Venäjä on ydinasemaa! -lihaa Arktiksessa

YLE:n vaalikeskustelu illalla osoitti, että se on valtamedian äänitorvi. Seitsemän tähden liike on eristetty medioista ja Paavo Väyryseltä viety oikeus edustaa demokraattisesti toimivaa liikettä.

Surullista on  Suomen etujen kannalta se, että meistä suomalaisista on tehty EU;n etuvartio Venäjää vastaan. Kansalaisille uskotellaan, että kaikki paha tulee Venäjältä, Venäjä jopa hajoittaa koko Euroopan unioinin.

Euroopan unionille käy samoin kuin Britannialle, joka hajoittaa itse itsensä. 

Huvittavaa oli myöskin se, että Venäjästä tehtiin hallitsemattoman maahanmuuton uhka ja pää syyllinen. Sipilän kotiin kutsumista 34 000 Ruotsin kautta tulleesta sotilaasta ja taistelijasta ei puhuttu yhtään mitään.

Suomalaisia pelotellaan myöskin ilmastomuutoksella vaikka sen osuus on 0,14 % maapallon saasteista. DDR pyrkimykset kalpenee sen rinnalla miten suomalaisia halutaan "ohjata taloudellisesti", jopa ruokalautasesta viedään liha arktiselta ihmiseltä.

Ilman lihaa emme olisi arktisessa ilmastossa edes kansakunta -Suomi.

Lopuksi haluan kysyä mikä on se ärsyke  -64 hävittäjää, joka saa Venäjän miettimään ydinaseen käyttöä 😉 Putin on sanonut Niinistölle, että Venäjä on ydinasemaa, eikä kaihda sen käyttöä, jos sitä vastaan joukolla hyökätään.

Putin on kertonut Niinistölle myöskin sen, että Suomen kansa vastustaa NATO:on liittymistä.

Olisko diplomatia, sitoutumattomuus ja puolueettomuus sittenkin Suomen kansan etu?

Kirjataan tämä  kansan tahto ihan perustuslakiin.

hemmokoskiniemi
Sitoutumaton Rovaniemi

Lapin erämaita taapova erakko.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu