Lapin tähdet sen kertovat ! Mitä pahaa me suomalaiset olemme ihmiskunnalle tehneet ?

Venäjä on ydinasemaa! -lihaa Arktiksessa

  • Venäjä on ydinasemaa! -lihaa Arktiksessa
  • Jäniksen polku.
    Jäniksen polku.

YLE:n vaalikeskustelu illalla osoitti, että se on valtamedian äänitorvi. Seitsemän tähden liike on eristetty medioista ja Paavo Väyryseltä viety oikeus edustaa demokraattisesti toimivaa liikettä.

Surullista on  Suomen etujen kannalta se, että meistä suomalaisista on tehty EU;n etuvartio Venäjää vastaan. Kansalaisille uskotellaan, että kaikki paha tulee Venäjältä, Venäjä jopa hajoittaa koko Euroopan unioinin.

Euroopan unionille käy samoin kuin Britannialle, joka hajoittaa itse itsensä. 

Huvittavaa oli myöskin se, että Venäjästä tehtiin hallitsemattoman maahanmuuton uhka ja pää syyllinen. Sipilän kotiin kutsumista 34 000 Ruotsin kautta tulleesta sotilaasta ja taistelijasta ei puhuttu yhtään mitään.

Suomalaisia pelotellaan myöskin ilmastomuutoksella vaikka sen osuus on 0,14 % maapallon saasteista. DDR pyrkimykset kalpenee sen rinnalla miten suomalaisia halutaan "ohjata taloudellisesti", jopa ruokalautasesta viedään liha arktiselta ihmiseltä.

Ilman lihaa emme olisi arktisessa ilmastossa edes kansakunta -Suomi.

Lopuksi haluan kysyä mikä on se ärsyke  -64 hävittäjää, joka saa Venäjän miettimään ydinaseen käyttöä ;) Putin on sanonut Niinistölle, että Venäjä on ydinasemaa, eikä kaihda sen käyttöä, jos sitä vastaan joukolla hyökätään.

Putin on kertonut Niinistölle myöskin sen, että Suomen kansa vastustaa NATO:on liittymistä.

Olisko diplomatia, sitoutumattomuus ja puolueettomuus sittenkin Suomen kansan etu?

Kirjataan tämä  kansan tahto ihan perustuslakiin.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän AkiTernt kuva
Aki Terentjeff

Jos asia oikein avataan, miksi Suomea viedään tähän suuntaan on aika vaikeaa. Ehkä, Suomalaispoliitikkoja on painostettu USA:n toimesta niin tekemään. Huvittavaa joka tapauksessa tämä hölmöily Venäjän kanssa. Se ei tule millään muotoa päättymään hyvin jos Suomi sekoitetaan suurvaltapolitiikkaan, se on jo nähty, mutta siitä ei olla opittu vaan olemme tuomittuja toistamaan historian virheet koska emme kunnioita historiaa. Syylliset tilille maan tuhoamisesta jos sota syttyy joskus. Sotaa ei tule jos Suomi pitäytyy provokaatioista eikä avaa ovia Natolle hyökkäyksiin. Suomen kansan tahto on ihan normaali naapuruus suhde Venäjään.

Käyttäjän PekkaNrnen kuva
Pekka Näränen

Aki Terentjeff, ei Suomella ole koskaan ollut normaalia naapuruussuhdetta tuohon itänaapuriimme. Eikä voi ollakaan, ennenkuin siitä tulee demokraattimen oikeusvaltio, kuten muut naapurimaamme. Siitä taas ei näy tällä hetkellä mitään merkkiä ...

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Pekka suomi nyt ei vaan sano Venäjälle millainen maa sen pitäisi olla.

Käyttäjän PekkaNrnen kuva
Pekka Näränen Vastaus kommenttiin #4

Ei tietenkään, mutta juuri siksi meidän kannattaa tuntea tervettä epäluuloa Venäjää ja sen tarkoitusperiä kohtaan, eikä ryhtyä hyväuskoisen hölmöinä tsuhnina liikaa "kaveeraamaan" sen kanssa.

Ihan kuten yleensä meidän ihmistenkin elämässä: naapuriamme emme voi valita, ystävämme voimme.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Presidentti Niinistö on ollut äreä Kokoomukselle, kun se ei ole oivaltanut salaisen taktiikan ideaa viedä Suomi Natoon.

Anja Henttunen

Kysyn Pekka Näräseltä seuraavaa.Tarkoittaako mielestäsi terveen epäluulon ylläpitäminen,joka on yleisellä tasolla ok, mm. sitä että valtionjohtomme sallii toisen suurvallan tai muiden valtioiden sotilasliiton tulla harjoittelemaan sotaa maaperällämme; hankkimaan hyökkäystarkoituksiin tarkoitettuja valtavan kalliisti ylläpidettäviä pommikoneita; lietsomaan lisää epäluuloa naapuria kohtaan ym. Kuulostaa vuoden 1939 touhuilta.
Hyväksytkö myös sen, että Suomeen on muodostettu Mediapooli, eräänlainen vaarattomalta kuulostava kerho tai klubi, jonka jäseniksi on liittynyt käytännössä koko tiedotusvälineistömme – lehdistö, Yle, Mtv, tärkeimmät kirjankustantajat.

Mediapoolin toimintaa rahoittaa valtio, valtion Huoltovarmuuskeskus. Poolin tehtävä on torjua mm. Nato-vastaisuutta. Se on luettavissa Huoltovarmuuskeskuksen / Mediapoolin nettisivuilta. Tulkinta ei ole yksin Mauno Saaren, jonka huolestunut artikkeli löytyy hänen blogistaan.
Samaan ajanjaksoon Mediapoolin kanssa osui Naton hybridikeskuksen perustaminen Helsinkiin. Tätä keskusta on sanottu vakoilukeskukseksi.

Onko väärin arvattu, että Helsingissä Naton vakoilu kohdistuu ennen kaikkea Venäjään – ja Suomeen, suomalaisiin, meidän Nato-asenteisiimme? Kysyy Mauno Saari, joka ollut yli 50 vuotta toimittajana. https://www.maunosaari.fi/blogi/2019/03/07/29167

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset