Lapin kultaa ja itsenäisyyttä janoava lapinÄSSÄ POHJOISIA AJANKUVIA JA AATOKSIA VUODENAIKOJEN VIRRASSA

Myrkkytehtaan räjäyttäminen ohjuksilla?

Tuntuu jotenin oudolta, että Yhdysvaltain, Britannian ja Ranskan ohjusisku suunnattiin kemiallisten aseiden tehtaisiin. Vielä oudompaa on se, että tehtaiden räjäyttäminen ei tushauttanut ilmoille myrkkypilviä.

Olisko teillä ideaa siitä miksi näin kävi?

Jos kohteissa oli todellakin kemiallisia aseita, niin eikö ympäristön asukkaat saatettu todella hengenvaaran?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Toni Rintala

Jos ne kemikaalitkomponentit olivat turvallisesti erillään ja höyrystyessä eivät reagoineet vaaralliseksi yhdisteeksi?
Olisi tyhmää säilyttää kemiallisia aseita aktiivisena.

Käyttäjän pii3719 kuva
Pertti Ikonen

Yksittäisen tehtaan pommittaminen ei varmaankaan aiheuta sellaista kemiallista reaktiota, että läheisyydessä olevat kuolisivat. Vaan asia tehdään niin, että vasta pommissa aineenosat ovat yhdessä kuolettavasti reagoimassa sitten kun pommi osuu maaliinsa.

Käyttäjän pasipulkkinen kuva
Pasi Pulkkinen

Jos pommitukset olisivat kohdistuneet kemiallisien aseiden varastoon, olisi siitä seurannut väistämättä myrkkypilvi. Esimerkiksi kloorikaasu (trikloorinitrometaani) ei ole mikään kaksikomponentti myrkky, joka yhdistetään ennen pomminlaukaisua. Tämä klooripikriini oli se väitetty kemiallinen ase. Pääasiassa kemiallisien reaktioiden tulos on seoksia, jotka täytyy tislata halutun komponentin konsentroimiseksi. United States Army M687 on menetelmä, jolla sariinia voidaan tuottaa ammuksen sisällä kahdesta vaarattomammasta komponentista laukauksen aikana. Sariini oli myös yksi huhutuista myrkyistä, mutta Syyrialla tuskin on kyseisiä jenkkimenetelmiä käytössään.

Jos kemiallisia aseita on Syyriassa varastoissa, ovat ne hyvin todennäköisesti aktiivisessa muodossa. Pommitus varastoihin olisi ollut katastrofi. Tämä on yksi niistä kielletyistä kysymyksistä. Tämä kysymyksen esittäjä leimataan armotta valtiopetoksen tekijäksi.

Valheita valheiden perään. Irakin WMD kohusta oppineena, mitään todistusaineistoa ei esitetä. Viesti on: Luottakaa meihin, luottakaa hallituksiinne.....muistittehan unohtaa Irakin WMD.

Käyttäjän paavonevalainen kuva
Paavo Nevalainen

Täsmäaseillahan se tehtiin ja kohdekin oli hyvin valikoitu, kaksi viikkoa ennen oli tarkistetty, että paikassa ei ole tosiaan myrkkyjä. Haluttiin vain ennen-jälkeen kuvat sellaisesta kohteesta, jota vastapuoli ei puolustanut ohjuksin. Koko hulabaloo (feikattu myrkkyhyökkäys ja vastaus ohjuksin) oli eräänlainen asejärjestelmätesti. Lännen ohjukset olivat täynnä sensoreita, varsinaista räjähdekuormaa oli kevennetty, ja haluttiin tutkia millainen on ohjuspuolustuksen teho. USA sai jokaisesta torjunnasta arvokasta informaatiota vastapuolen asejärjestelmien tehosta.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Tämänhetkinen arvioini on, että kaikki valehtelevat, mutta aseteollisuuden esittelyä pitää olla, että kauppa kävisi. Venäläiset tosin valehetelevat enemmän.

Jonkunlainen kaasuisku on tapahtunut. Amerikkalaistutkija on jo etukäteen julistanut, ettei heidän ehkä saamiinsa tuloksiin voi luottaa, koska Venäjä.
Risteilyohjuspommitus toisarvoisiin kohteisiin oli tarkka, eikä ilmapuolustus saanut ollenkaan torjuttua ohjuksia. Yhtään kuvaa ei ole näkynyt torjuttujen ohjusten jäänteistä nimittäin. Tarinoiden perusteella näitä kuvia pitäisi olla kymmenittäin.

Käyttäjän pasipulkkinen kuva
Pasi Pulkkinen

Aivan kaikki eivät usko "virallista tarinaa" ja julkaisevat aiheelliset epäilynsä. Katsotaan mitä Opcw saa aikaiseksi. Aiheen parissa vilisee mitä mielikuvituksellisempia tarinoita, kuten että Venäjä ja Syyria olisi siivonnut todisteet pois. Olisi hauska nähdä miten se tapahtuisi :-)

Tässä potilaita hoitanut lääkäri kertoo, että kyse ei ollut kaasusta vaan puhtaasti romahtaneiden talojen sisään jääneiden ihmisien happivajeen (pöly ym.) hoidosta. https://www.independent.co.uk/voices/syria-chemica...

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino

Aika pienelle huomiolle, sattumaltaan, jäänyt tuo independentin juttu.

Tero Wihuri

"Venäläiset tosin valehetelevat enemmän." Sulla on varmaan näytöt tähän?

Käyttäjän kostiainenpertti kuva
Pertti Kostiainen

Oliko toi nyt sitten todiste että ne myrkyt oli hävitetty?

Mites ne muut kohteet, lentoketät ja semmoiset? Ei halastua sanaa, menikö ohjukset pitkin lepikkoo vai ammuttiinko ne alas?

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Tehdyssä ohjusiskussa on kuollut satojatuhansia siviilejä kaasu- ja hermomyrkkyihin.

Tietoa ei voida koskaan vahvistaa tai varmistaa, sillä epäonnistunut Syyrian ja Venäjän ilmatorjunta ei kestä tällaista totuutta siviilien käytöstä ihmiskilpinä ja myrkkytehtaiden olemassa olosta ennen iskua.

USA:n , Ranskan ja Iso-Britannian koalitio ei liioin halua julkisuutta julmalle iskulleen.

Vai mitä Hemmo ?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset