Lapin tähdet sen kertovat ! Mitä pahaa me suomalaiset olemme ihmiskunnalle tehneet ?

Paavo Väyrynen ja Jussi Halla-aho ajattelijoina!

Nyky politiikoista ajattelevempia ja sivistyneitä ovat Paavo Väyrynen ja Jussi Halla-aho. Sen sijaan Antti Rinteestä, Petteri Orposta ja ja Pekka Haavistosta en näe juurikaan kuin pinta kiiltoa. 

Pekka Haavisto osaa kyllä nuolla päivän eksistenttaalia ja Antti Rinne osaa kertoa mitä demari tänään ajattelee mutta siihen se kaikki jääkin. 

Petteri Orpo on hyvä valtion kamreeri ja olemus kuin edesmenneen Neuvostoilliton virkamiehellä. Laskutaito 1 miljaariiin 56 onnistuu.

Paavo Väyrynen on kirjoittanut vuosikymmenten saatossa useita kirjoija joilla hän analysoi Suomalaista yhteiskuntaa ja kansallisvaltion kehitystä sen omilla ehdoilla.

Jussi Halla-ahon julkaisut perustuvat sriptaan, joissa hän tutkii suomaisuuden suhdetta islamiin ja mahdollisuuksiamme selvytyä uskontojen välisessä taistelussa.

Näitä molempia ajattelijoita en halua laittaa vastakkain, koska minua heidän ajatuksissa keihtovat yhdestä samasta näkökulmasta ; 

Mikä on kansallisvaltion rooli ihmiskunnan kehityksessä ja mikä on lunnon ympäristön vaikutus kulttuuriemme kehitykseen?

Vastaappa sinä ja jos et osaa itse vastata niin, etsippä apua Paavo Väyryseltä tai Jussi Halla-aholta.

Anteeksi; Sipilä unhotui ja Katri Kulmuni ja Antti "kanki" Kaikkonen. Ajattelijoiksi ja filosofeiksi en heitä laske, mutta prakmaattikkoja he kyllä ovat.

Sipilän ongelma on se 150 000 työllistettyä ei äänestä häntä ja 700 000 köyhyyteen pudotettua vielä vähemmän. Sipilä palaa kentäsaarnaajaksi pastori Juntunsen tukemana.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset