Lapin tähdet sen kertovat ! Mitä pahaa me suomalaiset olemme ihmiskunnalle tehneet ?

Pakolaiset EU:n ja Yhdysvaltain palkkasotilaita?

Kuulin tuossa päivänä toisena rajun väitteen, että ns. Syyrian ja Irakin pakolaiset olisivat Yhdysvaltain ja EU:n palkkasotilaita. Nuori mies, joka pystyy maksamaan matkastaan 5000-10000 euroa on voinut hyvinkin saada rahat sotimiseen ja lupaukseen siitä, että pääsevät Euroopan kansallisvaltioiden sosiaaliturvan piiriin.

Parhaana vuonna Suomeen saapui nuoria miehiä 30 000, joilla ei näyttänyt olevan rahasta kiinni. Toki joukossa oli ihan aitojakin pakolaisia varsinkin -naisia ja lapsia. Nämä olivat kuitenkin markinaalinen ryhmä ja saivat suomalaisten kaiken hyväksynnän.

Yhdysvallat ja EU ovat hävinneet sodan ja nähtäväksi jää mihin seuraavaksi tätä resurssia käytetään ;)

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Mä taas kuulin että Suomi maksaa näiden sotimisen jotta nämä tulevat sitten täysin koulutettuina maahan, tarkoituksena valmistella hyökkäystä rauhaan pyrkivän Venäjän kimppuun. Vanhan jääkäriperinteen mukaisesti siis.

Jos kerrot mistä kuulit oman teoriasi niin minä kerron sitten mistä minä tämän kuulin.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Janne, no tietenkin siinä näkijä missä tekijä.

Käyttäjän MarttiHaverinen kuva
Martti Haverinen

Tuossapa Hemmolle sivusto, mistä voi ammentaa lisää aineistoa satutunnille, niin ei tarvitse pelkkien kuulopuheiden varassa uurastaa: http://nwohavaintoja.blogspot.fi/

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Martti, totta vain valtamedia on toistaiseksi tuominnut ja sen perusteella istuu mie linnassa. Oikeushistorian kannalta mielenkiintoinen juttu mutta yksilön kannalta katasrofi.

Käyttäjän MarttiHaverinen kuva
Martti Haverinen

Ihan koko sivustoa käyttöön suosittelin... sieltä löytyy paljon ihmeellistä muutakin kuin Janitskinin marttyyri-itkua.

Käyttäjän mikkish kuva
Mikael Hernesniemi

Joo just.. Irak ei ole maa, jossa kokonainen kansa eläisi absoluuttisessa köyhyydessä ilman sähköä, opintoja, ruokaa, älypuhelimia tai varaa ostaa esimerkiksi kulkuneuvoa. Irakin bkt on noin 14 000 dollaria/asukas; lähes jokaisessa kotitaloudessa on sähköt; alle 5-vuotiaiden lapsikuolleisuus on reilu 3%, ja eliniänodote on lähes 70-vuotta, joka kertoo siitä, että siellä on toimiva terveydenhuolto ja hygienia; reilu 70% käy peruskoulua ja yli 80% alle 24-vuotiaista nuorista (naisista ja miehistä) osaa lukea ja kirjoittaa. Tämä kertoo siitä, että maa on suurelta osin melko moderni. Tavallisella tallaajalla, vähänkin vauraimmilla erityisesti, on ollut varmasti kelpo mahdollisuudet säästää muutama tuhat dollaria matkaansa varten. Irak on ollut kuitenkin kaaoksen tilassa pitkään. Valitettavasti kaikkein köyhimmät tuskin pääsivät maasta lähtemään, mutta valtaosa Irakin pakolaisista lähti siksi, koska sota ja väkivaltaisuudet tuhosivat heidän kotinsa ja uskon tulevaisuuteen. Miksi he olisivat lähteneet ja jättäneet kotinsa, jos maassa olisi elämän edellytykset kunnossa? Ai koska New World Order?

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Mikael jos asiat olisivat noin hyvin niin miksi eivät puolustaneet maatansa.

Käyttäjän mikkish kuva
Mikael Hernesniemi

Aika moni siellä näyttää taistelevankin "oman maansa puolesta" eri ryhmittymissä toisiaan vastaan. Jokaisella omat syynsä. Ehkä moni myös ymmärtää paremmin kuin me, millainen sekasorto maassa on ja ettei paremman maan rakentamiseen toisen tappaminen auta. Miten voit kirjoittaa tällaisia blogeja, ellei sinulla ole edes alkeellisimmat tiedot maailman tilasta, jotka löytyvät kaikille avoimista lähteistä?

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Mikael puolustusministeri Niinistö ei ole viimeaikoinan kertonut Suomen osallistumisesta voittoisaan sotaan Syyriassa. Sinulla voisi olla tästäkin faktaa?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset