Lapin tähdet sen kertovat ! Mitä pahaa me suomalaiset olemme ihmiskunnalle tehneet ?

EU:n vapaudet; rikollisuus,huumeet,ihmiskauppa, terrorismi ja korruptio

Suomen liittyessä Euroopan Unioiniin vakuuteltiin kansalaisille, että rajojen avaaminen pääomille, työlle,palveluille ja ihmisille poikii maahamme vaurautta, lisää turvallisuutta, mahdollistaa ainutlaatuisten sosiaali- ja terveyspalvelujen viennin, lisää suomalaisen teollisuuden kilpailukykyä jne.

Mitä sitten olemme saaneet?

Rikollisuus maassamme on lisääntynyt ja tekijöinä on tänne muuttaneet ulkomaalaiset rikollisryhmät, väkivallan luonne on muuttunut yksittäisistä väkivallanteoista ulkoa ohjattavaan terrorismiin, huumeita virtaa vapaasti maahamma, ihmiskaupasta on tullut puolittain hyväksytty työskentelymuoto ja seksuaalisesta lasten hyväksikäytöstä on tullut  uusi sotimisen muoto.

Myöskin taloudellinen rikollisuus ja sen ujuttautuminen ns. hyväksytyssä muodossa hallintoon on tosisasia. Paihinta se, että korruptio ulottuu jo sosiaali- ja terveydenhuoltoon, energiatalouteen ja valtion jakamiin yritystukiin.

Valtamedia on myöskin ottanut erikoisen strategian käyttöön. Ensin se salasi kansalaisuuden julkistamisen rikollisen toiminnan yhteydessä ja nyt kun sosiaalinen media paljastaa rikokset se nostaa esille suomalaisten vastaavat rikokset.

Ihminen on myös suomalainen paha toisiaan kohtaan, mutta tällä ei voi pyyhkäistä pois sitä tosiasiaa, että EU:n vapaudet ovat tuoneet suomalaisten keskuuteen turvattomuutta, ihmisvihaa ja terrorismia valtaväestöä kohtaan.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän KaustiRantalainen kuva
Kausti Rantalainen

EU:n aikana rikollisuus Suomessa on vähentynyt:
https://intermin.fi/poliisiasiat/rikollisuus-suomessa

Lähteenä on sisäministeriö.

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen

Tämä tähtiliike ei liene persuja kummempi. Ratsastaa rasismilla, vastakkainasettelulla ja pelottelulla kuten persutkin.

Miten se siitä eroaa?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset