Ruotsissa sotatilan julistus! autot, tarktorit, kelkat takavarikkoon!

Ruotsin puolustuslaitos on päättnyt lähettä kirjeen tuhansille autojen, tarktoreiden ja moottorikelkkojen omistajille, jossa se ilmoittaa ottavansa heidän ajoneuovot käyttöönsä tilanteen niin vaatiessa.

https://www.expressen.se/motor/bilnyheter/din-bil-kan-beslagtas-av-svenska-forsvaret/?fbclid=IwAR3QS_6qHbY6mUjKej_f7BZshoUllgh1NZ0C65dGvztNJDyENCEBQU4yqJQ

Herääkin kysymys, että onko Ruotsin puolustuslaitos ja armeija tullut siihen tulokseen, että maa on sisällissodassa tai maata uhkaa juuri nyt, joku ulkopuolinen tahoa; Suomi, Norja,Viro, Tanska lähimmät naaprit lueteltuna.

Ruotsissa on ollut pitkää levottomuutta tietyillä aluella ja atuoja on palanut ja ammuskelu laajentunut koko maan alueelle. Esimerkiksi Uumajassa on rekisteröity kesäkuun aikan 8 ampumatapausta ja aseidin käyttöä.

Suomi tuskin uhkaa Ruosia, koska ainakin valtioiden johtehenkilöt ovat rinta rottingilla kertoneet syvenevästä sotilaallisesta yhteistyöstä.

Mielenkiintoista on nähdä miten Ruotsi meinaa selvitä kriisitilanteesta sähköautoilla, kun tarkoitus on hävittää polttomoottoriauto muutaman vuoden kuluttua.

Korvaustakin luvataan jos valtio sosialisoi yksityisten autot, tarkatrit ja moottorikelkat.

Puolustusministeri ”Kanki” Kaikkonen antanee myöskin lausunnon Suomen nykyarviosta sotatilan julistukseen ja moottoriajoneuvojen takavarikkoon yksityisiltä kansalaisilta.

Mitä sanoon Volvon ja Saabin tehtaiden uudet omistajat -Kiinalaiset?

hemmokoskiniemi
Sitoutumaton Rovaniemi

Lapin erämaita taapova erakko.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu