Lapin tähdet sen kertovat ! Mitä pahaa me suomalaiset olemme ihmiskunnalle tehneet ?

Suur-Suomi osaksi britti-impperiumia!

Suomi on allekirjoittanut hyökkäyssopimuksen brittien kanssa. Venäjä on heikko ja nyt on sopiva ajankohta tehdä Suur-suomi.

Samalla voimme palauttaa  ihan vapaaehtoisesti britti-imppeeriumin.

https://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/73890-sauli-niinisto-guardianissa-nayt...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Vaw, kiitoksia vinkistä Hemmo.
En ole ajatellut rajakysymyksiä noin pitkälle. Ainoastaan että Suomen pitää saada miehitetyt alueet takaisin ja raja entiselle paikalle mistä on sovittu Tarton rauhassa 14.X 1920.

Mutta jos britit käynnistävät hyökkäyksen Venäjää vastaa niin siihen pitää ehdottomasti liittyä ja ottaa Karjala takaisin.

Jos Lapin porukka haluaa lisää selkosia niin en pane hanttiin. Voisi olla mukava saada Kuolan jäkälämaat Hemmon paliskunnan porojen mutusteltaviksi? Jos homma onnistuu niin silloin minä haluaisin muutaman kilon kuivattua poroa, samanlaista jota sain Särestöniemessä vuosikymmeniä sitten.

Isommista valloituksista ehkä olisi hyvä kysellä Niinistöjen mielipiteitä?

Käyttäjän Keijo Lindgren kuva
Keijo Lindgren

Ihmiset ovat muuttaneet kaupunkeihin joten pitäisi kysyä Moskovan,Helsingin ja Lontoon asukkailta mitä he pitäisivät jos vaikka vessat lakkaisivat toimimasta.

Käyttäjän erkkilaitinen kuva
Erkki Laitinen

"... ottaa Karjala takaisin."

Mitenkäs ajatteli hyödyntää saadut alueet. Mitäs niille ihmisille tehdään, vieraille kansallisuuksille. Tai jos lähtevät evakkoon, ketä ajattelit sinne menevän tilalle. Entiset evakot ovat aika vähissä ja nuoripolvi taitaa ajatella omilla aivoillaan.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Jos saisin omistukseeni Laatokan pohjoisosasta Kirjavalahden perukan, olisin heti miljonääri. Menisin pankkiin, johtaja tarjoisi kahvia ja konjakkia. Juttelisimme niitä näitä maailmanmenosta, naukkailisimme konjakkia ja neiti toisi välillä lisää kahvia. Nostelisimme maljoja Karjalan palautukselle ja Suomen uljaalle nousulle.
 
Lähtöä tehdessäni johtaja toteaisi vain että piikki on auki, hae niin paljon kuin tarvitset, paljonko nyt ottaisit. Sanoin että ajattelin ostaa mustan Mersun, eiköhän 100.000 riitä.
 
Ostaisin auton, palkkaisin sukulaispojan kuskiksi ja lähtisin tutustumaan Laatokan maisemiin.
 
Osallistuisin viranomaisten kanssa kaavoitukseen; maantiet, sähköt, vesijohdot, viemäröinti.
Alkaisin lohkoa mökki- ja omakotitalojen tontteja, niiden kunnostusta, vesijohdot, sähköt, kenties rakentaisin niitä jne.
 
Suurimpana hankkeena olisi hotelli, kylpylä ja pelikasino Kirjavalahden perukkaan. Sen sijainti olisi ihanteellinen, ympärillä alppimaisemat, laivaväylä Pietariin.
 
Kuka vielä sanoo että palautus ei kannata? Alkaisi valtava jälleenrakennustyö. Rahaa saisi pankeista riittävästi koska on reaalitakuut lainoille.

Käyttäjän Keijo Lindgren kuva
Keijo Lindgren

Meillä on kokemusta Englannin ja Saksan avusta.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Tuli vielä mieleen että miksi ne britit lähtisivät nyt hankkimaan lisämaata? Aikoinaan heillä oli puoli maapalloa siirtomaina. Vähitellen ovat luopuneet ilman isompia sotia kaikista.

Nyt ovat vetäytymässä manner-Euroopastakin ikiomalle saarelleen muistelemaan mennyttä suuruuden aikaa.

Mistä sinä Hemmo olet saanut päähäsi että britit olisivat hyökkäilemässä? Olet nähnyt unta?

Käyttäjän donnybird kuva
tuula pakarinen-curry

Meillä menevät aina sekaisin todellisuus, ja tämä mielen propaganda.

Suur- suomalaiset ovat rakentaneet amerikan mannerta 1600- luvulta lähtien. Suurta huutoa oli 150- 200 vuotta sitten pyrkiä yhteiseen kommunismiin, jonka avulla teollisuuden herrat saivat omansa, aseiden rakentamiseen.
Suomalaiset kaivoivat raudan ja malmin, ja kullan.
Rakensivat tiet, ja kaiken muunkin, viittaan amerkl. historiaan.
Suurinta idealismina pidettiin yhteistoimintaa, joka nyt kulkee nimellä demokratia, joka sattumoisin usein joutuu väärille linjoille; ennen samaa ideologiaa kutsuttiin kommunismiksi.

Olemme ideoiden viemiä, ja siinä sekamelskassa olemme menettäneet ihmisen itsenäisen toiminnan, ja elinmahdollisuuden. Vallan pitäminen on päämäärä, jonka tuloksena nyt pelkäämme omaa varjoamme!
Esim. historiaa http://maine.utu.fi/vex/nayttelyt/Amerikansiirtola...

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Suomalaiset menestyivät Yhdysvalloissa suomalaiseen tapaan vaatimattomasti. Yhtään virtasta tai lahtista ei ole noussut hallinnon keskeisille paikoille tai liike-elämän johtoon. Onneksi ruotsalaiset, norjalaiset ja tanskalaiset ovat pärjännet paremmin.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Hemmo ja minä olemme niin vanhoja että muistelemme sotiemme historiaa. Sinä Tuula olet niin nuori että et ole ehkä kuullutkaan silloin olleesta Suur-Suomi aatteesta?

Silloin jotkut siviilit ja armeijankin edustajat elättelivät toiveita että voitaisiin yhdistää juuri itsenäistyneeseen Suomeen lähialueiden suomensukuisia heimoja, karjalaiset, vepsäläiset, inkeriläiset ja eestiläiset. Eli kuten nykyisinkin vaikkapa Putin pyrkii yhdistämään kaikki venäjää puhuvat ja slaavilaiset kansat saman hallinnon alle, mm. Krimi ja Ukraina.

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari

Hemmo, ei ole pelkoa, että britit hyökkäisivät Venäjälle. Venäläiset ovat varmistaneet koskemattomuutensa sotkemalla paikkansa niin, ettei niitä jälkiä kukaan viitsi lähteä puhdistamaan. Ainoastaan tyhmät tsuhnat rakensivat Pietariin jäteveden puhdistamon.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Jos sota tulisi, niin ainakin yksi asia olis varma, nimittäin se kenen puolella Hemmo sotisi. Ja sillä puolella ei ole siniristilippua.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset