Lapin tähdet sen kertovat ! Mitä pahaa me suomalaiset olemme ihmiskunnalle tehneet ?

Pr. Väyrynen voisi ottaa Vanhasen valtiosihteeriksi !

Vanhaselle näyttää olevan vaikeaa ymmärtää, että kansa kaipaa tulevalta presidentiltä karismaa. Presidentillä pitää olla selkeä näkemys Suomen paikasta maailmalla ja visio tulevaisuudesta.

TV1 toimittaja ei kysynyt Vanhaselta ulkopolitiikan peruskysymyksiä ns. isäntämaasopimus, monikansallisten joukkojen tuominen suomeen, suur-sotaharjoitukset, Britannian ja Yhdysvaltain kanssa tehdyista sotilaallisista sopimuksista ja NATO yhteistyön syventämisestä.

Jos olisi kysynyt niin Vanhasen linja olisi osoittautunut samaksi, kuin mikä on Niinistön linja. Samalla olisi selvinnyt, että Vanhasella ei ole mitään eroa Niinistön harjoittamaan linjaan nähden. 

Vanhasen puheet NATO vastustamisesta ovat pelkkää sanhelinää, kun hän saman aikaisesti tukee EU:n muuttamista sotilasliitoksi pienin, mutta varmoin askelin. -hivuttamalla.

Keskustaväki ei tule persintenrinvaaleissa Vanhasen taakse, mutta varmaan pohtii vaihtoehtoa Väyrysen ja Niinistön välillä.

Väyrynen presidenttinä voisi ottaa Vanhasen valtiosihteeriksi, jotta Matti ei joudu aktiivimallin kärsijäksi ja ymmärtää mitä tarkoittaa puolueettomuuspolitiikka.

Itseasiassa se on kunniapuheenjohtajan tehtäväkin.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän MirjamiParant1 kuva
Mirjami Parant

Matti Vanhanen, niin hyvin kuin olikin valmistautunut, pudotti raskaan varjon päälleen, lähtiessään ylistämään Sipilän hallituksen toimia.

Virhe, virhe, virhe! Sisäpolitiikka ei kuulu presidentille, eikä hallituksen toimia tule ylistää, vaikka samaa puoluetta edustaakin.

Paavo on ehdottomasti ainoa valtiomies, jonka käsiin Suomen voi antaa seuraaviksi vuosiksi.

Ulko- ja turvallisuuspolitiikka on keskiössä ja sitä ei voida jättää Niinistön eikä Vanhasen, Haavistosta puhumattakaan, päätettäväksi.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Mirjami juuri noin. Suomi tarvitsee juuri nyt pitkän linjan tohtoria jolla on tieteellistä näyttöä ulkopolitiikan ja puolueettomuuspolitiikan tietämyksestä.

Voiko viisas kansa tätä ohittaa ?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset