiin niin Stalinin kuin Hitlerinkin toimesta.

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari

Onkohan Bäckmanilla sama haave? Toivottavasti Putin ei taivu kuten Stalin. Olen kuullut että oikeat Venäjän mperiumin rajat eivät jäisi Pohjanlahdelle vaan ulottuisivat Tyyneltämereltä Atlantille.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Matti, olisiko sinulla lähdettä. Minäkin tiedän, että monesti on Eurooppalaiset yrittäneet vallata Venäjän ja jos se ei onnistu niin sitten hajotetaan sisältä päin.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen
Käyttäjän ReijoMatilainen kuva
Reijo Matilainen

On tällä Torvaldsilla jutut. Itse taas veikkaan että pakkoruotsi-jos ei sitten jopa pakkosuomikin- poistuu ennenmin kuin Venäjä hajoaa. Ja maapallon napaisuus kääntyy ennenkuin imaamit koulutetaan yliopistoissa. Ja lehmät lentää, ja Viena on vapaa, ja mitä niitä nyt oli.

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Hyvä, että kisassa on mukana joku rehellinen geopolitiikkaa ja vapaata rajojenyliliikkuvuuttakin syvällisen kriittisesti ymmärtävä. Thorvaldsin miinuksiksi on nostettu neuvostomielisyystaustaa, tsaarinvirkakuntaan ja jopa Olof Palmeen juontavia sukujuuria sekä tietysti ruotsinkielisyyttä https://www.aamulehti.fi/uutiset/presidenttiehdoka...

Syntyperäänsä ei kukaan valitse, eikä se Elisabeth Rehninkään kannatusta pidätellyt. - Nuorena monetkin lahjakkaat ihmiset omaksuvat radikaaleja idealismiaatteita, minkä kokemus sitten kypsyttää keski-ikään mennessä. Syvällinen tieto ja analyyttinen ymmärrys ovat järkevämpi peruste uudelleenharkinnalle kuin takinkääntö pelkän muodinvaihtelun vuoksi.

- Samaan aikaan Venäjällä: "Minulle rajat ja valtiot eivät merkitse mitään, vaan ihmisten onni", vakuuttaa Putin http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016011120942785_...

Ja tapahtui näinä vapaan pressanvaalikampanjoinnin päivinä, että Isä Aurinkoinen julisti hyvää hyvyyttään minimipalkat nostettaviksi 140 eurosta 150 euroon/kk. - On siinä aktivointimallia muille jakaa, vaikka vapaan liikkuvuuden hengessä without borders kuten pienet vihr...

Kell' onni* on, sitä muille agitoikoon!
- Pienet vihreät veljesavuntuojat yli rajojen
- Putinists without Borders
- Poutinistes sans Frontieres avec Paavo V. etc.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset