Lapin tähdet sen kertovat ! Mitä pahaa me suomalaiset olemme ihmiskunnalle tehneet ?

Laahukset ja kestävä kehitys!

  • Laahukset ja kestävä kehitys!

Onhan se aika tolloa katsoa, kun eliitti kokoontuu juhlimaan ja puhumaan kestävästä kehityksestä, vaikka seuraavana päivänä ei laahuksille löydy mitään käyttöä.

Kaikki naisten asut taitavat olla kaikkea muuta kuin kestävää kehitystä.

Haukikakku kyllä hieman kiinnostaa varsinkin kun sen päällä uivat muikut. Tosin kakku oli koskematon, joten ilmeisesti sipsipuolella ja pienessä suolaisessa pysyttiin. Yhdeltä daamilta näkyi pooli, joka oli tiskiveenharmaata.

Haukikakkureseptiä oottaisin, kun verkotkin ovat pyytämässä jäänalla, sulissa vesissä.

Itseasiassa presidentin rouvan maan äidin asu näytti hyvin keskeneräiseltä. Kaksi eri kangasta edestä ja takaa olisi voinut yhdistää aidolla paulootusverkolla.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Aika irvokkaat juhlat kyllä, mutta pitäähän eliitin Suomessa, edes kerran vuodessa päästä patsastelemaan parrasvaloissa ja kustannuksista piittaamatta. Mekkonäyttelyhän tuo on.

Aamun uutisia kun tavaa, niin nyt on toimittajilla muuten kissan päivät. Ilman mitään ponnisteluja syntyy juttua palstatolkulla, kuin löysää sitä itseään. Riittää, kun osaa mainita juhlien kymmenen ’ ihmeellisintä’ luomusta, muistaa myös se paikalla ollut veteraani, löytää after-ski mokaajat ja kertoa kuka oli kenen kaa, niin hyvin menee ja lehti myy. Sokerina pohjalla vielä pöyristely aiheena natsit, liput. fasistit, poliisit jne.

Markkinat eivät voi olla väärässä ?

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Jouko, Natsithan olivat Hitlerin johdolla Suomen aseveljiä ja hakaristiliput liehuivat lipputangoissa.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Naisten turhamaisuus ja ilmastonmuutos ovat vakioita ei niitä voi kritisoida.

Olli Kankaanpää

Hyvä Ari, perheessä on asioita joista ei keskustella.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Olli, miehet vaikenevat nostaa esille naiselle "arkoja asioita".

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Ari, niinpä tietenkin -tottakai.

Käyttäjän veikko72vv kuva
Veikko Virkkunen

Muistui mieleen Kari Suomalaisen piirros "Loiskiehuntaa". Minä pidän tätä nimeä oikein kuvaavana itsenäisyyspäivän juhlinnoista. Suurimman kunnian saa jotkut ns. urheilijat, jotka eivät ole saanut muuta aikaiseksi kuin sauvanjälkiä lumeen tai luistimen uria pelikentän jäähän. Sitten on toinen laji, joka myös saa suurimman kunnioituksen, on näyttelijät, laulajat ja räppärit.
Valtaosa näistä loisista ei ole tehnyt mitään oikeaa työtä tai tekoa, joka olisi oikeasti hyödyttänyt Suomea. Sellaisia ihmisiä, jotka oikeasti ovat teoillaan saaneet hyvää aikaiseksi tai ovat hyödyttäneet älyllään ja teoillaan isänmaata, niin niitä ei ole Linnaan montaa kutsuttu.

Käyttäjän viljoh9 kuva
Viljo Heinonen

Pitäisiköhän juhlat jakaa niin, että rahvaalle ja eliitille olisivat omat juhlansa. Nyt vastaanotto on eliitin juhlaa, johon näyteeksi kutsutaan joku oikeaa työtä tekeväkin.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset