Lapin tähdet sen kertovat ! Mitä pahaa me suomalaiset olemme ihmiskunnalle tehneet ?

Tänään eduskunnassa "pissattaa"

Tänään Soini-äänestyksen aikana voi monella kansanedustajalla pissattaa. Varsinkin naisedustajat voivat rynnätä käytävälle ja edelleen tarpeilleen.

Puoluekuri kun se otetaan käyttöön on omaatuntoakin vahvempi arkumentti. Abortin kannattajat ja naisten asemasta huolta kantavat hallituksen naiset ovat tiukan paikan edessä.

Kasvojen menettäminen painamalla "vihreää" voi koitua kohtalokkaaksi.

Perussuomalaisilla tiedetään myöskin olevan ryhmäpäätös, mutta millainen sitä ei kerrota. Tyhjää äänestämällä tuetaan välillisesti entistä puheenjohtaja Soinia.

Punaisen napin painaminen voisi kaataa koko hallituksen. Miksi ei jo kannattaisi kaataa kun siihen on avaimet?

Oli niin tai näin Sipilä äänestää vihreää koska haluaa jatkaa hallituksessa ja pitää SINISEN-kainalosauvan itsellään.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän Kirsiomp kuva

Nyt kansanedustajilla olisi tuhannen taalan mahdollisuus lopettaa puoluekuriin perustuva politiikka kerta heitolla:

Jokainen äänestäisi juuri niin kuin katsoo hyväksi. Jos hallitus kaatuu, niin joutaa kaatuakin. Samalla kabinetteihin virtaisi runsaasti raikasta ilmaa ja jatkossa ei olisi lainkaan helppoa tehdä politiikkaa joka perustuu ryhmäkuriin. Jokaisella kansanedustajalla olisi aidosti valtaa ja siitähän kansa tykkäisi.

Näin koko eduskunta tulisi Hjalliksen linjoille politiikan teossa. Olisiko se niin huono ajatuskaan?...

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Ei välttämättä huono ajatuskaan ollenkaan. Mutta liki mahdottomia ei jaksa toivoa. Puoluekuri on tuttu about joka puolueelle tiukassa paikassa. Vaikkei se olekaan kansalaisten keskuudessa lainkaan suosittu, niin puoluekurin käyttö "tarvittaessa" on perinteinen tapa pitää joukot suorassa ja vaikutusmahdollisuudet tapissaan politiikassa. Hyvin yllättävää olisi mikäli siitä päästäisiin lähitulevaisuudessa.

Käyttäjän jallerajala kuva
Jari Rajala

Soinilaisuus, mitä taas? Sanat ovat vain sanoja, teot merkitsevät, ehkäpä joskus jossain jotain. Ihmeellinen pyhitetty soinilaisuus lentää parhaillaan ilmatilassamme. Ampukaa se huomenna alas, ettei vaan syökse päällemme yhtään enempää tuon lähes jumalasta seuraavan, vatikaanin paavin kultaisia aivopieruja ;O

Käyttäjän jormamoll kuva
Jorma Moll

Eduskuntaa ja koko maata heiluttavat nyt ihmiset, jotka eivät ole edes syntyneet.
Homo Sapiens on 200 000 vuotta vanha. Yhä edelleen riidellään perusasioista.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

"Punaisen napin painaminen voisi kaataa koko hallituksen. Miksi ei jo kannattaisi kaataa kun siihen on avaimet?"
*********************************************

No esim. jos puhtaan taktisesti puhutaan, niin persujen ei välttämättä kannattaisi kaataa hallitusta, koska elättelevät ihan suht perusteltuja toiveita siitä että kannatuksensa tulee kasvamaan ennen eduskuntavaaleja eli tavallaan vaalit tulisivat liian aikaisin.

Mutta ei sillä niin väliä, koska vaalit tulisivat liian aikaisin myös esim. kepulle ja etenkin sinisille eli ihmeitä tapahtuu mikäli antavat hallituksen kaatua tuollaiseen. Kokoomuksen kannatus on perin vakaata, mutta ei ole välttämättä heidänkään osaltaan toivottavaa antaa hallituksen kaatua.
---------------

Mikäli taktiikasta taas ei puhuta, niin monet muut syyt sitten voivat olla miksi vih/vas/demarit/RKP epäluottamuksen esittäminen ei ole täysin suosiossa mm. kristillisten ja perussuomalaisten keskuudessa. Mutta niistä syistä on reilusti keskusteltu lähes joka kolmannessa blogissa viimeisen päivänkin aikana. Lyhyesti annetut perusteet eivät kaikin osin vakuuta ja muutenkin leikitään turhan lähellä sananvapauden/mielipidevapauden/uskonnonvapauden liepeitä.... vaikka tietenkin vih/vas/SDP/RKP vakaasti tuollaisen kiistää. Olisivat laittaneet paremmat perusteet tai väljemmät perusteet (ihan vain yleisesti nauttiiko Soini luottamusta tai nauttiiko hallitus luottamusta olisi ollut paljon parempi kuin tämä sirkus kytkettynä Soinin höpsöihin uskonnollisiin kantoihin).

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset