Lapin tähdet sen kertovat ! Mitä pahaa me suomalaiset olemme ihmiskunnalle tehneet ?

Viha-naiset "rauhanmarssilla" !

Vihreiden Heidi Hautala ja kirjailija Sofi Oksanen ja kohutoimittaja Aro ovat päättäneet järjestää mielenosoituksen 16.7. kun Putin ja Trump tapaavat toisensa Helsingissä.

Suomen vihaisimmat naiset kertovat saavansa tuekseen myöskin muuta porukkaa joiden joukossa on entinen Vassareiden puheenjphtaja Paavo Arhinmäki. Paavo siis palaa juurilleen -kadulle.

Hautala ja Oksanen ovat tulleet kuuluisaksi jakaessaan vihaa Venäjää ja sen nykyjohtoa vastaan. Nyt Yhdysvaltain presidentti Trump näyttää kuuluvan samaan sakkiin, eikä ihme, sillä onhan hän Putinin valitsema presidentti.

Amerikan äänestäjillä ei ole Trumpin valinnassa osaa eikä arpaa -arvelee varmaan viha-naiset.

Viha-naiset vastustavat liennytystä ja ovat pettyneitä kun SUomen kansa pysyy sitoutumattomalla ja puolueettomalla linjalla eikä halua liittyä NATO:on ja järjetää rähinää Venäjää vastaan,

https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/jarjestaja-vahvistaa-sofi-oksanen-j...

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (12 kommenttia)

Toni Rintala

"Amerikan äänestäjillä ei ole Trumpin valinnassa osaa eikä arpaa."

Noin puolet kertoo kuitenkin äänestäneensä häntä, joten suht oikein meni.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Kiitos tiedosta. En ole kuullut tästä. Kaikki hyviä tyyppejä. Pitää harkita osallistumista.

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Vaikka vastarannan-Tuomioja onkin taas eri mieltä - https://www.verkkouutiset.fi/erkki-tuomioja-trumpi... - niin varmaan jonkinlaista aihetta pikku säpinälle tuona päivänä on myös Suomessa, kun maltin ja tolkun mies Alpo Rusikin vertaa huippu/huiputuskokousta odotusarvoltaan sinisilmäisen Chamberlainin 1938 Hitler-rauhanjulistukseen ja 1939 Molotov-Ribbentrop-sopimukseen:
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/20180703220105084...

Olipa toteuma lähempänä Münchenin tai Helsingin henkeä, jotain ennalta-aavistamatonta taitaa olla tulossa, koskapa CNN:n mukaan Niinistön ja Nato-kumppanien kanssa keskusteltuaan Trump aikoo tavata Putinin Helsingissä ilman avustajia.
- Toivottavasti 16.7.2018 toteutuu Helsingin henki 2.0+-momentum, jossa korostuu tulevan huippukokouksen myönteisten mahdollisuuksien puoli historiallista otsikkopotentiaalia ajatellen: ETYJin periaatteiden mukaanhan valtioiden rajoja voidaan siirtää rauhanomaisesti sopien, mutta ei yksipuolisilla valtausoperaatioilla. Yllätysaiheena keskusteluissa voisikin olla lähtölaukauksena ja pikatiekarttana uusliennytykselle ja pakotteidenmadaltamiselle https://twitter.com/hashtag/HelsinkiSummit2018?src... vaikkapa Stalinin anastamien alueiden palautus Venäjän luoteisnaapurimaalle ja myöhemmin vetäytyminen myös Krimin ja Itä-Ukrainan suunnalla - ks. blogi aiheesta:
http://rescordis.vapaavuoro.uusisuomi.fi/kulttuuri...

Käyttäjän KansalainenKane kuva
Markku Nieminen

Viha-naisia ei rauha kiinnosta, ellei ole kysymys rauhanuskonnosta! Jokaisenhan tämä pitäisi tietää! sarkasmivaroitus

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää

”Emme hyväksy tapahtumaan osallistuvilta minkäänlaista syrjintää tai syrjiviä tunnuksia, väkivaltaa, näkyviä puoluepoliittisia tai valtiollisia tunnuksia. Tapahtuma on esteetön, päihteetön ja perheystävällinen, ja siinä on noudatettava Suomen lakeja ja yleisiä järjestyssääntöjä”, tapahtuman sivustolla linjataan.

Se niistä vihanaisista.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Mika, suvaitsevaisuus ei koske venäläisiä ja suomalaisia jotka sanovat jotain myönteistä venäjästä. Histeeriset Hautala ja Oksanen ovat tämän vihan-lietsonnan sympooleja.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #7

Hautala ja Oksanen ovat viisaita naisia. Bäckman on hysteerinen höperö, jolla on otsaa puolustella jopa Viron alistamisen symbolia, Pronssisoturia. Bäckmanhan komppasi niitä venäläisiä hysteerikkoja, jotka vetivät herneet nenäänsä siitä kun Pronssisoturi siirrettiin vähemmän näkyvälle paikalle.

Risto Koivula Vastaus kommenttiin #8

Jos Oksanen ja Hautala ovat viisaita, niin Halonen on Orlenasin Neitsyt ja Sauli on nero...

https://www.pirkanblogit.fi/2018/risto_koivula/al-...

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #9

Ei Saulissa ja Tarjassakaan mitään vikaa ole. Parempia kuin Trumputin.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää

Desantti Bäckman varmaan järjestäisi kernaasti vastamielenosoituksen, mutta sillä on nyt muita kiireitä. Sehän on vainonnut suorastaan pakkomielteisesti niin Sofi Oksasta kuin Heidi Hautalaakin. Se on myös tehnyt mahdottoman mahdolliseksi: hankkinut porttikiellon Uuteen Suomeen! Ihan totta, se bannattiin täältä sen jälkeen kun se oli laittanut tänne puheenvuoron jossa se kirkui jo otsikossa että Sofi Oksanen on natsi. Kyllä ei ole.

Se muuten jatkoi vinkumista vielä senkin jälkeen ja moitti Uuden Suomen päätoimittajaa Huuskoa sensuurista. Minä en ole missään nähnyt väljempää moderointilinjaa kuin täällä. Kaikki menee sukkana läpi, ellei nyt ihan sairaan vainhoharhaiseksi ylly. Ja Bäckmanhan yltyy, se kiihtyy nollasta sataan sekunnissa ja ilman mitään järjellistä syytä. Hautalastakin se kirjoitti että se juo tuopistaan venäläisten verta.

Risto Koivula

YK:n Turvallisuusbeuvosto on käsitellyt Hautalan aseenkantajan Mikael Storsjön julistamista kansainväliseksi terroristiksi.

Se oli varoitus Haidillekin.

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2013/12/ensimm...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset