Valtamedian härski temppu ! Väyrynen oikeassa !

Valtamedian suoltamat mielipidetiedustelut on rakennettu tukemaan Niinistöä ja äänestäjiin luotiin mielikuva, että toista kierrosta ei tarvita. 

Tänään on sitten julkistettu uusi mielipidetiedustelu kun ennakkovaaleja on käyty kaksi päivää, Arvelen, että tuloksen kuultua moni jo nyt äänensä antanut on pettynyt ! 

-eikö tämä ollutkaan selvä asia, kun lähdin virran mukana.

Härskiä toimintaa mediataloilta. 

Demokratiaan kuuluu vapaa mielipiteen muodostus. Nykyisen kaltaiset gallubit riistävä kansalaisilta vapaan harkinnan ja johtavat ihmisiä luopumaan harkintaan perustuvasta ratkaisusta.

Media varastaa osan demokratiasta painostamalla ihmisiä, jopa oman puolueensa ehdokkaan hylkäämisen.

Paavo Väyrynen on ihan oikeassa, kun hän kritisoi mediatalojen suoltamia mielipidetiedusteluja, julkistamisajankohtaa ja niiden vaikutusta presidentin vaaleihin.

Jo vaalien alkumetreillä Väyrynen kertoi tuntemansa totuuden sillä Suomea kiertäessään 5-tilaisuuden päivävauhtia hänelle on selvinnyt, että mielipidetiedustelujan ja kansan ajattelutavan välillä on syvä kuilu.

Väyryselle naurettiin ja media pilkkasi hänen sanomiasiaan.

Nyt olisi aika eduskunnan ja puolueiden taristaa gallubien lainsäädäntö !

Enään ei puutu kuin, että Niinistön esikunta paljastaa Venäjän sekaantuneen vaaleihin.

Toimittajien tasoa kuvaa se asenne mikä Väyrystä kohtaan toimittajien keskuudessa on. MTV:n politiikan toimittaja Timo Haapala yritti Väyrysestä tehdä poliittisen pellen. Haastattelun edetessä Haapalasta tuli itsestä median pelle.

Media voisi kunnioittaa ja arvostaa Väyrysen kokemusta, historiantuntemusta ja tieteellistä työtä ulkopolitiikan saralla.

 

 

 

 

 

hemmokoskiniemi
Sitoutumaton Rovaniemi

Lapin erämaita taapova erakko.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu