Ehdokas Kyllönen -Kainuun tykyssä maailmanlopun merkkejä !

TV1 vaalipuheessa ehdokas Merja Kyllönen väitti Sotkamon tykkylumen ja siitä koituvien sähköhäiriöiden johtuvan ilmastomuutoksesta. Pimiässa pirtissä istunut Kyllönen oli tullut siihen tulokseen, että maailmanloppu alkaa Kainuusta jos ei jotakin tehdä.

Mieleen tuli kirjailija Huovinen ja hänen kehittämä hahmo "Havukka-ahon ajattelija", joka suolsi päästään mitä ihmeellisempiä visioita. Erotuksena Kyllösen puheisiin se, että Havukka-ahon ajatuksissa oli kätketty huumori, mutta Kyllönen oli ihan vakavissaan.

Niin vakavissaan, että pimiässä pirtissä alkoi ihan pelottamaan.

Mitään tieteellistä näyttöä ehdokkaalla ei tietenkään ole Sotkamon tykyn yhteydestä ja ilmastomuutokseen. Kainuussa on iät ja ajat ollut tykkyä ja varsinaisen ongelman muodostaa raivaamattomat sähkölinjat.

Vihreiden ministeri Haavisto myi söhkön siirron  kansainvälisille yhtiöille ja linjamaksut ovat nousseet pilviin, sähkön säästäminen ei auta ja sähkölinjat ovat tukossa. Pirtit pimenee !

Merja on hyvä ja raikas korven eukko, jota eivät EU herrat ole vielä toistaiseksi taltuttaneet ja tuskin edes siihen pystyvätkään.

Ukrainen tilanteesta ja Venäjän roolista Merja puhuu myöskin yhtä pötyä kuin itse kokoomuksen Niinistökin. 

Ukrainassa EU pyrki laajentumaan laittomien keinoin, rahoitti Kiovan mielenosoituksia, marssitti ministereitä ja EU edustajia mielenosoituksiin jne. Tulokset ovat sen mukaisia.

Rauhaa Merja oikein vaati mutta jäi kertomatta, että Ukrainan toinen lännettäjistä presidentti Prosenko pisti lännen tukeman Georkia presidentin Sakashvilin telkkien taakse ensihätään 5-vuodeksi.

Olisipa presidenttiehdokas maininnut tästäkin lännetyksestä.

hemmokoskiniemi
Sitoutumaton Rovaniemi

Lapin erämaita taapova erakko.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu