Lapin tähdet sen kertovat ! Mitä pahaa me suomalaiset olemme ihmiskunnalle tehneet ?

NATO-trollaus on rikos!

  • NATO hävittäjät Lapin yllä
    NATO hävittäjät Lapin yllä
  • NATO-trollaus on rikos!
  • NATO-trollaus on rikos!

Suomessa NATO-trollit ja media ovat aktivoituneet suursotaharjoitusten yhteydessä. Samoin Suomen poliittinen eliitti hissuttelee, kun sotilasjohto marssittaa vieraita joukkoja maahan ja vie omia joukkoja ulkomaille osaksi NATO -operaatioita.

Suomen eduskunta suunnittelee lakia jolla kiellettäisiin Venäjästä puhuminen positiiviseen sävyyn sekä puoluettomuus ja liittoutumattomuuslinjasta. Kaavaillaan ns. Venäjä trollilakia, joka olisi osa rikoslakia.

Suomen kansa on edelleenkin NATO-liittymistä vastaan siksi kansa halutaan vaijentaa uhkaamalla rajoittaa mielipiteen vapautta. 

Kenen päätöksellä vieraan vallan sotilaat ja sotakoneet harjoittelee maassamme ja kenen päätöksella omat joukkomme ovat osa NATO-sotilasliittoa?

Eduskunnanko?

Nyt tarvitaan NATO-trollilaki jolla estetään mediaa ja poliittista elittiä lietsomasta Venäjä-vihaa kansalaisten keskuudessa.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (30 kommenttia)

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

"Suomen eduskunta suunnittelee lakia jolla kiellettäisiin Venäjästä puhuminen positiiviseen sävyyn sekä puoluettomuus ja liittoutumattomuuslinjasta. Kaavaillaan ns. Venäjä trollilakia, joka olisi osa rikoslakia."

Voisiko saada lähteen em. uutiselle?

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Itse kaipaisin tietoa lakipykälästä joka kieltää Nato-trollauksen.

Käyttäjän taistolainen kuva
taisto vanhapelto

Hyvä Hemmo Koskiniemi, tiedättekö tosiaan Eduskunnan suunnittelevan jopa lakia, jolla kiellettäisiin "Venäjästä puhuminen positiiviseen sävyyn". Lauseen jatkossa "sekä puolueettomuus ja liittoutumattomuuslinjasta" ei ole mitään tolkkua.

Arvelen, että on vaikeaa löytää ketään muuta suomalaista, joka kuvittelisi Eduskunnan suunnittelevan lakia, jolla kiellettäisiin puhuminen jostain asiasta.

Iloa ja vapaata ajattelua kuitenkin!

Käyttäjän ilkkavarsio kuva
Ilkka Varsio

taisto vanhapelto

Lyhyesti kommentoituna sellainen laki on vain Venäjällä, Kiinassa, Pohjois Koreassa sekä Turkissa.

Käyttäjän PerttiRampanen kuva
Pertti Rampanen

Hemmon kannattaisi muistella 70-lukua kun vasemmistoradikaalit nuoret demarit ehdottelivat lakia jossa kiellettäisiin Neuvostoliiton arvostelu. Ja näitä hölmöjä on vieläkin viroissaan!??

Hävittäjät, eri maiden tunnuksin, lentelevät Suomen taivaalla hallintomme päätöksin.

Venäjän johto itse tekoineen ja omine trolleineen aiheuttaa vihaa sitä kohtaan suomalaisissakin. Ei sitä tarvitse täällä erikseen lietsoa.

Käyttäjän seppokalevi kuva
Seppo Turunen

Harvassa lienee ihmiset, jotka vihaavat Venäjää tai venäläisiä. Hallinto- ja yhteiskuntamalli, jolle unkarilainen sosiologi Balint Magyar on kehitellyt kuvaavan nimen "jälkikommunistinen mafiavaltio", sensijaan ei kauheasti miellytä ulkopuolisia. Se mikä täällä Puheenvuorossakin närästää monia, ovat suomalaiset hyödylliset idiootit.

Käyttäjän petriluosto kuva
Petri Luosto

Koskiniemen puheet sananvapauden rajoittamisesta, joko hänen väittämänsä lakiehdotuksen muodossa tai hänen "NATO-trolli"-höpinöittensä suhteen luultavasti loukkaa Suomen perustuslain 12. pykälää, joka käsittelee sananvapautta:

"12 § Sananvapaus ja julkisuus

Jokaisella on sananvapaus. Sananvapauteen sisältyy oikeus ilmaista, julkistaa ja vastaanottaa tietoja, mielipiteitä ja muita viestejä kenenkään ennakolta estämättä. Tarkempia säännöksiä sananvapauden käyttämisestä annetaan lailla. Lailla voidaan säätää kuvaohjelmia koskevia lasten suojelemiseksi välttämättömiä rajoituksia."

Lähde: https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/199907...

Näyttää olevan niin, että fanaattisten NATO:m vastustajien strategia on vetää ilmasta naurettavia väitteitä, eikä todistaa niitä millään tavoin. Sen sijaan, kun heiltä vaaditaan todisteita, niin he heittävät uuden yhtä naurettavan väitteen ilmoille. Näiden ihmisten kannattaisi ensiksi katsoa peiliin ja huomata, että he ovat niitä, jotka tosiasiassa trollaavat edistääkseen omia näkökantojaan.

Käyttäjän PekkaNrnen kuva
Pekka Näränen

Petri, tässä on onneksi kyse blogistista jonka viimeinenkin muumi on lähtenyt laaksosta ajat sitten. Hemmoa ei kukaan ota tosissaan, mutta hyvät naurut hänen älynväläyksensä kirvoittavat aika ajoin.

P.S. katsoin kuka oli suositellut Hemmon blogikirjoitusta, ja Makkonenhan se siellä :D

Käyttäjän hannumononen kuva
Hannu Mononen

Lapin Kultaa® kertoo Hemmo janoavansa, ja sitä janoa lienee sammutettu ennen näppäimistön äärelle tuloa...

Mutta näkö on kyllä tarkka jos lentokoneiden tiivistysjuovista huomaa niiden kansallisuuden, kuten kuvituskuvissa tekstin mukaan.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Koskiniemi näyttää sekoittavan kotimaansa ja Tanskan, jossa oikeusministeri on puuhaillut tällaista lakia:

https://arbejderen.dk/indland/dommere-frygter-justitsministers-påvirkningslov

Jouni Snellman kirjoitti jo tästä.

http://jounisnellman.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2629...

Koskiniemelläkin on sananvapaus ja viihdearvo.

Matti Simonaho

Tehtiin 2015-2016 NATO -galluppi. Tunnetusti gallupit ovat näennäistieteellisiä, mutta tehtiin kuitenkin. :)

1. 2015 kysyttiin asiasta suoraan ja sellaisenaan: 5000 henkilöstä 54% : Ei NATOon, 27% Kyllä NATOon, 19% ei tiedä. (Perustelut NATOon liittymiselle: Ruotsin hallituksen, asiantuntijoiden, sotilaallisen johdon ja lehdistön mukaan "Venäjä on uhka ja voi hyökätä Suomeen milloin tahansa".

2. 2015/2016 vastanneille lähetettiin selvitys Pariisin rauhansopimuksesta 1947, Rauha Suomen kanssa, Osa II, Luku II, 6, 7, 8 ja 9 artikla.

3. Puoli vuotta myöhemmin kysyttiin uudelleen ja 100% oli Ei NATOon.

Tiedon voimaa.

http://www.mielipiteemme.fi/index.pl?sivu=arvioint...

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Suomen sotilaiden ei pidä leikkiä sotaleikkejä Suomen rajojen ulkopuolella. Kokoomus on leikannut puolustusmäärärahat niin pieniksi että ne on käytettävä Suomessa Suomen rajojen puolustukseen, varsinkin länsiraja vuotaa kuin seula, sinne tarvitaan nämäkin miehet rynkkyjensä kanssa.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu

Ei meillä ole mitään länsirajaa: https://images.cdn.yle.fi/image/upload//w_1199,h_1...

Ainoa raja mikä on meidän alueella on itäraja.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Katso karttaa, Suomella on edelleen valtakunnanrajat. Federalistien liittovaltio oli kuolleena syntynyt ajatus.

Matti Simonaho

"Aggressioillaan, kuten nyt Krim ja Ukraina laajemminkin, Venäjä todentaa perusteiden paikkansapitävyyden."

Eihän Venäjä ole laajentumassa länteen päin, vaan Euraapan Unioni on laajenemassa itään päin: http://www.mielipiteemme.fi/index.pl?sivu=ukrainan...

Käyttäjän petriluosto kuva
Petri Luosto

Suosittelisin Simonaholle faktojen tarkistamista. EU:n jäsenyyttä pitää itsenäisten valtioiden anoa, jonka jälkeen niiden pitää saavuttaa EU:n jäsenyysvaatimukset. Sen jälkeen niille voidaan myöntää jäsenyys. Toisin sanoen uudet jäsenet ovat ilmaisseet halunsa liittyä EU:hun itsenäisinä valtioina. Millään EU:n ulkopuolisella maalla ei ole tähän mitään sanottavaa.

Sen sijaan Venäjä miehitti Krimin niemimaan käyttäen eliittijoukkojaan, ja järjesti siellä "kansanäänestyksen" kiiväärinpiipuin liittäen sen sitä kautta itseensä. Kuinka monta viikkoa Krimin tasavalta oli virallisesti itsenäinen? Se oli vain savuverho, jonka takana Putinin hallinto otti Krimin Venäjän haltuun. Sitä kautta Venäjä laajeni, vaikka Simonaho muuta väittää.

Matti Simonaho

Syy esimerkiksi Ukrainan kriisiin on EU:n laajeneminen itään päin ja vaikuttaminen - maan jolla on raja Venäjän kanssa - sisäisiin asioihin joka jakaa maan kahteen osapuoleen niin kuin esimerkiksi Georgiassa ja Ukrainassa. Kaikki mitä sen jälkeen on tapahtunut ovat seuraamuksia. Samanlaista oireilua on esimerkiksi Valkovenäjällä.

"Sen sijaan Venäjä miehitti Krimin niemimaan käyttäen eliittijoukkojaan"

Se oli pakko koska muuten Isis olisi päässyt niemimaan kautta Venäjälle ja/tai Eurooppaan. Kumpi on parempi?

Käyttäjän petriluosto kuva
Petri Luosto Vastaus kommenttiin #17

"Syy esimerkiksi Ukrainan kriisiin on EU:n laajeneminen itään päin ja vaikuttaminen - maan jolla on raja Venäjän kanssa - sisäisiin asioihin joka jakaa maan kahteen osapuoleen niin kuin esimerkiksi Georgiassa ja Ukrainassa. Kaikki mitä sen jälkeen on tapahtunut ovat seuraamuksia. Samanlaista oireilua on esimerkiksi Valkovenäjällä."

Tuo ei ole totta. Ensinnäkään EU ei laajene, vaan itsenäiset maat anovat päästä sen jäseniksi. Toiseksi Venäjä pyrki dominoimaan Ukrainaa ja estää sen, sekä EU:n välisen yhteistyösopimuksen, jotta Ukrainalla olisi yhteistyösopimus vain Venäjän kanssa.

"Se oli pakko koska muuten Isis olisi päässyt niemimaan kautta Venäjälle ja/tai Eurooppaan."

Älä naurata. Krimin niemimaa piti siis miehittää ja varastaa Ukrainalta, että ISIS koukkaisi sitä kautta Venäjän kimppuun? Tätä selitystä en ole aikaisemmin kuullutkaan.

Matti Simonaho Vastaus kommenttiin #19

"Ensinnäkään EU ei laajene, vaan itsenäiset maat anovat päästä sen jäseniksi. "

Ennen "anomusta päästä jäseneksi" on reformointi - t s maan sisäisiin asioihin vaikuttamienen. Sellaisen tulos voi olla sama kuin Ukrainassa.

Matti Simonaho Vastaus kommenttiin #19

"Tätä selitystä en ole aikaisemmin kuullutkaan."

Me emme selittele, me selvitämme. Ne ovat eri asoita.

Yhdestä asiasta voi olla tuhansia eri selityksiä, mutta vain yksi selvitys.

Havaintoja ei tehdä peperia lukemalla, vaan reaali- ja käsiteellistieteellisin perustein tutkimalla tapahtumaketjua.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #24

”Me” -pronominin käyttö yhden ihmisen tietotoimistosta viittaa megalomaniaan. Ludvig XIV voisi olla kateellinen.

Käyttäjän petriluosto kuva
Petri Luosto Vastaus kommenttiin #26

Kenties tuon "tietotoimiston" voisi pistää myös lainausmerkkeihin, kun ottaa huomioon millainen spämmi-generaattori kyseinen "tietotoimisto" on.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #28

Harkitsin sitä. Trollauksesta on tullut vähän kuin mitä matkailusta tuli 1970-luvulla: kaikki halukkaat pääsevät mukaan.

Käyttäjän RalfKarlsson kuva
Ralf Karlsson Vastaus kommenttiin #19

Katso nyt karttaa ja mieti mitä kautta tuo Isis nyt Venäjään pääsee helpoiten ottaen huomioon että Kazakstanilla on viisumivapaus Venäjän kanssa.

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari Vastaus kommenttiin #17

Simonaho, etkö ole yhtään huolissasi kun Brics on työntynyt länteen ja on jo kiinni Suomen rajassa?

Käyttäjän PekkaNrnen kuva
Pekka Näränen

Krimin tasavalta halusi olla itsenäinen vain yhden päivän, sitten se mitä alamaisimmin anoi liittymistä Venäjään. Tuolle voisi nauraa, ellei kyse olisi toiselle valtiolle kuuluvan alueen anastamisesta.

Simonaho on minulle uusi tuttavuus, mutta hänen ulostulojensa perusteella Puheenvuoron hörhöosasto näyttää saaneen uuden jäsenen. Hänen elämässään näyttäisi olevan yksi johtotähti ja rakas asia: Pariisin rauhansopimus. En ole varmaan itsekään mikään penaalin terävin kynä, mutta kyllä täytyy välillä ihmetellä millaisilla ... no jääköön sanomatta :D

Käyttäjän jorikajanto kuva
Jori Kajanto

Johan se Venäjä laajentui Ukrainaan ja Georgiaan. Siis länteen päin.

Matti Simonaho

Onhan se Venäjä hirvittävä uhka, hui kauhia ... .. .

Suomea yritettiin heikentää pelottelemalla "Venäjä voi hyökätä Suomeen milloin tahansa" (Ruotsin hallitus, asiantuntijat, sotilaallinen johto sekä Bonniersin omistamat lehdet Suomessa) ja lehdistön kautta laittomalla valeuutisoinnilla herättäen kohua/kiihkoa Venäjää vastaan Suomen Kansan Perustuslain ja Pariisin rauhansopimuksen 1947, Rauha Suomen kanssa, Osa II, Luku II, 6, 7 ja 8 artiklan vastaisesti. Kun se ei onnistunut, Ruotsista lähetettiin laittomasti sekä Dublinin sopimuksen vastaisesti (Dublin Regulation, Regulation No. 604/2013) Suomeen 15000 pakolaista ja "pakolaista" kaikkine seuraamuksineen ja kustannuksineen Suomelle. Edelliset todistavat sen, että Suomi kuuluu reformaation kohdemaihin.

Maahanmuuttoviraston tiedotteen mukaan, vuonna 2015 Suomeen saapui turvapaikanhakijoita enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Vuoden 2014 tammikussa, Ruotsi aloitti pakolaisten kokoamisen Pohjois-Ruotsiin josta noin 15000 kuljetettiin edelleen Pohjois-Suomeen 2015 (YLE Uutiset 16.02.2016). Pahin tilanne oli Oulussa syyskuun 2015 alussa, jonne turvapaikanhakijoita tuli runsaasti Pohjois-Ruotsista.

Helsingin Sanomien mukaan 11.10.2015; "Tornioon tulevien turvapaikanhakijoiden määrä on laskenut noin puoleen huippuviikoista. Ruuhkaisimpina viikkoina Suomeen tuli 400–500 hakijaa päivässä. Viime viikon aikana tulijoita on ollut noin 200 päivässä. Jos hakijamäärän lasku jää pysyväksi, sisäministeriön arvio 50 000 pakolaisesta tämän vuoden aikana on ylimitoitettu. 200 tulijan päivävauhdilla määrä jäisi alle selvästi alle 40 000:n. Sisäministeriö ei kuitenkaan vielä aio laskea arviotaan saapuvien määrästä".

http://www.mielipiteemme.fi/index.pl?sivu=ukrainan...

Matti Simonaho

04.10.2018 : "Tällainen on Porin raa’asta murhasta epäilty seurakuntavaaliehdokas - saapui Suomeen vuonna 2015 ja kääntyi kristinuskoon" - https://www.iltalehti.fi/kotimaa/6dec5f9b-472f-41a...

11.10.2018 : "Kansanedustaja Anna Kontula (Vas) kertoo Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa pitävänsä paperittomien eli esimerkiksi kielteisen päätöksen saaneiden turvapaikanhakijoiden piilottelemista hyvänä ja kannustavansa suomalaisia siihen." - https://www.iltalehti.fi/politiikka/3b166239-cefd-...

Tunnetusti pakolaisen tai maahanmuuttajan mukana tulee maahan muutakin kuin vaatteet ja matkatavarat. Pahimassa tapauksessa kielteisen päätöksen saanut leikkaa piilottajan pään irti, ja Vasemmistoliiton jäsenmäärä vähenee yhdellä. Tuskin se on elinympäristön ja yhteiskunnan kehittämistä.

Samankaltaisia ongelmia on Vihreillä jotka "osoittavast kansallistottelemattomuutta" ja protestoivat maasta karkotusta vastaan, tietämättä, että maasta karkotettava tappaa heidät ensimmäisenä.

Onko Venäjä tai NATO uhka : Ei ole.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset