Suomelta vastavuoroisuutta Krimin matkailuun !

Venäjältä Suomeen turismi on taasen elpymään päin. Parhaana aikana Venäjältä tuli miljoonia turisteja vuosittain ja rahaakin 3miljarin arvosta/ vuosi.

Ukrainan vallankaappauksen jälkeen Krimillä suoritettiin kansanäänestys kulumisesta Venäjään. Ylivoimainen enemmistö krimiläisistä kannatti Krimin tasavaltaa osana Venäjän liittovaltiota.

Mikään yllätys tämä ei ollut, koska Janukovithsia oli presidentin vaaleissa Kirimillä kannattanut lähes 90%:a. 

EU:n kielsi matkojen ja liiketoiminnan harjoittamisen Krimille. Suomi uskollisena EU:n liittovaltion kannattajana noudattaa kieltoa ja vaikeuttaa matkailuyritysten vapaata kilpailua.

Venäjä toimisi viisaasti jos se vaatisi vastavuoroisuutta Suomelta  ja rajoitteiden purkua Krimin matkailulta. Suomen taloudellinen etu olisi tuke Krimin matkailua. 

Krimillä on korkeatasoinen turismin-infra ja kehittyneet palvelut. Krimin santoriot korkeatasoisine terveyspalveluineen on kaikkien tiedossa.

Myöskin hintataso on erittäin edullinen ja asuntojakin voi ostaa edullisin hinnoin:

https://reklama-crimea.com/advt_categories/153?page=2

Omatoimimatkailu Krimille on sallittua ja Helsingistä pääsee junalla Pietariin ja sieltä edelleen lentokoneella Krimille. Matkat edestakaisin n. 180 euroa ja hotellihoneen saa n. 15-25 eurolla  aterioineen/ päivä.

Omatoimimatkailu ja matkustaminen Krimille Suomesta on elpymässä.

RUFI- yhdistyksessä on tietoa Krimiin matkustamisesta.

 

 

 

hemmokoskiniemi
Sitoutumaton Rovaniemi

Lapin erämaita taapova erakko.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu