Lapin tähdet sen kertovat ! Mitä pahaa me suomalaiset olemme ihmiskunnalle tehneet ?

Israel ja CIA järjestivät myrkkyoperaation Syyriassa!

Lännen johtajat eivät näytä ymmärtäneen, että Syyrialle ei ole mitään hyötyä ns. kemiallisesta iskusta. Ei kai maa joka on voittamsasa sodan ala kaasuttamaan ihmisiä!

Toinen seikka on se, että mitä järkeä on lännellä hyökätä myrkkyä tuottaviin laitoksiin, koska myrkky jos sitä kohteissa oli asetti valtavat ihmisjoukot kuoleman vaaraan.

Lännen logiikka pettää pahasti.

Olisko kemialisen iskunta takana Israel ja CIA? 

Israelin etu on, että Syyriassa soditaan!

Mikä on teidän arvio/arvailu?

Suomi on joka tapauksessa tukenut ja hyväksynyt Ranskan, Saksan ja Yhdysvaltain ohjusiskut !

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Arska Hedström

Hyviä arvioita esität. Ja eilen, eli tämän myrkkyjupakan jälkeen USA äkkiä ilmoitti, että mitään uusia pakotteita USA ei Venäjälle aseta ja vanhojakin nyt puretaan. Tuntuu kuin joku olisi saanut niskalenkin USA:sta eli on ilmoittanut jotta nyt pakotteet puretaan tai tulee tosiasioita maailman tietoisuuteen. Eli kaiken takana on Israel ja vaikkapa CIA.

Käyttäjän AbdullahNassir kuva
Abdullah Nassir

White Helmets on Al Qaidan pr-osasto. ISIS on yksi Al Qaidan uusista nimistä jolla hämätään länsimaiden ihmisiä. Yhdysvallat toimittaa aseet ja tarvikkeet kyseisille ryhmille. Israel antaa logistista apua ja hoitaa sairaaloissaan loukkaantuneet kurkunkatkojat kuntoon. Siinä vain pieni osa symbioosia. White Helmets kuvasi sairaalan tapahtumat Doumassa. Heillä on jo taskussaan Oscar elokuvan teosta.

Käyttäjän PekkaNrnen kuva
Pekka Näränen

Hemmo, kun kerran arviota pyysit, niin esitän omani (jonka totuusarvo lienee samaa luokkaa kuin sinun). Koska Assad on voittamassa sodan, niin hänen kannattaa tappaa mahdollisimman paljon oppositioainesta kun vielä ehtii. Näin jää mahdollisimman vähän vankeja ruokittavaksi ja mahdollisimman vähän jäljelle niitä, joilla on katkeruutta häntä kohtaan ja joista voi olla myöhemmin harmia. Etenkin lapset on järkevintä tappaa, koska he ovat potentiaalinen vaara vielä vuosikymmenten päähän Assadin dynastian seuraavallekin edustajalle.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset