Lapin tähdet sen kertovat ! Mitä pahaa me suomalaiset olemme ihmiskunnalle tehneet ?

Demarit hyvä oppositiopuolue -"paalupaikka"!

Demareiden kannatus on hyvässä nosteessa ja "paalupaikka" kevään vaaleihin näyttää olevan selviö. Eriasia sitten on se voiko demareihin äänestäjä luottaa. Mikä on ns. "kuluttajan suoja".

Totta lienee se, että demarit ovat ay-pomo Rinteen johdolla toteuttaneet uskottavaa työläisten etuja ajavaa politiikkaa. Sipilän hallituksen työelämään kohdistuneet leikkaukset ovat luoneet hyvän pohjan Rinteen oppositiopolitiikalle.

AY-liikkeen esiinmarssi on myöskin tukenut SDP:n kannatuksen nousua vaikka en usko lakkojen olevan SDP:n masinoimia. AY-liike ajaa jäsentensä etuja ja niiden toimintaan ja johtoon osallistuu monen poliittisen katsantakannan edustajia.

Suomessa näyttää olevan jokaisella puolueella pakkomielle päästä hinnalla millä hyvänsä hallitukseen. SDP voisi olla jatkossakin hyvä oppositiopuolue torjumassa oikeistolaista politiikkaa. 

Lipposen aika kun osoitti, että myöskin SDP:sta voi tulla oikeistolainen puolue hallituksessa, jota Kokoomus ylistää vielä vuosia jälkeenkin päin.

Mikäli maahanmuuttoasiat ja EU:n liittovaltiokehitys nousee vaalien keskiöön tippuu SDP:n kannatus ja "paalupaikka" menee.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän mattivtvirtanen kuva
Matti Virtanen

Kyllä.
Sipilä on demareiden paras vaaliveturi.

Viimeisimmän tiedon mukaan keskustasta on vuotoa kokoomukseen mutta se ei taida riittää. Keskustanhan pitäisi painua kolmentoista pinnan paikkeille.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Matti, Sipilä on harjoittanut oikeistolaista talouspolitiikkaa ja äänestäjä kiittää siitä kokoomusta aivan kuten Lipponen/Urpilainen valtakaudella.

Keskustan äänestäjät eivät ymmärrä myöskään Sipilän kuntien terveyskeskusten alasajoa, koska ainut turva viedään heiltä pois. Myöskin Väyrysen kampeaminen
laskee kannatusta.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Hemmo, Väyrynen kampesi vaihtelevin kuvioin itse itsensä pois sen jälkeen kun Sipilä ei suostunut kiristykseen:

Lapin vaalipiirissä lähes 7000 ääntä kerännyt keskustan kunniapuheenjohtaja ja europarlamentaarikko Paavo Väyrynen kertoi vaalien jälkeen haluavansa ulkoministeriksi tulevaan hallitukseen. Väyrynen ilmaisi, ettei aio ottaa kansanedustajan paikkaa vastaan, jollei saa puoluejohtaja Juha Sipilältä lupausta ministerinsalkusta.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000913676.html

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset