Lapin tähdet sen kertovat ! Mitä pahaa me suomalaiset olemme ihmiskunnalle tehneet ?

Pääkirjoitus: "Vaali taisi jo ratketa" -älä mene äänestämään!

Lapin Kansan pääkirjoitus kertoo, että "vaali taisi jo ratketa". Otsikko on hyvin kuvaava ja kertoo, kuinka media käyttää valtaa vaaleissa ja vie äänestäjältä jopa halun mennä äänestämään.

Miksi lähteä äänestämään, jos presidentin vaali on jo ratkaistu?  Mitä minulla "siellä tekee, kaikki menee niin kuin on jossain päätetty" -tuumailee kansalainen.

Lapin Kansa:

http://lapinkansa.ap.richiefi.net/1ae55c6e-7670-4e06-8ddd-70164f24df28/2

Valtamedia tilaa mielipidemittauksia esittämillään kysymyksillä, sitten joukko Yliopistojen tutkijoita maksusta selitää asiat "tilaajan" haluamallaan tavalla ja lopulta mediatalot suoltavat jo ennakkoon vaalin tuloksen.

Nyt mielipidemittausten jälkeen Yliopistojen maksetut tutkijat antavat ymmärtää, että vaalit ratkaistiin jo ennakkoäänestyksessä, koska Niinistöllä on jo nyt yli 50%:a annetuista äänistä.

Tämän ilosanoman sitten valtamedia jakaa kaikista tuuteista ulos.

Mikäli vaalin tulos ei sitten menekkään niin kuin mediatalot ovat julistaneet kysymys on somesta, joka jakoi valheellista tietoa ja kansalaiset saatiin uskomaan niitä.

Jos tämäkään ei mene perille kysymys on Venäjästä, joka vaikutti vaalien lopputulokseen.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän seppokalevi kuva
Seppo Turunen

Jos nyt katsottaisiin ensin, mikä on äänestysprosentti. Meilläkin "venäjä" vaikuttaa vaalien lopputulokseen. Lähinnä Väyrysen kautta. Mutta ei kuitenkaan "venäjän" (= Paavon) toivomaan suuntaan vaan juuri päinvastoin.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Seppo, kukaan muu, kuin Niinistö ei ole käyttänyt Putin korttia ;)

Käyttäjän seppokalevi kuva
Seppo Turunen

En puhunut Putin kortista vaan Väyrysen "venäjä" (ml. Neuvostoliitto)-kortista. Tarkkuutta Hemmo..tarkkuutta..kyllä se siitä. Kyllä se Väyrynen kanveesista ylös pääsee kun hieman avitatte. Toivottavasti on hänessä sen verran miestä, että laittaa muhkeasta Euro-tilistään edes kymmenen tuhatta Hurstin kouraan.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Vaalithan ovat olleet ratkaistu jo pitkän aikaa, kakkossijastahan nuo muut kilpailevat, se vaan, että tässä kisassa ei jaeta kuin voittajalle palkinto.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Petteri on "ropakantan" uhri.

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

MUTTA äänestä sittenkin! Vaikka protestiksikin. Tulokset julistetaan vasta sunnuntai-iltana. Media ja gallupit eivät päätä, kenestä tulee seuraava presidentti Suomelle, vaan äänestäjät yhdessä. Älä nuku!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset