Lapin kultaa ja itsenäisyyttä janoava lapinÄSSÄ POHJOISIA AJANKUVIA JA AATOKSIA VUODENAIKOJEN VIRRASSA

Enemmän Karjalaa ja vähemmän EEUUTA!

Paavo Väyrynen on ehdottomasti oikeassa, kun vaatii keskustaan hylkäämään liberalismin ja palamaan Alkion linjoille. Toivosin, että myöskin VAS (SKDL:ssa) ja SDP olisi vastaavaa liikehdintää, mutta mitään merkkejä tästä ei ole. 

Työvänpuolueilla kiinnostaa enemmän vähemmistöryhmien edut kuin oman kansa suuren enemmistön.

Eduskunnassa häpeämättösti kansanedustajat puhuvat hyvinvointivaltion pelastamisesta samaan aikaan, kun nämä samat edustajat värkkäävät lakia, jolla kunnallinen itsehallinto tuhotaan ja 3 miljardia euroa siirretään monikansallisten yhtiöiden hallitsemalle maakuntahallinnolle.

Suomen kansantalous joka luotiin kaikkien tehtaineen, tiestöineen valtion toimesta on lähes kokonaan myyty kansainväliselle pääomalle. Bernerin viimeisin ohjelma on maanteiden myyminen.

Sipilä tulee kokoomuksen johdolla tuhoamaan jopa terveys- ja sosiaalipalvelutkin. Köyhät jo nyt pannaan ns. burnalinjalle eikä uskalleta mennä terveyspalvelujen piiriin.

Eduskunnassa puhutaan "turvaallisuus ympäristön muutoksesta" kun itse ovat tähän maahan turvattomuuden luoneet. Häpeämätöntä toimintaa tämäkin.

Siksi enemmän Karjalaa ;

https://

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset