Kansanedustaja Tennilä -PALLOBISNEKSEN ASIAMIEHENÄ

Perussuomalaisten mielestä Rovaniemelle tehdään kaksi turhaa investointia; Keskusurheilukentän remontointi (3,5 miljoonaa, miljoonaa) ja Korundin rakentaminen (8miljoonaa euroa). Nämä rahat olisi tarvittu kipeästi homekoulujen, päiväkotien ja vanhusten palvelutalojen rakentamiseen ja kunnostamiseen. Rovaniemen kaupunkilaisten maksamia verorahoja palaa nyt kerskarakentamiseen lähes kymmenen miljoonaa euroa. Eikä siinä kaikki, rakentaminen tuo vuosittaiset käyttökulut; lämpönurmen lämmittäminen ja valaistus vievät paljon energiaa, Korundin lähes miljoonan euron vuosittaiset menot jne.
 
Tennilä kysyy Lapin Kanssa, että mistä Hemmo liikuntatoimen investoinneista otetaan? Just, kun on kaupungintalous ajettu kuralle niin sitten haetaan syntipukkeja. Lisämääräraha, joka kaupunginvaltuustossa esitettiin koski rakennetun kentän valojen leasing kustannuksia, rakennuslupia, veden ja kaukolämmän liittymiä. Siis suurimmalta osalta kaupungin oman hallinnon ja liikelaitosten laskutuksia. Miten tälläinen on mahdollista ? Eikö kaupungin ja liikelaitosten välillä edes informaatio pelaa ? Eikö kaupungin menoja osata ottaa huomioon toisessa hallinnossa?
 
Vai onko kysymyksessä ilmi selvä huijaus ja päättäjien harhauttaminen? Tämä tietenkin selviäisi Rovaniemen hallinto-oikeudessa, johonka nykyisin kaikki tärkeimmät asiat kaupunkimme kohdalla näyttävä päättyvän.
 
Rovaniemen kaupungin talousarvioon on varattu liikuntatoimen tälle vuodelle 1,47 miljoonaa. Tästä ne Tennilä rahat  pitää repiä.
 
Tennilä on jalkapallomies ja toiminut Rovaniemen päätöksentekoelimissä Suomen Palloliiton asiamiehenä vaatimalla lämpönurmea, kalliita valojärjestelmiä sekä seuraavaksi varmaankin lämmitettyä katsomoa ja istuimia. Vaatimukset on tehty kansaninvälisen jalkapalloilubisneksen ehdoilla. Jos investoinnit olisi maksanut kaljayhtyöt ja painimot sekä yrittäjät, jotka pallobisneksestä hyötyy, olisi asia OK, mutta nyt investoinnit maksaa rovaniemiläiset veronmaksajat.
 
Tämä ei ole peruspalvelua. Ei edes laajennettua peruspalvelua niin kuin kansanedustaja Tennilä väittää.

hemmokoskiniemi
Sitoutumaton Rovaniemi

Lapin erämaita taapova erakko.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu